1 mai – sapte oferte de cazare in Romania sub 200 lei/noapte

Cazare de 1 mai - Rainbow Accommodations BucurestiAnul acesta, 1 mai cade intr-o zi de vineri, motiv numai bun pentru o mini-vacanta in natura sau intr-un alt oras. Pentru cei care considera ca 1 mai nu trebuie sarbatorit numai la mare si doresc sa incerce si altceva, am pregatit o lista de 7 unitati de cazare din Romania.

7 oferte de cazare pentru 1 mai:

Casa Bunicii, Predeal

Casa Bunicii dispune de 9 camere si 2 apartamente care pot adaposti 24 de persoane. Se afla localizata chiar la intrarea in Predeal, pe partea dreapta cum vii dinspre Bucuresti. Printre dotarile si facilitatile acestei unitati de cazare se numara: parcare, gradina cu gratar, balansoar si loc de joaca pentru copii, restaurant, livind cu semineu, grup sanitar si TV prin cablu in fiecare camera, camera cu balcon, internet wi-fi.

Tarif*: 90 lei/camera/noapte

Vila Steaua Nordului, Alba Iulia

Situata in Alba Iulia, chiar langa Bazinul Olimpic, pensiunea Vila Steaua Nordului dispune de dotari moderne, toate camerele avand confort si standard european: aer conditionat, internet, baie, TV. In plus, pensiunea dispune de bazin exterior.

Tarif*: 155 lei/camera/noapte/cu mic dejun inclus.

Charter Apartments, Sibiu

Charter Apartments este situat in Sibiu, in zona Calea Cisnadiei, la numai 5 minute de mers cu masina de centrul orasului. Unitatea ofera apartamente spatioase (70 mp) cu 3 camere si garsoniere (35 mp) cu o chicineta complet utilata, TV prin cablu, baie privata si balcon. Oaspetii au la dispozitie parcare gratuita si acces gratuit la internet Wi-Fi.

Cea mai apropiata statie de autobuz si un magazin alimentar se afla la 700 de metri de Charter Apartments. Cel mai apropiat restaurant este la 10 minute de mers pe jos.

Tarif*: 149 lei/camera/noapte

Pensiunea Marioara, Breb

Pensiunea Marioara este situata la poalele muntilor Gutai in unul dintre cele mai frumoase sate din Maramures, Breb. In acest sat, gospodarii simple cu oameni harnici veti intalni la tot pasul, iar traditiile si obiceiurile se pastreaza ca odinioara. O casa din lemn cu o frumoasa arhitectura traditionala este la dispozitia turistilor, aceasta putand gazdui 8 persoane in cele 4 camere, fiecare cu baie proprie. In gradina este un spatiu mare de joaca pentru copii iar cei mari pot face drumetii in zona. Exista si trasee marcate pentru biciclete intre satele maramuresene.

Tarif*: 200 lei/camera/noapte/ cu demipensiune

Pensiunea Novis, Iasi

Amplasata la intrarea in Iasi, in zona Bucium la doar cateva minute de centrul orasului, Pensiunea Novis ofera servicii de 3 si 4 stele. Pensiunea Novis pune la dispozitia clientilor sai o sala de conferinte de 50 de locuri, un numar maxim de cazare de 20 de locuri, dispuse in 9 camere, double/twin si un apartament spatios, modern si elegant, situat la ultimul etaj al cladirii. Fiecare camera are baie proprie, aer conditionat, LCD, acces la internet, balcon, minibar si telefon.

La restaurantul si terasa pensiunii, pe langa oferta variata de specialitati romanesti si internationale, menite sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi, se pot servi bauturi racoritoare

Tarif*: 120 lei/camera/noapte

Rainbow Accommodations, Bucuresti

Rainbow ofera cazare confortabila in apartamente si camere-studio situate in cladiri rezidentiale in centrul orasului Bucuresti. Toate apartamentele sunt complet echipate, cu un design modern, au standarde ridicate si sunt situate in aceeasi zona, intre Piata Universitatii, Piata Romana, Sala Palatului (Piata Revolutionarilor) si Piata Victoriei.

Orice punct turistic cum ar fi Centrul Vechi, Palatul Parlamentului, Gradina Cismigiu, Muzeul National de Arta, Ateneul Roman si cele mai bune cluburi, pub-uri si restaurante afla foarte aproape si nu este nevoie de nici un fel de mijloc de transport pentru a ajunge acolo.
Toate apartamentele si camerele au bucatarii complet echipate si mobilate cu frigider, masina de spalat haine, filtru de cafea, farfurii si ustensile, cuptor si cuptor cu microunde, acces gratuit la internetul Wi-Fi 24 de ore pe zi.

Tarif*: 154 lei/noapte/camera

Hotel Sunny Hill, Cluj-Napoca

Situat la doar 10 minute de centrul orasului Cluj Napoca, Hotelul Tulip Inn Sunny Hill va intampina in cadrul natural al padurii Faget Cluj, departe de agitatia orasului. Hotelul este situat la doar 5 minute de Gradina Botanica, la numai 10 minute de Centrul Vechi al orasului, Muzeul de Arta Cluj, centrele comerciale Polus Center Cluj si Iulius Mall Cluj si 20 minute de Aeroportul International Cluj Napoca.

Hotelul dispune de 4 sali de conferinte, 50 de camere de hotel, un restaurant foarte atractiv si o gradina de vara cu terasa. Hotelul ofera camere de hotel de 4 stele confortabile, dotate cu aer conditionat, acces gratuit la internet Wi-Fi, iar pentru petrecerea timpului liber puteti apela la urmatoarele facilitati: sauna, jacuzzi, masaj, fitness, dar si o terasa in aer liber.

Tarif*: 154 lei/camera/noapte/cu mic dejun inclus

* Tarifele sunt valabile pentru 1-2 mai 2015.