Revelion 2018 – cat te costa Revelionul pe Valea Prahovei?

melis/Shutterstock.com

Artificii, sampanie, voie buna si multa, multa distractie – cam asa s-ar descrie in cateva cuvinte atmosfera pe care o poti regasi la fiecare petrecere reusita de la sfarsit de an. Indiferent de locul in care te prinde noul an, important a fost, este si va fi intotdeauna sa fii in compania celor dragi si sa fii sanatos, caci “cu sanatatea le-om face pe toate”.

Totusi, daca iti doresti ca acest eveniment sa fie marcat de o petrecere intr-un cadru ceva mai festiv, iti recomandam sa te indrepti catre una dintre statiunile montane de la noi din tara. Zapada este din belsug (daca nu e naturala, sigur e artificiala), vinul fiert isi imprastie mireasma in jurul oricarei tarabe, iar petrecerile se tin lant ca-n fiecare an.

Daca esti fanul petrecerilor in club sau a celor pe partie, este imposibil sa nu-ti fi trecut prin minte sa serbezi acest eveniment marcant al anului (si anume, Revelionul) in statiunile de pe Valea Prahovei. Sinaia, Predeal, Poiana Brasov si Bucegi sunt doldora de turisti in aceasta perioada a anului, chiar daca preturile pentru cazare, mancare si alte cele sunt ceva mai ridicate decat in timpul anului. Chiar si asa, nu e loc de ingrijorare! HotelGuru.ro te ajuta sa iti faci bugetul pentru vacanta cu cateva estimari cu privire la costul cazarii.

Cazare pe Valea Prahovei – Revelion 2018

HotelGuru.ro iti este cel mai bun prieten in materie de unitati de cazare. Pe www.hotelguru.ro gasesti unitati de cazare pentru toate gusturile si, totodata, pentru toate buzunarele. Indiferent de locatia aleasa, pe www.hotelguru.ro se afla cele mai bune unitati de cazare, sortate dupa rating, facilitati si locatie.

Ca in fiecare an, unitatile de cazare de pe Valea Prahovei s–au “dat ca paine calda” si au mai ramas numai cateva pensiuni sau vile inca disponibile (totusi, nici acestea nu vor mai fi pentru mult timp). Majoritatea unitatilor inca disponibile se gasesc cu precadere in Breaza si Busteni. Totusi, daca te grabesti putin ai sanse sa mai prinzi un loc si prin Sinaia, Predeal sau Poiana. In ceea ce priveste tariful, dupa o simulare facuta pe www.hotelguru.ro pentru noaptea de 30 decembrie, pentru o noapte de cazare va trebui sa scoti de la pusculita intre 90 si 440 de RON, pentru o camera dubla. In acest pret este inclus in unele cazuri micul dejun sau/si cina, dupa cum urmeaza:

Vezi lista intreaga a unitatilor de cazare de pe Valea Prahovei pe HotelGuru.ro/Valea-Prahovei.

*Preturile prezentate in acest articol corespund unei nopti de cazare din perioada 30-31 decembrie 2017 si sunt valabile astazi, 16 noiembrie 2017.