Temperaturile ridicate iti dau batai de cap? Iata 7 hoteluri cu piscina in care sa te racoresti

Zilele trecute temperaturile ridicate ne-au tot dat batai de cap, mai ales celor care locuiesc in sudul tarii. Daca iti doresti sa vizitezi un loc nou, unde sa poti sa te racoresti si sa scapi de caldura dogoritoare, echipa Travelminit iti recomanda 7 hoteluri cu piscina unde poti sa te relaxezi la sfarsit de saptamana.

1.Unirea Hotel & Spa din Iasi ****

Pentru cei care vor sa faca o vizita orasului Iasi in viitorul apropiat, le recomandam cu drag sa incerce serviciile hotelului Unirea. Nimic nu se compara cu cateva ore la piscina dupa ce ai colindat in lung si-n lat plaiurile moldovenesti.

Hotelul Unirea dispune de 186 de camere modern mobilate,  dotate cu TV cu ecran plat pe care se regasesc numeroase canale internationale. Printre facilitatile de care se bucura clientii hotelului se afla si accesul gratuit la zona de spa cu piscina incalzita, sauna, baie turceasca, cada cu hidromasaj si sala de gimnastica.

  • Pret: 315 ron/camera dubla/noapte + mic dejun
  • Rezervari poti face aici!

Citeste si: Ce poti face intr-un city break la Iasi?

2. Hotel Valea Cu Pesti Transfagarasan ****

Si unde sa “fugi” de caldura sufocanta din orasele mari, daca nu la munte?! Hotelul Valea cu Pesti se afla intr-o zona splendida, laudata deopotriva de romani si straini. Turistii care aleg sa petreaca o noapte la hotelul Valea cu Pesti se vor bucura de o priveliste superba asupra Lacului Vidraru si a Muntilor Fagaras.

Pe langa confortul oferit de cele 60 de camere puse la dispozitie de hotelul Valea cu Pesti, oaspetii hotelului se mai bucura de acces la piscina, jacuzzi, sauna finlandeza si terenul de sport.

  • Pret: 290 ron/camera dubla/noapte + mic dejun
  • Rezervari poti face aici!

Te-ar putea interesa si: Transfagarasan VS. Transalpina – care este cel mai spectaculos drum de la noi din tara

3. Zan Hotel Voineasa ****

Pe malul raului Lotru, la poalele muntilor cu acelasi nume se ridica mandra una dintre cele mai frumoase unitati de cazare de la noi din tara. Hotelul Zan din Voineasa se remarca datorita amplasarii exceptionale si peisajelor de vis care il inconjoara. Hotelul dispune de 40 de locuri de cazare repartizate in camere duble dotate cu televizor LCD, telefon, internet si aer conditionat.

Facilitatile hotelului includ sauna finlandeza, jacuzzi-ul, restaurantul propriu, piscina interioara, sala de fitness si terenul de sport.

  • Pret: 260 ron/camera dubla/noapte + mic dejun

Citeste si: Obiective turistice de-a lungul soselei Transalpina

4. Hotel Carpathia Sinaia ****

In centrul statiunii Sinaia vei gasi un hotel modern, echipat cu toate dotarile necesare unui sejur relaxant pentru tine si cei dragi tie. Proprietatea renovata in 2014 dispune de 140 de locuri de cazare, sauna finlandeza,  jacuzzi, cuibar din lemn, pestera de sare si piscina.

In apropierea unitatii de cazare se afla unele dintre cele mai cautate obiective turistice din statiune, castelele Peles si Pelisor si Gara Sinaia.

  • Pret: 320  ron/camera dubla/noapte + mic dejun
  • Rezervari poti face aici!

Citeste si: Castelul Peles si alte locatii must – see in Sinaia

5. Complex Turistic Hanul Muresenilor Sacele ****

Situat in localitatea Sacele, la numai 6 kilometri de Brasov, complexul turistic Hanul Muresenilor este locul ideal atat pentru evenimente, cat si pentru o escapada de weekend cu prietenii. Cadrul natural splendid, atmosfera relaxanta si serviciile ireprosabile sunt punctele forte ale locatiei.

Complexul turistic dispune de 90 de locuri de cazare, sala de fitness, servicii de masaj, sauna finlandeza, jacuzzi, piscina interioara, bar, restaurant si spatiu special amenajat pentru cei mici.

  • Pret: 240 ron/camera dubla/noapte + mic dejun
  • Rezervari poti face aici!

Te-ar putea interesa si: 7 restaurante cu preparate traditionale din Brasov

6. Wellness & Spa Hotel Nevis Oradea ****

Oradea este una dintre cele mai cautate destinatii ale momentului. Cu centrul istoric proaspat renovat si una dintre cele mai frumoase cetati de la noi din tara, orasul din nord-vestul tarii atrage din ce in ce mai multi turisti. Daca iti doresti sa vizitezi Oradea in urmatoarea perioada si nu stii unde sa te cazezi, echipa Travelminit iti recomanda unul dintre cele mai apreciate hoteluri din oras, hotelul Nevis.

Aici te vei putea bucura de un sejur relaxant, intr-un cadru de poveste. Printre facilitatile unitatii de cazare se numara piscina interioara, jacuzzi-ul, sauna finlandeza, cabina aromatica si restaurantul propriu.

  • Pret: 295 ron/camera dubla/noapte + mic dejun

Afla mai multe despre Oradea: 10 motive pentru care Oradea merita sa fie pe lista ta de destinatii

7.Teleferic Grand Hotel Poiana Brasov  ****

Situat la baza partiei principale, locul de unde pleaca si telecabina si telegondola, hotelul Teleferic Grand Hotel **** este alegerea ideala pentru cei care vor sa petreaca cat mai mult timp in natura. Hotelul este inconjurat de peisaje montane superbe de care te vei indragosti imediat ce vei ajunge aici.

Facilitatile hotelului includ piscina interioara, jacuzzi, servicii de masaj, sauna finlandeza, baie de aburi, salon de cosmetica, restaurant si camera de joaca pentru cei mici.

  • Pret: 498 ron/camera dubla/noapte + mic dejun

Citeste si: 5 atractii turistice de neratat in Brasov


Consulta lista completa a unitatilor de cazare cu piscina pe TravelMinit!


*Preturile prezentate in acest articol corespund unei nopti de cazare din perioada 28-29 iulie 2017 si sunt valabile astazi, 14 iunie 2017.