Unde ne cazam in Bucovina de Paste?

“Bucovina, plai cu flori, mandra esti de sarbatori” … si cu siguranta nu numai atunci, dar sarbatorile in Bucovina au un farmec aparte: amintesc de copilarie, de bunici, de traditii, de mancarea gatita in casa si de mesele mari la care fiecare dintre noi se strangeau odinioara.

Bucovina este un loc special, in care obiceiurile au ramas neschimbate odata cu trecerea timpului, unde oamenii abia asteapta sa te primeasca la masa si sa te serveasca cu tot ce au mai bun in camara. Bucovina este si ramane un cufar ascuns de experiente pe care doar aici poti sa le gasesti. Descopera cu ocazia Sarbatorilor Pascale tot ceea ce face din Bucovina un loc unic la noi in tara. N-ai gasit inca unde sa te cazezi? Nu-ti face griji! Echipa Travelminit iti recomanda 5 unitati de cazare numai bune pentru perioada Pastelui.

1.Pensiunea Perla Brazilor

Pensiunea Perla Brazilor este situata la 57 de kilometri de orasul Suceava, intr-un cadru natural deosebit ferit de agitatie si aglomeratie. Oaspetii pensiuni pot vizita obiectivele turistice aflate in zona, printre care si Manastirea Moldovita situata la numai 6 kilometri de locatia pensiunii. Unitatea de cazare ofera 49 de locuri de cazare dispuse in 11 camere duble, 5 triple si 3 apartamente. Oaspetii se pot relaxa in voie in incinta restaurantului propriu, barului, terasei sau terenului de sport.

Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla  este de 140 de lei (mic dejun inclus).

2. Hotel Sonnenhof ****

Hotelul Sonnenhof pune la dispozitia oaspetilor 58 de camere modern mobilate, cu toate dotarile necesare unui sejur linistit si relaxant. Printre obiectivele turistice care se afla in zona se numara Cetatea de Scaun a Sucevei, Manastirea Sf. Ioan cel Nou, Muzeul Satului Bucovinean si Hanul Domnesc din Suceava.

Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla  este de 319 lei (mic dejun inclus).

3. Pensiunea Roua Voronetului

Pensiunea Roua Voronetului pastreaza spiritul taranului roman bucovinean prin traditii si obiceiuri unice. Cu o capacitate de 30 de locuri si o sala de mese numai buna pentru petreceri, unitatea de cazare este locul potrivit atat pentru o vacanta spontana cu prietenii in mijlocul naturii, cat si pentru sarbatorirea in familie a celor mai importante evenimente. Daca alegi sa iti petreci Sarbatorile Pascale la pensiunea Roua Voronetului vei putea alege  ce sa mananci dintr-o gama variata de produse traditionale.

Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla  este de 260 de lei (mic dejun inclus).

4. Pensiunea Ramona

Pensiunea Ramona din Gura Humorului este locul ideal pentru a petrece Pastele alaturi de cei dragi. Bucura-te de unul dintre cele 35 de locuri puse la dispozitie de catre gazdele pensiunii si relaxeaza-te la sauna sau la piscina. Hotelul dispune de o sala pentru servirea micul dejun, terasa, trei sali de conferinta, foisor si gratar in curte.

Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla  este de 160 de lei (mic dejun inclus).

5. Pensiunea Tora

Pensiunea Tora se afla in localitatea Dorna Arni, intr-un loc retras, in apropierea unei paduri de conifere. Pensiunea dispune de 31 de locuri de cazare disponibile in 8 camere duble si 5 apartamente. Printre facilitatile pensiunii sunt incluse restaurantul propriu, teresa, gratarul si locul de joaca.

Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla  este de 130 de lei (mic dejun inclus).

*Preturile prezentate in acest articol corespund unei nopti de cazare din perioada 15 – 16 aprilie 2017 si sunt valabile astazi, 4 aprilie 2017.

N-ai gasit nimic pe gustul tau in lista de mai sus? Verifica aici lista completa a unitatilor de cazare din Bucovina si alege-o pe cea care se potriveste cel mai bine cerintelor tale.