Litoral – 5 hoteluri care au servicii de wellness.

Centre wellness pe litoral - Hotel IakiCe poate fi mai frumos decat sa reusesti ca, atunci cand pleci intr-o vacanta, sa imbini utilul cu placutul? De exemplu, de ce sa mergi pe litoralul romanesc doar ca sa lenevesti la soare, cand poti sa te si alegi cu ceva de pe urma acestei leneveli? Adica, in loc sa alegi o camera de lux, cu dotari exclusiviste, poti sa optezi pentru una mai putin luxoasa, dintr-un hotel care ofera insa si servicii de wellness. O noapte de cazare intr-o astfel de locatie variaza intre 156 de lei si 750 lei pe noapte. Am ales pentru tine 5 hoteluri de pe litoral care au astfel de servicii, pe care ti le expunem in randurile care urmeaza:

Europa Hotel & Spa****, Eforie Nord

In incinta hotelului de patru stele Europa Hotel & Spa din Eforie Nord exista centrul Ana Aslan Health Spa, renumit in lumea intreaga pentru tratamentele impotriva imbatranirii marca „Ana Aslan”. Poti sa te bucuri insa si de o serie de masaje de relaxare cu uleiuri esentiale, care-ti vor alunga stresul si incordarea. Nu trebuie decat sa faci o plimbare pe litoral. Pretul include cazarea si micul dejun la hotelul din Eforie Nord, terapii antistres la Spa (hidromasaj cu uleiuri esentiale, tratament Shiro Dara, masaj pentru inlaturarea stresului), acces gratuit la piscine (interioara si exterioara), saune si jacuzzi
Tarif: o noapte de cazare in camera dubla porneste de la 572 delei/persoana/noapte (cu mic dejun)

Hotel Cocor Spa****, Neptun-Olimp

Tot pe litoral, in statiunea Neptun – Olimp, poti alege o noapte de cazare la hotelul Cocor Spa, amplasat intr-o zona plina de verdeata, la doar 50 de metri de plaja. Hotelul are 226 de camere renovate si 8 apartamente. Cea mai mare atractie o reprezinta insa centrul Spa din interiorul complexului. Exista programe special gandite pentru eliminarea stresului – dusmanul epocii in care traim – , detoxifiere sau recapatarea energiei. De regula, ritualul de wellness incepe la Thermarium & Pool Lounge – locul in care te vei desfata cu un ceai aromat si cu fructe bio; urmeaza apoi masajele orientale, realizate intr-o atmosfera deosebita, cu muzica ambientala si aromaterapie. Tratamentele sunt nenumarate, de la cele traditionale pana la cele contemporane, alese in functie de dorintele tale.
Tarif: o noapte de cazare in camera dubla costa 270 de lei/persoana/noapte (cu mic dejun)

Mirage MedSPA Hotel****, Eforie Nord

Da, servicii superioare poti gasi si la noi pe litoral. Hotelul Mirage, deschis in 2003 (parte din compania Briza Marii Negre), se afla la doi pasi de plaja din Eforie Nord si ofera turistilor servicii de calitate superioara. In aprilie 2013 a fost inaugurat si Centrul de Sanatate MirageMedSPA, care dispune de 40 de cabinete de tratament individuale, sali de kinetoterapie si fitness, sauna finlandeza, sauna umeda, dusuri ciclonice, fantana de gheata, piscina cu apa sarata si Jacuzzi incorporat, paturi de apa, cascade cervicale, masaje cu jet de aer. Toate, pe o suprafata de 2.700 de metri patrati repartizati pe 3 nivele.

Poti experimenta aici terapii variate precum tratamente de anti-imbatranire, kinetoterapie, balneo-fizio-terapie, detoxifiere, antiaging, infrumusetare si multe altele.
Tarif: o noapte de cazare in camera dubla costa 156 de lei/persoana/noapte (cu mic dejun)

Hotel Iaki****, Mamaia

Complexul de patru stele de pe litoral apartine fotbalistului Gheorghe Hagi si este asezat in centrul statiunii Mamaia. Are o pozitie privilegiata, oferindu-le turistilor o vedere minunata la Marea Neagra sau la Lacul Siutghiol. In cadrul centrului de relaxare, infrumusetare si recuperare de la Iaki Spa exista sala de fitness si aerobic, spinning, sauna umeda si uscata. De asemenea, se pot face masaje de relaxare, anticelulitice, faciale, terapie prin hidromasaj, masajul scalpului sau al spatelui, precum si numeroase proceduri cosmetice. Si nu doar atat: poti incerca tehnologia antiimbatranire utilizata de celebritati, chirurgi plasticieni si centrele exclusiviste de frumusete din lumea intreaga (intraceuticals).
Tarif: o noapte de cazare in camera dubla costa 750 de lei/noapte/2 persoane (cu demipensiune)

Hotel Inter*****, Venus

Statiunea Venus de pe litoral nu este atat de renumita precum Mamaia sau Neptun, insa si aici s-a investit in centre Spa de lux, cu servicii care se pot lua oricand la intrecere cu cele din strainatate. Atmosfera de la Inter este foarte relaxanta si armonioasa, iar procedurile facute aici sunt dintre cele mai variate: masaj cu pietre fierbinti, hamam, tratamente exotice. De asemenea, exista o gama larga de tratamente cosmetice cu produse de top.
Tarif: o noapte de cazare in camera dubla costa 352 de lei/noapte/2 persoane (cu mic dejun)

Nota*: preturile sunt valabile pentru perioada 12 – 13 iunie 2015

Pentru alte optiuni de cazare, intra aici!