Unde sa petreci Revelionul in Romania – sugestii de cazare

Teleferic Grand Hotel, Revelion 2016Ne mai desparte putin timp de Revelion si vrei ca anul 2016 sa te prinda alaturi de prieteni, intr-un cadru frumos si primitor, ca sa-ti mearga bine tot anul. In zonele montane vei gasi multe complexe care-si pun la bataie toate facilitatile pentru a atrage turistii si pentru a-i face fericiti. Piscinele cu apa incalzita, jacuzzi cu apa termala, saunele umede, multitudinea de tratamente Spa si nelipsitele fantani de ciocolata sunt prezente in ofertele hoteliere cuprinse in pachetele turistice dedicate Revelionului 2016.

Iata mai jos o selectie a catorva dintre cele mai frumoase si mai cautate destinatii pentru petrecerea Anului Nou:

Baile Felix, judetul Bihor

Daca locuiesti in nord-vestul tarii, o plimbare pana in Baile Felix (de langa Oradea) este o nimica toata. Statiunea s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani si dispune de locatii minunate, cu facilitati moderne. In plus, nu departe de oras este Pestera Ursilor, una dintre atractiile principale ale zonei. Poti sa o vizitezi in timpul unui sejur de cateva zile organizat in jurul petrecerii dintre ani.

Hotelul Hyperion pune la dispozitia turistilor sejururi de 3 si pana la 6 nopti, la urmatoarele tarife:

– Sejur 3 nopti: 830 lei/persoana
– Sejur 4 nopti: 950 lei/persoana
– Sejur 5 nopti: 1045 lei/persoana
– Sejur 6 nopti: 1160 lei/persoana

Oferta include cazare in camera dubla cu mic dejun in regim bufet suedez, masa traditionala, masa festiva de Revelion, cina festiva pe 1 ianuarie 2016, acces la piscina si jacuzzi cu apa termala. Copiii pana la 2 ani beneficiaza de gratuitate. Copiii intre 2 si 12 ani beneficiaza de cazare gratuita in camerele parintilor daca nu solicita pat suplimentar (25 lei/noapte).

Pentru copiii intre 2 si 12 ani pentru care se solicita servicii de masa pe perioada sejurului se va achita valoarea meselor, la urmatoarele tarife: sejur 3 nopti – 399 lei; sejur 4 nopti – 417 lei; sejur 5 nopti – 435 lei; sejur 6 nopti – 453 lei.

Poiana Brasov, judetul Brasov

Considerata de multi “regina” statiunilor din judetul Brasov, Poiana este un adevarat magnet pentru iubitorii sporturilor de iarna. In fiecare iarna, Masivul Postavarul devine casa de vacanta a schiorilor, iar hotelurile si pensiunile din statiune – popasuri scurte intre sesiunile de schi si sanius. Nici macar petrecerile de Revelion nu sunt lipsite de prezenta pe partie a impatimitilor sporturilor albe, asa ca nu-i de mirare ca si hotelurile aflate la baza partiilor sunt pe primul loc in topul preferintelor.

Si anul acesta, Teleferic Grand Hotel din Poiana Brasov, de la baza partiei principale, ofera oaspetilor sai doua pachete interesante pentru petrecerea Revelionului 2016 intr-o zona ideala pentru schi.

– Pachet de 5 zile (4 nopti) cuprins in perioada 30.12.2015 – 03.01.2016 la tarife care pornesc de la 849 de euro de persoana
– Pachet de 7 zile (6 nopti) cuprins in perioada 29.12.2015 – 04.01.2016 la tarife care pornesc de la 1049 de euro de persoana.

Ce includ aceste pachete:
– Cazare cu mic dejun; taxa hoteliera; taxa salvamont; cina romaneasca pe 30 decembrie 2015; cina romaneasca pe 31 decembrie 2015; Gala Dinner; masa festiva de Revelion; petrecerea dintre ani; program artistic; muzica live; focuri de artificii; brunch si cina pe 1 ianuarie 2016; cina pe 2 ianuarie 2016; cina.

– Servicii gratuite: piscina, sauna umeda si uscata cu infrarosu, fitness, jacuzzi,hot tub, parcare, WiFi, concierge&customer service 24h; valet parking; garderoba de schi; loc de joaca pentru copii

– Servicii cu plata: extensie cazare cu mic dejun, tratamente Spa, dejun a la carte, instructor de schi, inchiriere echipament schi, coafor, cosmetica, manichiura si pedichiura.

Bran-Simon, judetul Brasov

Culoarul Rucar – Bran leaga Brasovul de Campulung-Muscel si aduna in el cateva localitati minunate, in care iarna si sarbatorile de iarna capata un aer de poveste. Peisajele sunt splendide, albul care imbraca dealurile, culmile si vaile ascunzand casele sub patura de zapada ofera turistilor linistea si relaxarea pentru care fug din tumultul oraselor. Este unul dintre cele mai potrivite locuri in care sa intampini Anul Nou asa cum se cuvine: in liniste si multumire sufleteasca.

Pensiunile din regiunea Bran-Simon sunt foarte frumoase si dispun de toate facilitatile necesare, insa Hotel Hillden Lodge&Restaurant*** Simon Bran de pe Valea Simon parca le combina pe toate in modul cel mai armonios.

Anul acesta, proprietarii locatiei pun la dispozitia turistilor un sejur de 5 zile (4nopti) cazare cu mic dejun, masa festiva de Revelion, petrecere cu un ansamblu folcloric renumit din zona si plimbare cu sania trasa de cai in prima zi a anului nou.

Perioada: 30.12.2015 – 03.01.2016. Tarif: 850 de lei/persoana in camera dubla