Nu rata concertul Queen din aceasta vara – informatii despre preturi

Concert Queen in Romania

bbernard / Shutterstock

Iti vine sa creeeezi? Minunata, inegalabila, marea trupa Queen vine anul acesta in Romania! Nu poti, nu ai cum si nu iti permiti sa ratezi un eveniment de o asemenea anvergura, mai ales ca este prima vizita in Romania a legendarei trupe rock.

Ziua de gratie a fost stabilita pentru 21 iunie 2016, iar “locul” – Piata Constitutiei din Bucuresti. Desi probabil ca “unda de soc” va ajunge si in cartierele bucurestene invecinate.

Este cel mai asteptat concert al anului, intr-o formula cu care fanii rock-ului s-au obisnuit deja: alaturi de membrii trupei Queen, pe scena va urca Adam Lambert.

Cine este Adam Lambert

Solistul s-a remarcat in anul 2009 ca si concurent in competitia American Idol, devenind aproape instant o celebritate, desi nu a reusit sa treaca de proba finala a concursului. A cucerit insa publicul definitiv pe scena MTV Europe Music Awards, iar la foarte scurt timp a devenit o prezenta nelipsita a concertelor live ale trupei Queen. Primul turneu alaturi de formatie a avut loc in 2014, in Statele Unite – asa cum era de asteptat; turneul a fost sold-out integral, iar formula Queen+Adam Lambert a primit titlul “Trupa Anului” – distinctie oferita in cadrul Classic Rock’n Roll of Honour.

La sfarsitul aceluiasi an, Queen si Adam Lambert au sustinut un concert fenomenal la Londra, in noaptea Anului Nou, langa Big Ben (transmisia a fost live, iar concertul a fost vizionat de 12 milioane de oameni). Anul trecut, Adam Lambert a concertat (alaturi de Queen) intr-un nou turneu sold-out, de data aceasta european. Fanii din Marea Britanie, Franta, Germania, Olanda, Austria, Belgia, Italia, Cehia, Elvetia si Polonia au avut ocazia sa-l vada cantand live. Tot in 2015, formula rock de succes a mai inregistrat o performanta: dupa deschiderea festivalului Rock in Rio, trupa a organizat inca sase concerte pe continentul brazilian (toate biletele au fost vandute).

La ora actuala, formula Queen+Adam Lambert are la activ 67 de concerte sold-out in mai putin de un an, o performanta extraordinara!

Primul album al lui Adam Lambert contine o piesa care a devenit peste noapte hit international; este vorba despre “Whataya Want From Me”, care i-a adus de altfel si o nominalizare la premiile Grammy la categoria Best Male Pop Vocal Performance. Si urmatoarele doua albume (“Trespassing” si “The Original High”) au inregistrat succese rasunatoare: primul dintre ele a fost clasat direct pe primul loc in Billboard, iar cel de-al doilea a fost vandut in peste 2,5 milioane de exemplare.

Cat despre aparitiile starului rock de 34 de ani (nascut pe 29 ianuarie 1982 la Indianapolis, statul american Indiana), putem spune ca in foarte scurt timp au devenit atat de renumite pentru aerul lor extravagant incat Adam Lambert a fost supranumit Adam “Glambert”; este un artist caruia nu-i lipseste teatralitatatea (calitate pe care juriul competitiei American Idol a observat-o inca de la preselectie) si care pune foarte mult accent pe detaliile tinutelor in care isi face aparitia pe scena. De la trenciuri sau sacouri de piele cu tinte, la pantaloni mulati, blanuri si accesorii care amintesc de stilul starurilor rock de altadata, coafuri tip creasta sau punk, palarii cu pene, unghii vopsite in negru, inele voluminoase cu cranii si pana la machiaje extravagante. Toate aparitiile sale pe scena tradeaza talentul pentru fashion, insa dincolo de toate acestea se remarca vocea.

Merita sa-l asculti si sa-l vezi “pe viu” pe cel care a redat viata hiturilor “Bohemian Rhapsody”, “Radio Ga Ga”, “Killer Queen”, “Another One Bites the Dust”, “Killer Queen” sau “Bicycle Race”: Adam Lambert, cantand alaturi de spectaculosii Brian May (care a concertat pentru prima data in Romania pe 14 martie cu Kerry Ellis la Sala Palatului), Roger Taylor si John Deacon.

Cat costa biletele la concert

Evenimentul este organizat de Emagic Classics, gazda unor alte concerte de mare succes cu artisti internationali renumiti, printre care Bob Dylan si Sting.
Biletele sunt impartite in patru categorii, cu preturi stabilite in functie de amplasarea fata de scena.
• Bilete categoria I (Tribuna): 597 de lei
• Bilete categoria II (Golden Circle): 346 lei
• Bilete categoria III (Gazon A): 246 lei
• Bilete categoria IV (Gazon B): 141 lei

Biletele pot fi cumparate online de pe platformele eventim, infomusic, viagogo si iconcert, precum si din magazinele companiilor partenere (Orange, Vodafone, Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV).

Info utile

Data concertului: 21 iunie 2016
Locatia: Piata Constitutiei
Ora: 17:00