Profita de ultimele zile de iarna! 5 oferte de cazare la munte

Pensiunea Mont Blanc - cazare la munteChiar daca pietele si multe colturi de strada sunt pline cu vanzatori ambulanti care vand ghiocei si buchetele cu primele flori de primavara, la munte zapada insista sa imbrace partiile si culmile semete ale muntilor. Poti sa profiti de ultimele zile de iarna si sa te bucuri de albul zapezii daca ajungi intr-una din statiunile montane in care ai la dispozitie mai multe optiuni de a petrece timpul liber. Aerul curat si timpul pretios petrecut cu familia sau cu prietenii iti vor incarca bateriile pentru inca un an, pana la urmatorul sezon alb.

Travelminit ti-a pregatit o mica lista cu 5 oferte de cazare la munte; arunca-ti un ochi peste ea si fa-ti rezervare pana nu se topeste zapada.

Hotel Paltinis*** din Borsa

Complexul Paltinis este amplasat in mijlocul naturii, intr-o zona mirifica din statiunea Borsa. Peisajul minunat pe care-l ofera muntii Rodnei si ai Maramuresului, valea Viseutului si conditiile excelente de cazare atrag in fiecare an un numar mare de turisti dornici sa petreaca momente de neuitat in aer curat. Complexul Paltinis se afla la numai 500 de metri de partia de schi Borsa, fiind ideal pentru iubitorii de schi si snowboarding. Hotelul ofera oaspetilor sai 20 de spatii de cazare (camere duble si triple, apartamente) cu baie privata, acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat si incalzire, TV prin cablu si minibar. Complexul dispune de un restaurant á la carte care serveste preparate traditionale, un bar si o gradina cu terasa.
Tarif*: 120 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Hotel Paraul Rece*** din Busteni

Hotelul de 3* este amplasat langa drumul national DN1 (E 60) care strabate Valea Prahovei si traverseaza statiunea Busteni. Imaginea superba a muntilor Bucegi si apropierea fata de partia Kalinderu, una dintre cele mai moderne din tara (perfecta pentru schiorii incepatori, dar si pentru cei avansati), il transforma in locatia ideala pentru petrecerea catorva zile de vacanta la munte. In plus, o alta statiune renumita pentru schi, Predeal, se afla la numai 18km distanta.

La Paraul Rece vei gasi 34 de locuri de cazare (camere duble si suite pentru familiile cu copii) cu facilitati si dotari moderne. Toate au bai proprii cu dus, TV programe prin cablu, internet WiFi gratuit, minibar. Hotelul are propriul restaurant (meniu specific romanesc si international) si o terasa cu gratar, la dispozitia clientilor.
Tarif*: 172 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Eden*** din Campulung Moldovenesc

Amplasat la poalele Masivului Rarau, pe drumul european E85, complexul hotelier Eden din Campulung Moldovenesc se bucura de o pozitie privilegiata. Situat in mijlocul unui peisaj deosebit din tinutul fascinant al Bucovinei, complexul este aproape de cele mai importante obiective turistice ale zonei – manastirile Moldovita, Voronet, Humor, Sucevita, Putna, dar si Salina Cacica. In plus, locatia este un important punct de plecare pentru amatorii de drumetii montane, care vor sa viziteze Pietrele Doamnei sau Moara Dracului, doua dintre cele mai cunoscute destinatii din apropierea municipiului Campulung Moldovenesc.

Hotelul are o capacitate de cazare de 76 de locuri amenajate in camere single, duble, triple, suite si chiar 8 bungalouri. O parte din aceste bungalouri au doua camere, iar celelalte o singura camera, insa toate sunt dotate cu baie proprie cu dus sau cada cu hidromasaj, TV cu programe prin cablu, frigobar, uscator de par, telefon si internet WiFi gratuit.
Pentru oaspetii sositi cu avionul, proprietarii asigura transferul de la/la aeroportul sau gara din Suceava.
Tarif*: 160 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Pensiunea Mont Blanc**** din Poiana Brasov

La poalele Postavarului, la o altitudine de 1030 de metri, se afla pensiunea Mont Blanc, la numai 5 minute distanta de partia de schi din Poiana Brasov. Renovata in primavara anului 2012, pensiunea ofera cadrul perfect pentru relaxare si rasfat in mijlocul naturii. Atmosfera intima si linistita, impreuna cu confortul celor 16 camere si apartamente sunt perfecte pentru petrecerea ultimelor zile de iarna din acest sezon. De asemenea, pensiunea dispune de restaurant, bar, sala de conferinte, sauna finlandeza, serviciu de inchirieri biciclete pentru copii si adulti, precum si de gratar in gradina.
Tarif*: 300 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Vila Romana*** din Paltinis

Deschisa in iarna anului 2011, vila Romana este situata la foarte mica distanta de Schitul din Paltinis si la doi pasi de partia de schi Arena Platos din statiunea Paltinis, ceea ce o transforma in alegerea perfecta pentru cei care indragesc sporturile de iarna. Pensiunea dispune de 17 camere cu balcoane care ofera turistilor o priveliste deosebita, restaurant care serveste preparate traditionale, cafenea-bar, terasa de vara si o sala de jocuri amenajata pentru biliard, tenis de masa, darts, rummy, carti si sah.
Tarif*: 120 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)