Nu ai inca planuri de Craciun? Iata ce unitati de cazare inca mai au locuri!

Odata cu intrarea in luna decembrie, oficial se da startul sezonul sarbatorilor de iarna. Deja luminitele stralucesc deasupra fiecarei artere importante din oras, colindele si melodiile specifice Craciunului incep sa ne incante urechile pe oriunde am merge, iar pretutindeni pluteste in aer fericirea. Desi punctul culminant al acestei povesti se va petrece peste trei saptamani si un pic, cei care nu si-au facut inca rezervari pentru zilele de Craciun vor fi surprinsi (sau nu) sa afle ca aproape toate locurile de cazare din statiunile montane si marile orase sunt ocupate.

Totusi, cei intarziati mai au o sansa: echipa HotelGuru.ro a scormonit in tolba Mosului (ceva mai devreme, ce-i drept) si a gasit o raza de lumina pentru cei care si-au pierdut speranta cu privire la aceasta vacanta. Iti recomandam 5 locuri super care sunt (inca, dar nu pentru mult timp) disponibile pentru perioada sarbatorilor de iarna. Daca vrei sa te asiguri ca nu ramai pe ultima suta de metri in pana de unitati de cazare, iti recomandam sa iti faci o rezervare cat mai repede cu putinta.

1. Pensiunea Fronius Residence din Sighisoara

Pensiunea Fronius Residence este locatia ideala pentru cei care isi doresc sa descopere in amanunt frumusetea autentica a Sighisoarei. Aceasta destinatie idilica, unica si deosebita poate fi locul in care iti vei petrece sarbatorile de iarna. Descopera traditiile transilvanene, spiritul vesnic tanar al localnicilor si bucuria cu care acestia intampina sarbatoarea crestina. Participa la evenimentele locale, cutreiera strazile pietruite ale cetatii si lasa-te prada bucatelor delicioase de pe mesele imbelsugate. Cazeaza-te intr-una dintre cele 11 camere puse la dispozitie si fa-ti tie si celor dragi un cadou pe masura asteptarilor.

  • Tarif: 450 RON/o noapte/2 persoane + mic dejun
  • Rezerva aici!

2. Hotel Kolping *** din Brasov

In Brasov pregatirile sunt in toi pentru deschiderea targului de Craciun, principala atractie turistica din acest sezon. Odata inaugurat acesta va atrage sute, chiar mii de turisti, precum un magnet atrage firicelele de metal, asa ca ar fi bine sa iti rezervi din timp un loc de cazare. Hotelul Kolping este situat la poalele muntelui Tampa, inconjurat de privelisti de poveste.

  • Tarif: 270 RON/o noapte/2 persoane + mic dejun
  • Rezerva aici!

3. Hotel Prince ** din Miercurea-Ciuc

Ne indreptam spre o zona superba, din inima Romaniei, zona recunoscuta pentru traditiile inedite si pentru temperaturile scazute. In cazul in care esti in cautarea zapezii si ti-e teama ca n-ai s-o gasesti de sarbatori, cele mai mari sanse pentru o plimbare cu sania le ai la Miercurea-Ciuc. Descopera hotelul Prince, o unitate de cazare simpla, dar totodata eleganta, situata la numai 15 minute de mers pe jos de centrul orasului. Cele 22 de camere ale hotelului dispun de mobilier modern, minibar, acces gratuit la internet, televiziune prin cablu, room service si grup sanitar propriu.

  • Tarif: 120 RON/o noapte/2 persoane + mic dejun
  • Rezerva aici!

4. ApartHotel Gutinului *** din Cluj-Napoca

Capitala Ardealului si-a imbracat deja straiele de sarbatoare si se pregateste cu pasi mici dar siguri de marele eveniment al lunii. Considerat unul dintre cele mai “tinere” orase ale Romaniei datorita numarului mare de studenti aflat in continua crestere, Cluj Napoca s-a transformat in ultimii ani in destinatia favorita a turistilor straini si romani cu varste pana in 35 de ani.

Daca vrei sa descoperi anul acesta Clujul la ceas festiv, iti recomandam sa te grabesti cu rezervarea unitatii de cazare pentru ca cel mai probabil nu va mai exista in curand niciun loc disponibil. Propunerea noastra, ApartHotelul Gutinului, este situat intr-o zona linistita, la mai putin de un kilometru de Castelul Banffy.

5. Hotel Classic Inn *** din Brasov

Revenim pe meleagurile brasovene pentru inca o propunere, si totodata ultima din lista noasta: Hotel Classic Inn ***. Elegant, situat intr-o zona excelenta si cautat in special de catre turistii straini, hotelul Classic Inn este o locatie excelenta pentru iubitorii de mobilier vintage si decoratiuni desprinse din secolele anterioare.

  • Tarif: 349 RON/o noapte/2 persoane + mic dejun
  • Rezerva aici!