Pe 5 si 6 iunie Bucurestiul petrece! Concerte Maroon 5 si Johnny Depp

Maroon 5, foto Everett CollectionV-am spus ca vara aceasta este plina de concerte, nu? Si nu orice fel de concerte. Pana la mult-asteptatul concert Queen (pe 21 iunie) merge o incalzire cu Maroon 5 sau cu Johnny Depp? Mergeeee.

Asa ca ia-ti bilete pentru cele doua concerte care vor avea loc la inceputul lunii iunie si petrece impreuna cu tot Bucurestiul. Toate detaliile de care ai nevoie le gasesti mai jos.

Cat costa biletele pentru primul concert Maroon 5 in Romania

Diamond Circle – 572,40 lei
Golden Circle – 464,40 lei
Normal Circle / General Acces – 194,40 lei

Maroon 5 este una dintre cele mai longevive trupe americane de muzica pop care se lauda pana acum cu 3 premii Grammy si peste 17 milioane de albume vandute in intreaga lume. Trupa s-a lansat in 1994 si a concertat initial sub numele de Kara’s Flowers. In 2001, dupa venirea chitaristului James Valentine, formatia si-a schimbat numele in Maroon 5 – si asa a ramas pana in prezent. La fel de neschimbata este si componenta trupei: Adam Levine (voce si chitara), James Valentine (chitara si voce secundara), PJ Morton (clape si voce secundara), Mickey Madden (bas) si Matt Flynn (tobe).

Concertul din Romania – organizat de Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment – face parte din turneul “Maroon V Tour” inceput in februarie 2015 in Statele Unite. Anul acesta turneul continua in Europa, iar pe 5 iunie ajunge si in Romania, la Bucuresti.

Ultimul album al trupei, “V”, lansat in 2014 (pentru promovarea caruia a fost organizat acest turneu), se vrea a fi un fel de descriere a drumului parcurs de Maroon 5 in toti acesti ani si a hiturilor pe care le-au creat. Dupa lansare, albumul “V” a ocupat locul I in topul U.S. Billboard 200.

La Bucuresti veti asculta cel putin cinci piese de pe acest album: “Maps“, “Animals“, “Sugar“, “This Summer’s Gonna Hurt like a Motherfucker” si “Feelings“. Toate au un mare succes la public, insa videoclipul piesei “Sugar” (nominalizata la premiile Grammy) are aproape un miliard de vizualizari pana in prezent.

Maroon 5 ocupa locul 44 in topul Billboard la categoria “Greatest of All Time Hot 100 Artists”, cele mai cunoscute melodii fiind “One More Night“, “Misery“, “Payphone“, “She Will Be Loved“, “Sunday Morning“,”One More Night” si “Won’t Go Home Without You“.

Cat costa biletele pentru primul concert Johnny Depp (The Hollywood Vampires) in Romania

Oh, my God! Nu era suficient ca Johnny Depp arata foarte bine, dar mai si canta rock! Cat de bine, vom vedea pe 6 iunie, cand va concerta la Bucuresti alaturi de alti mari artisti care au decis sa formeze impreuna un super-grup – The Hollywood Vampire: Alice Cooper (voce, muzicuta), Joe Perry de la Aerosmith (chitara) si Johnny Depp (chitara, voce secundara).

Din 1970 de cand a fost lansat acest grup de catre Alice Cooper, alaturi de el au urcat pe scena nume grele ale muzicii de gen, printre care John Lennon si Ringo Starr. Johnny Depp a fost cooptat in 2015, iar primul concert The Hollywood Vampires anuntat in aceasta formula a fost sold out in doar 60 de secunde! Dupa el a urmat concertul din Brazilia (Festivalul Rock din Rio) – un alt succes rasunator, drept pentru care membrii grupului au decis sa porneasca anul acesta intr-un turneu.

Printre piesele pe care le veti asculta la concert vor fi coveruri dupa The Who, The Doors, Jimi Hendrix, Rolling Stones, dar si piese originale: “Raise the Dead”, “My Generation”, “Manic Depression”, “I Got a Line on You” etc.

Putini stiu probabil ca Johnny Depp canta la chitara inca din adolescenta; la 15 ani a renuntat chiar la scoala si s-a mutat in Los Angeles ca sa cante in trupa new wave rock The Kids. Inca de pe atunci avea mare succes, trupa fiind solicitata sa cante in deschiderile unor mari concerte: Ramones, Iggy Pop, Pretenders sau Talking Heads.

Concertul din Romania este organizat de Phoenix Entertainment. Iata care sunt tarifele pentru un bilet:
Categoria Diamond: 459 lei / 439 lei (Early bird)
Categoria Golden: 279 lei / 249 lei (Early bird)
Categoria Normal: 169 lei / 149 lei (Early bird)

Tine minte!

Cand are loc concertul Maroon 5: 5 iunie 2016
La ce ora: 18:00
Unde se desfasoara: Piata Constitutiei din Bucuresti

Cand are loc concertul Johnny Depp: 6 iunie 2016
La ce ora: 20:00
Unde se desfasoara: Romexpo, parcarea C