NEVERSEA – cel mai tare festival de la malul marii

oneinchpunch/Shutterstock.com

Organizatorii festivalului-fenomen UNTOLD au anuntat oficial existenta unui nou festival ce se va desfasura vara aceasta pe litoralul romanesc. Se estimeaza ca la acest eveniment vor lua parte peste 150.000 de persoane care vor dansa si vor canta pana la rasarit.

Dupa succesul rasunator al festivalului UNTOLD, organizatorii impreuna cu reprezentantii primariei Constanta si-au propus sa puna litoralul romanesc pe harta destinatiilor de festivaluri din Europa. Datorita conditiilor excelente din Constanta, NEVERSEA are toate sansele sa devina unul dintre cele mai populare evenimente de acest fel.

Tinerii romani au prins gustul festivalelor tari de la noi din tara odata cu aparitia evenimentelor din Transilvania – Electric Castle si UNTOLD. Ambele reprezinta un reper national pentru acest tip de manifestatie datorita artistilor internationali pe care au reusit sa ii aduca in tara si a numarului mare de participanti care se aduna an de an sa ii asculte.

Ce este NEVERSEA?

NEVERSEA isi propune sa fie cel mai tare festival de la malul Marii Negre si sa ajunga un real succes inca de la prima editie. Datorita organizatorilor cu experienta si artistilor asteptati, NEVERSEA are toate sansele sa isi indeplineasca obiectivele.

Timp de trei zile, peste 100 de artisti internationali cunoscuti isi vor incanta fanii pe una dintre cele mai mari plaje de pe litoralul romanesc. Nume marii de pe line-up-ul UNTOLD de anul trecut vor fi prezente anul acesta in Constanta, dar pe langa acestia se asteapta si vizitele unor artisti renumiti care n-au mai fost pana acum la noi in tara. Pe suprafata de 200.000 de metri patrati vor fi amplasate sapte scene care vor activa simultan si vor incinge atmosfera la malul marii.

Povestea tesuta in jurul acestui festival este menita sa atraga si mai mult atentia asupra evenimentului, fiind special gandita pentru a pozitiona NEVERSEA pe locul doi in topul celor mai populare festivaluri din Romania, imediat dupa UNTOLD. Legenda spune ca in apele Marii Negre se afla o insula misterioasa unde timpul statea in loc, iar calatoria catre acest loc magic va incepe chiar de pe plaja unde va avea loc festivalul NEVERSEA.

Unde si cand va avea loc NEVERSEA?

Datele oficiale si locul au fost stabilite, asa ca intre 7 si 9 iulie toti tinerii dornici de aventura si iubitori de muzica sunt asteptati pe una dintre cele mai mari plaje din Constanta, in zona Faleza Nord. Pentru a fi siguri ca sunteti gata de distractie nu uitati sa aduceti de acasa voia buna si cheful de petrecere pentru ca 3 zile Constanta nu va dormi.

Rezerva-ti din timp locul de cazare in Constanta pe perioada festivalului cu ajutorul Travelminit!

Cat costa abonamentul la NEVERSEA?

Pretul final al unui abonament la festivalul NEVERSEA va fi de 420 de lei plus taxe, insa cei care se inregistreaza pe site-ul festivalului www.neversea.com vor avea oportunitatea sa cumpere abonamentul la pretul de 200 de lei plus taxe. Pretul este valabil pentru primele 5000 de bilete, iar la data de 17.04.2017 mai erau disponibile 3000 de bilete la acest pret. Abonamentele VIP sunt disponibile la pretul de 600 de lei plus taxe. 


Afla mai multe informatii despre oferta de cazare prezentata pe Travelminit din perioada verii pentru orasul Constanta din urmatorul link!