Paste 2016 – cinci sugestii de cazare la mare

Q Hotel Neptun, cazare pentru Paste 2016De multa vreme, tinerii din Romania obisnuiesc sa sarbatoreasca ziua de 1 Mai (Ziua Internationala a Muncii) pe litoral, la hoteluri sau chiar in campinguri, pe malul marii. Anul acesta, Sarbatoarea Pastelui coincide cu Ziua Internationala a Muncii, asa ca aveti un motiv in plus sa luati in calcul varianta petrecerii Pastelui ortodox la mare. In plus, poti sa profiti de cele cateva zile de vacanta si sa vizitezi o parte dintre atractiile turistice ale zonei, cum ar fi cele trei colonii fondate de greci in secolele VII-VI inainte de Hristos (Histria, Tomis si Callatis), sau monumentul de la Adamclisi.

Statiunile de la Marea Neagra ofera nenumarate spatii de cazare potrivite pentru toate gusturile. Dintre toate, Travelminit vine cu cinci sugestii de cazare la mare pentru Pastele 2016. Vreti sa stiti care sunt?

Hotel Malibu****, Mamaia

Inaugurat in vara anului 2006, Hotelul Malibu isi asteapta oaspetii cu 150 de spatii de cazare moderne (camere si apartamente). Situat chiar la intrarea in statiune dinspre Constanta, hotelul Malibu se afla chiar langa plaja si aproape de Satul de Vacanta.

Un amanunt deloc de neglijat este faptul ca sunt acceptate animalele de companie in interiorul hotelului fara nicio taxa suplimentara.

Oferta speciala de Paste cuprinde pachete pentru 3 sau 4 nopti de cazare in camere duble standard (in perioada 28.04.2016 – 03.05.2016), cu facilitati speciale pentru copii:
• Cazare gratuita pentru copii mai mici de 12 ani, daca sunt cazati in aceeasi camera cu adultii, fara pat suplimentar
• Mic-dejun gratuit pentru copii mai mici de 5 ani; 25 lei/zi pentru cei de 5-10 ani si 40 lei/zi pentru cei de 10-12 ani
Pret pachet: 841 lei/3 nopti de cazare in camera dubla (cu mic dejun) si 890 lei/4 nopti de cazare in camera dubla (cu mic dejun).

Q Hotel***, Neptun

Situat in nordul statiunii Neptun, la intersectia cu o alta statiune emblema a litoralului romanesc – Olimp, Q Hotel este una dintre cele mai cautate locatii de catre turisti. Amplasarea sa in aproprierea Garii Neptun reprezinta un atu pentru turistii care prefera sa calatoreasca la mare cu trenul. In plus, plaja cu nisip fin situata la numai 300m de hotel este una dintre cele mai frumoase plaje ale statiunii.

Complexul ofera oaspetilor spatii de cazare noi sau renovate complet, cu dotari de ultima ora.
Oferta speciala de 1 Mai/Paste 2016 cuprinde pachete pentru 3 si 4 nopti de cazare in doua tipuri de camere, acces gratuit la piscina, reducere 10% la bar si terasa. De asemenea, se ofera o reducere de 10% pentru rezervarile achitate integral pana pe 10 aprilie.
Pret pachet 3 nopti de cazare: 480 lei/camera dubla standard si 600 lei/camera dubla superioara.
Pret pachet 4 nopti de cazare: 620 lei/camera dubla standard si 800 lei/camera dubla superioara.

Hotel Jakuzzi***, Vama Veche

Cei care obisnuiesc sa mearga de 1 Mai la Marea Neagra aleg, de obicei, statiunea Vama Veche. O sugestie de cazare in aceasta statiune este hotelul Jakuzzi, aflat in centrul ei, la numai 150m de plaja. Imbinarea armonioasa a naturii usor salbatice cu exotismul specific statiunii si locatia moderna transforma orice vacanta intr-o experienta placuta si relaxanta.

Hotelul ofera 23 de spatii de cazare spatioase, cu mobilier din lemn masiv rustic minimalist, pardoseala din gresie teracota, TV cablu, minifrigider, aer conditionat, baie privata cu cadita dus si balcoane mobilate, cu vedere panoramica la mare.
Oferta speciala de Paste cuprinde 4 nopti de cazare in camere duble standard (in perioada 28.04.2016 – 02.05.2016) si gustare traditionala de Paste.
Pret pachet: 799 lei camera dubla.

Hotel Perla***, Mamaia

Cu o priveliste magnifica asupra Marii Negre, a Lacului Siutghiol si a statiunii, hotelul Perla din Mamaia beneficiaza de o locatie foarte convenabila pentru cei care doresc sa beneficieze de acces usor spre Satul de vacanta, Aquapark, zona de magazine, restaurante si baruri de la intrarea in statiune.

Complexul Perla va intampina cu 205 camere (matrimoniale, twin, triple si apartamente) asezate pe 11 etaje, 3 restaurante, crama si sala de conferinte. Camerele ofera tot confortul necesar petrecerii unui sejur linistit si relaxant la malul marii.

Oferta speciala pentru 1 Mai/Paste 2016 la hotel Perla din Mamaia cuprinde pachete pentru 2 – 5 nopti de cazare in camere duble standard (cu mic dejun inclus), in perioada 29.04.2016 – 04.05.2016.
Pret pachet: 259 lei/2 nopti de cazare, 358 lei/3 nopti de cazare, 435 lei/4 nopti de cazare si 501 lei/5 nopti de cazare.

Palace Hotel&Resort****, Venus

Modernizat recent, Hotelul Palace este una dintre cele mai bune sugestii de cazare din Venus, in primul rand pentru ca ofera iesire directa pe plaja, facilitati moderne si servicii de calitate. Pe langa cele 90 de spatii de cazare, complexul pune la dispozitia turistilor 2 piscine exterioare, restaurant cu terasa, 4 sali de conferinta, sala de fitness si centru Wellness&Spa unde sunt puse in practica cele mai populare proceduri geriatrice si medicale.

Oferta de cazare pentru perioada 1 Mai/Paste 2016 a complexului cuprinde minim 3 nopti de cazare in perioada 28.04.2016 – 05.05.2016, in sistem all inclusive:
• pensiune completa;
• bauturi nonalcoolice intre orele 07:00-24:00 – cafea, ceai, apa, bauturi racoritoare;
• bauturi alcoolice intre orele 13:00-24:00 – coniac, whisky, vodca, palinca, vinul casei alb si rosu, bere;
• acces gratuit la piscina, parcare, internet, biliard, teren tenis, tenis de masa, sauna, jacuzzi, sala fitness.
• zilnic, seri dansante cu muzica live si Dj.
Pret pachet: 230 lei/zi/camera dubla.

Daca alegeti ca anul acesta sa vizitati Romania, nu uitati ca pe portalul Travelminit gasiti cazare in peste 1800 de locatii din toata tara, pe care le puteti rezerva online cu doar cateva click-uri si cu plata la receptie.