Petrece Revelionul 2016 intr-un loc special – Palatul Parlamentului

Revelion la Palatul ParlamentuluiNoaptea dintre ani este un moment special, pe care merita sa-l sarbatoresti intr-un loc cu adevarat special. Poate ca a venit vremea sa uiti de revelioanele petrecute in baruri impreuna cu gasca de prieteni sau de cele din apartament, in vremea studentiei. Anul acesta poti sa petreci Revelionul la Palat! La Palatul Parlamentului din Capitala, una dintre cele mai somptuoase cladiri europene si una dintre cele mai vizitate din Romania. Petrecerile de Revelion organizate in Sala de Bal a Palatului Parlamentului au in fiecare an o anumita tematica, iar anul acesta a fost aleasa una dintre cele mai nobile: “Rege sau Regina, Print sau Printesa pentru o noapte”.

Imagineaza-ti cum te-ai putea costuma si accesoriza si cum ai intra in Sala de Bal. Maestrul de ceremonii iti va rosti numele nobiliar (ales chiar de tine) si te va introduce in sala. Poti fi Rege sau Regina pentru o noapte, asa cum – la fel de bine – poti fi Print sau Printesa, Duce sau Ducesa, depinde ce iti doresti. Este noaptea visurilor tale, la care te-ai gandit probabil de nenumarate ori in vremea copilariei sau a adolescentei petrecjute in preajma personajelor lui Alexandre Dumas.

Imagineaza-ti cum vei pasi pe podeaua de marmura si cum te vei bucura de meniul regal inspirat din evenimente roiale celebre.

Bineinteles, asa cum banuiesti, exista un dress-code (Black-Tie) pe care va trebui sa-l respecti – dar iti garantam ca efortul va fi rasplatit pe deplin. In fond, de cate ori pe an (sau o data la cati ani) ai ocazia sa pasesti intr-un astfel de cadru imbracat la patru ace?

In caz ca nu stii foarte bine ce inseamna un dress-code Black Tie sau nu vrei sa gresesti, iti spunem noi ce prevede acesta:

Doamnele si domnisoarele vor avea nevoie de o rochie de seara, lunga sau de tip cocktail.

Domnii vor imbraca smoching, format din jacheta neagra cu revere din matase si pantaloni negri, camasa alba (obligatoriu) si papion negru de matase, vesta neagra cu nasturi si pantofi negri. In cazul costumelor de culoare neagra, nu sunt acceptate decat sacourile negre inchise la un singur rand de nasturi si fara taieturi la spate, asortate obligatoriu la pantalonii care fac parte din acelasi set (sacoul si patalonii trebuie sa fie croite din acelasi material). Papionul (si nu cravata) trebuie sa fie confectionat obligatoriu din matase de culoare neagra si sa se asorteze cu reverele sacoului. In ce priveste culoarea sosetelor, aceasta trebuie sa fie tot neagra.Nimic nu este mai dizgratios decat un pantof negru incaltat cu sosete albe ca spuma laptelui.

Ok, numele ti l-ai ales, te-ai “costumat” in tinuta obligatorie, dar asta nu inseamna ca nu vei avea nevoie de un card de acces. Poti sa petreci Revelionul 2016 la Palatul Parlamentului daca ai unul din cele patru tipuri de carduri puse la dispozitie, achizitionate in urmatoarele conditii:

  • Cardul “Basic” costa 125 de euro/persoana si iti ofera acces in Sala secundara (Tache Ionescu)
  • Cardul Standard costa 175 de euro/persoana si iti asigura accesul in Sala principala (Unirii)
  • Cardul Premium costa 225 de euro/persoana si iti ofera acces in Sala principala (Unirii)
  • Cardul VIP costa 300 de euro/persoana persoana si iti ofera acces in Sala principala (Unirii)

Este bine sa stii ca toti cei care au participat la editiile anterioare ale Revelionului la Palatul Parlamentului beneficiaza de o reducere de 25 de euro la orice tip de card, cu exceptia cardului Basic.

In cazul in care nu vrei sa le rapesti copiilor placerea de a petrece impreuna cu tine Revelionul la Palat, te anuntam ca exista anumite facilitati. De exemplu, pentru copiii cu varsta de pana la 6 ani, accesul este gratuit, insa fara meniu si fara loc la masa; pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani, parintii trebuie sa achite 50% din valoarea cardului de acces, iar pentru copiii peste 12 ani, se achita integral valoarea cardului de acces.

Daca “treci” de toate aceste etape, vei fi rasplatit cu un program artistic la fel de special, din care nu vor lipsi nume celebre precum Loredana, Popas Band, baletul Iuno Dance, DJ si VJ celebri. Dar nu vor lipsi nici dansurile consacrate odinioara la balurile regale – pentru ca totul sa fie perfect. Iar noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram petrecere frumoasa si un An Nou fericit!