La ce festivaluri din Transilvania mergem vara aceasta?

melis/Shutterstock.com

Ne mai despart numai doua luni de anotimpul cel mai cald si mai iubit al anului – vara. In perioada verii cei mai multi dintre noi cauta noi forme de relaxare si distractie. Fie ca ne referim la o destinatie noua de vacanta cu care sa ne rasfatam dupa un an productiv si obositor sau fie ca vorbim despre alte forme de divertisment, cu siguranta vara este anotimpul in care dedicam mai mult timp vietii personale si activitatilor care ne fac fericiti.

Una dintre cele mai populare metode de deconectare de la rutina zilnica de la birou o reprezinta festivalurile. Din fericire, tara noastra are o gama larga de tipuri de festivaluri unde sunt prezenti artisti consacrati din toate genurile de muzica. De departe, cele mai populare manifestatii de acest gen se petrec in Transilvania si aduna participanti din toate colturile tarii. Pentru cei care nu au luat inca o decizie cu privire la modul in care vor petrece in vacanta de vara, echipa Travelminit vine cu 3 sugestii de petreceri numai bune de luat in considerare.

  1. Electric Castle

Aflat la a cincea editie, festivalul de muzica din Cluj ce imbina stilurile rock, reggae, hip hop si indie este unul dintre cele mai populare evenimente ale anului. Inca de la prima editie (2013), Electric Castle a fost nominalizat la European Festival Awards, la categoria Best Medium Sized Festival. Desi nu a reusit sa castige pana acum marele premiu, in fiecare an s-a clasat pe una dintre primele 10 pozitii.

Anul trecut, festivalul a fost gazda a peste 200 de artisti pe care i-au ascultat aproximativ 121.000 de oameni in cele 4 zile de distractie. In 2017 vor concerta o serie de artisti cunoscuti pe plan national si international precum Duke Dumont, DJ Sneak,  Subcarpati, Suie Paparude, Zedd, deadmau5 si Franz Ferdinand.

Cand?

12-16 iulie 2017

Unde?

Castelul Banffy din Bontida, judetul Cluj

Cat costa?

  • General Access Pass – 98 de euro (439 de lei)
  • General Access Pass + Camping – 120 de euro (539 de lei)
  • Premium Pass – 220 de euro (899 de lei)
  • Premium Pass + Camping – 222 de euro (999 de lei)

Cauta aici cele mai bune oferte de cazare pentru perioada festivalului.

  1. Transylvaliens

Fesivalul Transylvaliens doreste sa aduca intr-un singur loc cat mai multe tipuri de oameni pe care ii uneste pasiunea pentru muzica. Comunitatea psytrance este asteptata sa petreaca cinci zile in natura animati de artisti cunoscuti din domeniu precum  Agneton, Ancient Core, Celestial Intelligence, Cosmic Dimension, Gnome, Dopamine, Stole si Zenesis.

Cand?

26-30 iulie 2017

Unde?

Ludos, Sibiu

Cat costa?

60 de euro (270 de lei) – pret valabil pana la data de 1 iulie 2017

Cauta aici cele mai bune oferte de cazare pentru perioada festivalului.

  1. UNTOLD

Cel mai cunoscut festival de muzica de la noi din tara, UNTOLD, isi deschide si anul acesta portile pentru iubitorii de muzica dance. Artistii internationali vor urca si in 2017 pe scenele special amenajate, printre care Afrojack, Armin van Buuren, Axwell /\ Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix si Steve Aoki.

Festivalul UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL in cadrul European Festival Awards 2015 si isi propune ca editia din 2017 sa intreaca toate asteptarile. Desi se afla abia la cea de-a treia editie, UNTOLD a reusit sa stranga in primul an 240.000 de oameni, iar anul trecut aproximativ 300.000.

Cand?

3-6 august 2017

Unde?

Cluj Napoca

Cat costa?

  • Abonament pentru o zi – 200 de lei + taxe
  • Abonament pentru 4 zile – 385 de lei + taxe
  • Abonament VIP pentru 4 zile – 800 de lei + taxe

*Preturile sunt valabile la data de 28.03.2017