Lista concertelor de Craciun din Romania – cand au loc si cat costa biletul

Concerte de Craciun in RomaniaSe apropie Craciunul, iar luminitele si pietele amenajate special pentru aceasta sarbatoare parca te introduc si mai mult in spiritul Craciunului. Simti nevoia, dintr-odata, sa faci ceva mai special sau pur si simplu sa mergi la un concert, ca sa te transpui cu totul in atmosfera de basm. Si unde mai pui ca in aceasta perioada se organizeaza cele mai frumoase concerte de Craciun?

Iata o lista de 5 concerte de Craciun:

Stefan Hrusca

Nu credem ca mai exista cineva care sa nu fi ascultat pana acum colinde romanesti cantate de Stefan Hrusca. Dar cum una este sa-l asculti pe CD si alta sa-l auzi pe viu, va invitam sa il ascultati live macar o data. Artistul va sustine concerte in perioada 8 – 23 decembrie, in orase ca Bucuresti, Alba Iulia, Cluj, Zalau, Roman, Iasi, Vaslui, Braila sau Constanta.

Pret bilet: 70 lei

Stelele Teatrului Bolshoi

Valea Prahovei va gazdui anul acesta, intr-o locatie de exceptie – Castelul Cantacuzino din Busteni – doua seri de concerte sustinute de patru stele ale Teatrului Bolshoi din Moscova: mezzosoprana Margarita Mamsirova, soprana Marina Lapina, baritonul Mikhail Diyakov si pianistul Valery Gerasimov. Invitati speciali vor fi pianista Ilinca Dumitrescu si fagotistul Vasile Macovei.
Cele doua concerte, din 27 si 28 decembrie, vor fi sustinute in sala de bal a Castelului Cantacuzino.

Pret bilet: 150 lei

Vienna Classic Christmas

Daca nu ajungeti anul acesta la Viena, nu trebuie sa va intristati foarte tare. Stralucirea si fastul capitalei austriece vor ajunge in Romania si in acest an (al saselea, consecutiv), odata cu spectacolul „Vienna Clasic Christmas”. Turneul are loc in perioada 11 – 21 decembrie, asa ca nu aveti niciun motiv sa nu cumparati un bilet la asa o seara de poveste. Iata in ce orase din tara ajung artistii austrieci in perioada urmatoare:
15 decembrie – Iasi
17 decembrie – Brasov
18 decembrie – Bacau
19 decembrie – Constanta
20, 21 decembrie – Bucuresti

Pret bilet: 150 lei

The New Havasi Symphonic Concert Show

Dupa doua show-uri sold-out la Bucuresti in anii 2011 si 2012, HAVASI, cel mai rapid pianist din lume si unul dintre cei mai iubiti artisti internationali in Romania, revine la Bucuresti cu noua sa superproductie – THE NEW HAVASI Symphonic Concert Show.  Spectacolul va avea loc pe 20 decembrie la Sala Polivalenta, intr-o editie speciala de Craciun care se anunta a fi cel mai mare spectacol de iarna organizat vreodata in Romania! Superproductia este regizata de Brian Burke, omul din spatele celor mai renumite show-uri din Las Vegas.

Pret bilet: 250 – 375 lei in functie de zona aleasa.

Christmas Magic Show

Cei mici dar si parintii lor, vor putea asista in premiera la o intâlnire fantastica intre magia Craciunului si magia Iluzionismului, intr-o seara plina de cadouri si de surprize. Acesta este primul show de magie dedicat Craciunului.

Teatrul de Magie va propune o seara in care sa va bucurati alaturi de cei dragi de iluzii spectaculoase si de multe cadouri pe care cei prezenti le vor primi de la organizatori.

Pret bilet: 40 lei

Christmas Rock

Daca va place mai mult genul rock, atunci acesta este concertul care vi se potriveste pentru o seara de Craciun, in stil rock. Trupa Cargo va urca pe scena amenajata in Beraria H din Bucuresti in a treia zi de Craciun, pe 27 decembrie, la ora 20:00.

Pret bilet: 25 lei