Constanta: 5 oferte de cazare pentru weekendul 1 – 3 mai

Complex Bulevard ConstantaConstanta este unul dintre cele mai importante orase din Romania, fiind in acelasi timp una dintre cele mai populare destinatii turistice dintre marile orase. Odata ajunsi in Constanta puteti alege sa va petreceti timpul vizitand orasul ori sa mergeti la plaja. Celebra plaja din Mamaia se afla in imediata apropiere a orasului. Si pentru ca se apropie mini-concediul de 1 mai, am selectat pentru dumneavoastra 5 unitati de cazare pentru aceasta perioada.

5 oferte de cazare in Constanta:

Hotel Capri***

Hotel Capri este clasificat la 3 stele si cuprinde 24 camere, din care 8 apartamente. Toate camerele sunt dotate cu: climatizare, telefon, TV cablu, mini-bar, bai cu cada. Unitatea de cazare mai contine urmatoarele dotari: receptie, snack bar si camera pentru micul dejun, piscina interioara cu jacuzzi, biliard, sala de conferinte, terasa exterioara cu vedere la mare, masaj, sauna, lift, schimb valutar sau garaj subteran.

Tarif*: 314 lei / 2 persoane / 2 nopti (mic dejun inclus)

Hotel Pacific

Hotelul Pacific ofera toate dotarile unui hotel de lux: mobilier de calitate, LCD, aer conditionat, telefon, internet wireless, bai cu cabine de dus cu hidromasaj, bucatarii proprii complet utilate. Hotelul dispune de 30 de garsoniere si 5 apartamente foarte spatioase, toate avand balcoane proprii.

De asemenea, hotelul dispune de restaurant cu capacitate de 140 – 150 de locuri, unde se pot servi preparate cu specific traditional si international, sala de conferinte dotata corespunzator si parcare gratuita.

Tarif*: 484 lei / 2 persoane / 2 nopti (mic dejun inclus)

Villa Central

Villa Central este o locatie adresata atat turistilor cat si omenilor de afaceri, fiind situata in centrul orasului, la 5 minute de Plaja Modern si aproape de orasul vechi si de principala artera comerciala. Hotelul este inconjurat de muzee si de parcul Primariei. Puteti alege dintre 20 camere confortabile si complet echipate.

Tarif*: 360 lei / 2 persoane / 2 nopti

Hotel Megalos***

Hotelul dispune de 48 de camere, restaurant, internet wireless, frigider in camera, minibar in camera, TV, uscator de par. Check in-ul se face de la ora 6:00, iar check out-ul pana la ora 12:00.

Tarif*: 387 lei / 2 persoane / 2 nopti (mic dejun inclus)

Complex Bulevard****

Complexul hotelier Bulevard este amplasat pe Bulevardul Mamaia, in zona Delfinariului, si dispune de o capacitate de cazare de 192 locuri repartizate in apartamente prezidentiale, apartamente de lux 4*, garsoniere, camere duble cu doua paturi si paturi matrimoniale, dotate cu mobilier nou, modern, cartela magnetica pentru accesul in camera, aer conditionat, frigider cu minibar, TV sau internet.

Tarif*: 528 lei / 2 persoane / 2 nopti ( mic dejun inclus)

*Tarif valabil pentru weekendul 1 – 3 mai.