Judetul Covasna – sugestii de cazare

Pensiunea Printului, judetul CovasnaDespre judetul Covasna am mai scris pe acest blog si putem spune ca, in cazul in care vrei sa vizitezi acest loc, vei avea sansa sa vezi o multime de obiective turistice care merita sa fie descoperite. De la oamenii simpli si primitori si pana la atractiile turistice cum ar fi atelierele mestesugaresti sau domeniile schiabile, tot ce vei vedea te va surprinde placut. Si pentru ca ai nevoie de timp pentru a vedea toate bogatiile judetului, am facut o scurta lista cu 5 sugestii de cazare in judetul Covasna.

5 sugestii de cazare in judetul Covasna:

Pensiunea Voros, Targu Secuiesc

Pensiunea Voros se afla in centrul istoric al orasului Targu Secuiesc intr-o cladire construita in secolul al XVIII-lea. Mobilierul pensiunii pastreaza stilul secolelor XVIII-XIX, stil regasit in toata zona. Capacitatea maxima de cazare este de 16 persoane in cele 5 camere (din care una apartament) amenajate la etajul si mansarda cladirii. Conditiile de cazare ating standardul de 3 stele.

Pret*: 100 ron/camera/noapte

Pensiunea Voros, Covasna

Pensiunea Mokus, Bicfalau

Pensiunea Veverita (Mokus) se afla in judetul Covasna, la 14 km de Municipiul Sfantu Gheorghe, intr-o depresiune mica, in partea superioara a satului Bicfalau, fiind inconjurata de padure. Este la numai 26 de km de Municipiul Brasov, iar orasul Covasna cu fenomenul postvulcanic „Balta Dracului” se afla la 35 de km. De asemenea, lacul vulcanic Sfanta Ana este la o distanta de 50 km.

Pensiunea este inconjurata de munti, paduri si poieni. Din punctul numit Kovesponk (942 m) aflat la 15 – 20 de minute departare aveti o panorama de-a dreptul impresionanta. Puteti vedea minunata depresiune a Barsei si a Sesului Frumos, precum si unele masive montane din Carpati, respectiv muntii Ciucas, Bucegi, Piatra Mare, Postavaru, Fagarasi, Baraolt si Bodoc.

Pret*: 120 ron/camera/noapte

Pensiunea Mokus Bicfalau, Covasna

Pensiunea Printului, Valea Zalanului

Satul Valea Zalanului apartine comunei Malnas, fiind in Muntii Baraolt, la intalnirea padurilor Aitei Seci si ale Zalanului, si a fost fondat cu circa 400 de ani in urma. In anul 2008, Printul de Wales a cumparat proprietatea fostului jude, care era compusa din mai multe cladiri, si este inconjurata de dealuri pline de flori si paduri.

Oaspetii sunt asteptati cu 5 camere duble, toate cu baie proprie, si li se ofera posibilitatea rezervarii in regim all inclusive, in pretul careia sunt incluse cazarea, cele 3 mese si excursiile zilnice cu ghid.

Pret*: 434 ron/camera/noapte

AppleMark

Vila Alpin, Comandau

Cu un peisaj rupt din poze si povesti, Comandau este o localitate situata la 18 km de orasul statiune Covasna, sub varful Lacauti (1777 m) si pe malul raului Basca. Linistea si aerul deosebit sunt marile atuuri ale acestui loc. Iarna va puteti bucura de partia de schi, iar vara de drumetiile prin padure, vanat, pescuit si aventuri cu ATV-urile.

Pret*: 120 ron/camera/noapte

Vila Alpin, Comandau

Pensiunea Dancs Haz, Covasna

Situata in centrul statiunii Covasna, intr-o zona foarte linistita, pensiunea dispune de o frumoasa curte cu gazon, balansoar, gril, nisip pentru copii, garaj auto. Casa dispune de o bucatarie complet utilata, 5 camere care pot adaposti 10 persoane, parcare gratuita, wi-fi.

Pret*: 89 ron/camera/noapte

Dancs Haz

* tarifele sunt valabile pentru weekend-ul 7 – 8 noiembrie 2015.