Vrei sa vizitezi Capitala de 1 decembrie? Iata unde poti sa te cazezi

Mini-vacanta de 1 decembrie trebuie sarbatorita asa cum se cuvine, cu o escapada intr-un loc de poveste. Si ce alt loc mai potrivit daca nu capitala tarii? Bucuresti sarbatoreste in fiecare an Ziua Nationala cu o parada pe cinste a tuturor trupelor romane, cu concerte pe masura si evenimente care mai de care mai deosebite. Daca vrei si tu sa te bucuri alaturi de bucuresteni de sarbatoarea nationala pe strazile capitalei, iata ce unitati de cazare iti recomandam:

Hotel Alma ***

Situat intr-o zona linistita a Capitalei, hotelul Alma *** este alegerea potrivita pentru turistii care isi doresc sa cunoasca mai mult din Bucuresti decat zona centrala. Hotelul Alma dispune de 21 de camere spatioase, decorate cu grija si dotate cu toate cele necesare. Fiecare camera are grup sanitar propriu, minibar, telefon, acces la internet, aparat de aer conditionat si televizor.

Hello Hotels – Gara de Nord **

Amplasat intr-o zona centrala, in apropierea Garii de Nord din Bucuresti, Hello Hotels este locul ideal pentru persoanele aflate mereu pe fuga, care isi doresc sa viziteze cat mai multe intr-un timp cat mai scurt. Zona dimprejurul hotelului este impanzita de obiective turistice, asa ca daca iti propui sa bifezi cat mai multe atractii turistice intr-o singura vizita, aici e locul perfect pentru tine.

Hello Hotels pune la dispozitia oaspetilor sai 150 de camere complet mobilate, echipate cu strictul necesar unei vacante lipsite de griji. De asemenea, daca iti doresti sa vii insotit de animalul de companie, il poti lua cu tine fara nicio problema.

Bucharest Boutique Accommodation

In apropiere de centrul Bucurestiului, intr-o zona linistita si foarte bine conectata cu principalele obiective turistice, se afla Bucharest Boutique Accommodation. Situata la jumatatea distantei dintre statiile de metrou Tineretului si Timpuri Noi, unitatea de cazare este formata din trei camere confortabile care vin la pachet cu loc de parcare gratuit.

Hotel Johann Strauss ***

Hotelul Johann Strauss se gaseste in partea de nord a Bucurestiului, in apropiere de lacul Floreasca. Cele 90 de locuri de cazare sunt repartizate in 7 apartamente, 21 de camere duble si 12 camere twin. Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, aparat de aer conditionat, access gratuit la internet, frigider, balcon sau terasa, minibar, masina de spalat si televizor.

La Gil Hotel **

Hotelul La Gil este situat in apropierea Aeroportului Baneasa, la doar cateva sute de metri de statiile de mijloc de transport in comun. Hotelul La Gil dispune de 18 camere confortabile si placut amenajate, dotate cu televizor, aparat de aer conditionat si grup sanitar propriu.

SS Residence Romana

Situata in inima Capitalei, la o aruncatura de bat de Academia de Studii Economice din Bucuresti, SS Residence este o unitate de cazare ideala pentru turistii care vor sa se afle cat mai aproape de obiectivele turistice din oras. De aici, poti ajunge foarte repede pe bulevardul Lascar Catargiu – bulevardul ce leaga Piata Romana de Piata Victoriei – care este impanzit pe o parte si pe alta cu case superbe ce apartin secolelor trecute. La Piata Victoriei poti vizita unele dintre cele mai frumoase muzee si mai apoi te poti relaxa la unul dintre restaurantele de pe Calea Victoriei.

Hotel Herastrau ***

Pentru cei mai romantici din fire recomandam o unitate de cazare situata pe malul lacului Herastrau, cel mai frumos lac din Bucuresti. Parcul ce-l inconjoara si zona din apropiere sunt considerate unele dintre cele mai mari atractii turistice din Bucuresti. Descopera frumusetea naturala a locului de la fereastra unei camere a hotelului Herastrau. Cele 38 de camere sunt dotate cu aparat de aer conditionat, acces la internet, televizor si grup sanitar propriu.

Vezi lista completa a unitatilor de cazare din Bucuresti pe Hotelguru.ro/Bucuresti

*Preturile prezentate in acest articol corespund perioadei 30 noiembrie – 3 decembrie si sunt valabile astazi, 3 octombrie 2017.