Untold 2017 – afla in ce zile vor urca pe scena artistii tai preferati

Untold, foto salajean

Salajean / Shutterstock.com

Iti vine sa crezi ca deja a trecut jumatate de an de la ultima editie Untold? Untold 2017 se va tine in perioada 3 – 6 august si, de curand, organizatorii au anuntat cele “7 stele” care vor urca pe scena principala: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell /\ Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix si Steve Aoki.

In acest articol vei afla informatii despre artisti, programul pe zile, cum poti ajunge la Untold, cat costa biletul si unde te poti caza.

Informatii despre artisti:

Afrojack – s-a declarat incantat de experienta traita la Untold 2016 si va veni anul acesta la Cluj-Napoca pentru a doua oara.

Armin van Buuren – este probabil cel mai iubit artist de la Untold si vine pentru a treia oara in tot atatea editii. Anul trecut, Armin van Buuren a oferit o reprezentatie memorabilia zecilor de mii de fani, artistul ramanand pe scena pana la ora 7 dimineata, prelungindu-si concertul cu cateva ore.

Inainte de final, artistul a spus in fata a peste 40.000 de fani: “Am ajuns tarziu la Cluj, din Helsinki, din cauza unor probleme cu pasaportul, dar nu ma asteptam sa fiu pe scena timp de patru ore. Petrecerea nu o fac DJ-ii. O faceti voi, publicul”.

La finalul show-ului de anul trecut, Armin a facut o plecaciune, s-a infasurat in tricolor si a mixat o ultima piesa: “This is what it feels like”. Apoi a declarat ca abia asteapta sa isi vada numele din nou in line-up-ul festivalului Untold 2017, ceea ce s-a si intamplat.

Axwell /\ Ingrosso – sunt doi DJ suedezi, membri fondatori ai trupei Swedish House Mafia. Vor veni pentru prima data in Romania in aceasta formula, cei doi fiind pe primele locuri in topul preferintelor fanilor.

Dimitri Vegas & Like Mike – au fost prezenti la ambele editii Untold si se afla pe locul 2 in top 10 cei mai buni DJ din lume in anul 2016.

Hardwell – este un DJ olandez de muzica house care a ocupat locul 1 in 2013 si 2014 in revista DJ Mag. Se va afla la a doua prezenta la Untold, anul trecut purtand un tricou al echipei nationale de fotbal pe care scria “United”.

Martin Garrix – are numai 20 de ani si a fost desemnat in 2016 de catre revista DJ Mag ca fiind cel mai bun DJ din lume. Este cel mai tanar artist care ocupa primul loc in acest top.

Artistul a venit pentru prima data in Romania la Untold 2016 si a ramas placut impresionat de public, declarand la finalul show-ului ca va reveni si la editia din acest an.

Steve Aoki – vine pentru prima data pe scena Untold si este cunoscut pentru stilul sau excentric, dar si pentru “pasiunea” lui de a arunca cu torturi in fani in timpul concertelor sale.

Programul artistilor pe zile:

Desi organizatorii Untold nu au anuntat exact zilele in care va evolua fiecare artist, website-urile oficiale ale acestora deja mentioneaza ziua in care vor fi pe scena de la Cluj Arena.

3 august 2017*: Axwell /\ Ingrosso, Hardwell 

4 august 2017*: Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo

5 august 2017*: Armin van Buuren, Marshmello

6 august 2017*: Steve Aoki, Martin Garrix, Afrojack

Salajean / Shutterstock.com

Unde ma cazez in Cluj-Napoca?

Pe Travelminit gasesti peste 50 de unitati de cazare numai in Cluj-Napoca, iar alte cateva zeci in localitatile din imprejurimi. Aici poti vedea intreaga oferta de cazare de pe Travelminit pentru perioada Untold 2017.

Cum ajung la Cluj-Napoca / Untold?

Cluj-Napoca, fiind un oras important, are conexiuni bune cu cele mai mari orase din tara. Poti ajunge aici cu avionul, trenul, autocarul sau masina personala.

Cu avionul:

Cel mai rentabil mijloc de transport este probabil avionul, pretul biletului pentru o destinatie interna scazand in ultimii ani datorita companiilor low cost. Iata cateva tarife cu plecare din 3 mari orase romanesti:

Bucuresti – Cluj Napoca – Bucuresti: 90 euro cu Blue Air, 106 euro cu Wizz Air.

Iasi – Cluj Napoca – Iasi: 90 sau 120 euro cu Blue Air, 193 euro cu Tarom.

Timisoara – Cluj Napoca – Timisoara: 237 euro cu Tarom. Exista si variante mai ieftine care pornesc de la 126 euro dar presupune o escala in Bucuresti sau Iasi, iar calatoria dureaza aproximativ 26 de ore cu tot cu escala.

Tarifele sunt valabile in data de 8 februarie 2017, iar perioada de calatorie este 3-7 august 2017. In preturi nu este inclusa si taxa de serviciu, in valoare de 15 euro.

Cu masina personala:

Bucuresti: 450 km pe care ii parcurgi in aproximativ 8 ore. Carburantul te va costa 180 lei/sens.

Iasi: 390 km pe care ii parcurgi tot in aproximativ 8 ore. Carburantul te va costa 150 lei/sens.

Timisoara: 320 km pe care ii parcurgi in aproximativ 5 ore. Carburantul te va costa 125 lei/sens.

Cu autocarul:

Pentru transportul cu autocarul poti apela la cei mai mari transportatori din tara: Eurolines, Atlassib sau Memento Bus. Spre exemplu, Eurolines a fost partener oficial de transport pentru Untold 2016 iar autocarele au plecat din 6 mari orase: Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov si Baia Mare. Tarifele au pornit de la 130 lei dus intors.

Cu trenul:

Pe site-ul www.infofer.ro poti afla toate informatiile de care ai nevoie. La data de 8 februarie 2017 situatia este urmatoarea:

Bucuresti: exista 5 trenuri catre Cluj-Napoca, iar durata calatoriei este de aproximativ 9 ore si 30 de minute. Pretul unui bilet este de 90,8 lei/sens.

Iasi: exista 4 trenuri cu legatura directa catre Cluj-Napoca, iar durata calatoriei este de aproximativ 9 ore si 10 minute. Pretul unui bilet teste de 90,8 lei/sens.

Salajean / Shutterstock.com

Timisoara: exista 5 trenuri cu legatura directa catre Cluj-Napoca, iar durata calatoriei variaza de la 5 ore si 50 de minute si pana la 7 ore si 20 de minute.

Cat costa biletele la festival?

Primele bilete si abonamente early bird au fost puse in vanzare la sfarsitul lunii noiembrie si au costat 200 lei + taxe, respectiv 330 lei + taxe pentru abonamentul care iti permite accesul general. Cererea a fost cu mult peste asteptarile organizatorilor, 10.000 de abonamente epuizandu-se in cateva minute.

In acest moment, un abonament de 4 zile cu accest general costa 385 lei + taxe iar cel cu acces VIP costa 800 lei + taxe. Acestea pot fi cumparate de pe site-ul www.in-town.ro

Travelminit iti ofera un pont: incepand cu data de 13 februarie 2017, pe site-ul www.worldofdrinks.ro se vor pune in vanzare abonamente de 4 zile la pretul de 415 lei. Tariful include abonamentul si o sticla de Absolut.