Oferte de cazare pentru mini-vacanta de 1 decembrie

Ne mai despart doar cateva zile de mini-vacanta de 1 decembrie si pregatirile pentru sarbatoarea Zilei Nationale sunt in toi in toate orasele mari ale tarii. Parade, luminite, targuri de Craciun si alte evenimente tematice sunt asteptate cu nerabdare de locuitorii si turistii entuziasmati.

Alba Iulia, Cluj Napoca, Sibiu sau Bucuresti sunt doar cateva dintre locatiile in care Ziua Nationala va fi marcata si anul acesta cu fast, insa nu sunt singurele destinatii in care turistii sunt asteptati in numar mare. Statiunile montane, bazele de tratament si satele transilvanene sunt si ele pe lista celor mai cautate locuri de sarbatori. Daca inca nu ti-ai facut planuri pentru vacanta de 1 decembrie si nu stii incotro sa te-ndrepti, echipa HotelGuru.ro iti prezinta cele mai bune oferte de cazare pentru perioada festiva:

Oferte de cazare pentru 1 decembrie pe Valea Prahovei

rafaelzenato/Shutterstock.com

Valea Prahovei este una dintre cele mai cautate zone turistice atat de catre oaspetii straini, cat si de romani. Nimic nu se compara cu un weekend in Poiana sau o vizita la castelul Peles, asa ca nu vedem niciun motiv pentru care nu ai alege Valea Prahovei si de data aceasta. Vestea buna pentru cei intarziati este ca inca se gasesc cateva unitati de cazare disponibile, la un super pret:

  • Pensiunea D&D din Busteni este numai buna pentru cei care isi doresc sa se bucure de o vacanta linistita intr-un loc ferit de toata agitatia provocata de numarul mare de turisti. Bucura-te de o super priveliste si de conditii excelente de la preturi incepand cu 120 de ron pentru o noapte.
  • Pensiunea Bistro La Teleferic Sinaia este un loc cochet si modern situat in apropierea telecabinei din Sinaia. Oaspetii care au calcat pragul pensiunii La Teleferic s-au declarat incantati de dotarile unitatii de cazare si de preparatele servite la restaurantul din incinta pensiunii. Pentru o noapte de cazare intr-o camera dubla (+mic dejun), turistii ajunsi aici trebuie sa achite 233 de ron. 

Oferta de cazare pentru 1 decembrie in Maramures

Razvan Stroie/Shutterstock.com

Nu-i loc ca Maramuresul si nici oameni mai ospitalieri si mai veseli decat maramuresenii. Descopera acest taram de poveste, alaturi de numeroasele obiective turistice, intr-o vacanta de vis la inceputul lunii decembrie. Daca te temeai ca nu mai prinzi loc de cazare, HotelGuru.ro a gasit cateva numai bune pentru tine:

  • Pensiunea Anca Borsa este situata la numai 250 de metri de partia de schi, intr-un cadru natural incredibil de frumos. Cu numeroase facilitati si posibilitati de petrecere a timpului liber, pensiunea Anca din Borsa s-a remarcat in randul unitatilor de cazare preferate de turistii care calatoresc cu cei mici. Pentru o noapte de cazare, preturile incep de la 100 de ron si pot varia in functie de momentul rezervarii.
  • Pensiunea Ilea Ieud este o locatie idilica, un adevarat crampei de rai. Construita din lemn, in stilul traditional, pensiunea Ilea este una dintre unitatile de cazare pe care n-ai cum sa le ratezi. Lasa-te mangaiat de razele soarelui si de adierea vantului intr-unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi din tara. Pentru o noapte de cazare la pensiunea Ilea tariful porneste de la 160 de ron si include micul dejun si cina. 

Oferte de cazare pentru 1 decembrie in Capitala

Razvan Ionut Dragomirescu/Shutterstock.com

Capitala gazduieste si in acest an unul dintre cele mai spectaculoase si mai interesante evenimente dedicate Zilei Nationale. Pe langa parada traditionala ce va trece pe sub Arcul de Triumf, Bucurestiul va fi scena mai multor spectacole. Descopera-le pe toate intr-o mini-vacanta in orasul lui Bucur.

  • Prince Residence Bucuresti este o vila superba situata in inima orasului lui Bucur. Eleganta, splendoare si rafinament sunt cele trei cuvinte care descriu cel mai bine aceasta unitate de cazare. Descopera-i farmecul aparte in perioada mini-vacantei de 1 decembrie si bucura-te de toate facilitatile acesteia. Pretul unei nopti de cazare porneste de la 344 de ron.

Cam atat pentru astazi … nu uita! Daca ai in minte alta destinatie si esti in cautarea unui loc de cazare, pe www.travelminit.ro le gasesti pe cele mai bune.