In Bucuresti se deschide cel mai mare complex bazat pe ape termale din Europa

Therme BucurestiIncepand de anul viitor, capitala tarii devine mai „bogata” cu un centru wellness inedit, unde vei putea sa te relaxezi si sa inspiri sanatate prin toti porii, ori de cate ori vei simti nevoia. „Therme Bucuresti”, al cincilea complex bazat pe ape termale din Europa, isi deschide portile incepand cu data de 14 ianuarie 2016.

Relaxare, entertainment si sanatate la preturi accesibile

Noul complex din Bucuresti promite sa ofere relaxare, entertainment si servicii wellness de exceptie, intr-un spatiu inedit si la preturi accesibile. Cu o suprafata de 280.000 de metri patrati, „Therma Bucuresti” dispune de piscine cu apa termala adusa de la 3.100 de metri adancime, tobogane, jacuzzi, gradini cu palmieri, aromaterapie, sauna cu seleniu etc. In ceea ce priveste costurile relaxarii intr-un astfel de cadru, acestea sunt calculate pe ore, pornind de la 35 de lei pentru 3 ore si jumatate (studenti si seniori) si ajungand pana la 87 de lei, in „zona de rasfat” a complexului.

3 zone inedite in incinta unui singur complex

„Therma Bucuresti” cuprinde 3 zone diferite care ofera pachete de servicii adaptate la nevoile specifice ale fiecarui client.

The Palm este zona de relaxare, in care au acces doar persoanele cu varsta peste 16 ani. Aici vei gasi o gradina cu palmieri, piscine cu aromaterapie si jacuzzi, iar pentru toate serviciile vei plati 50 de lei/zi (studenti si seniori) sau 64 de lei/zi pentru adulti. Copiii cu varsta de pana la 3 ani au acces gratuit.

Elysium este spatiul de rasfat, care cuprinde o piscina panoramica cu seleniu, o varietate de saune tematice, o gradina exotica, bai cu minerale si un restaurant a la carte, toate acestea pentru un numar de 250 de vizitatori simultan. Preturile variaza intre 68 si 87 de lei, in functie de timpul petrecut in incinta „Therme Bucuresti”.

Galaxy este cea de-a treia zona, dedicata in special familiilor cu copii. Aici se afla o piscina in valuri si numeroase tobogane, pentru distractia tuturor membrilor familiei. De altfel, in aceasta zona este valabila oferta speciala Family, al carei pret variaza intre 54 si 84 de lei, in functie de timp. Pentru 3 ore si jumatate, un adult achita 39 de lei, iar copiii cu varsta de pana la 3 ani au acces gratuit.

Bucuresti – noua capitala termala a Europei

Complexul care va fi deschis in Bucuresti incepand de luna viitoare este al cincilea de acest gen din Europa, dupa Therme Erding, Therme Bad Wörishofen, Badeparadies Schwarzwald si Badewelt Sinsheim. Toate aceste proiecte au fost dezvoltate dupa conceptul creat de catre grupul german Wund, lider mondial in domeniu. Pe langa serviciile de lux, ambianta unica si cele mai inalte standarde in sanatate, „Therme Bucuresti” se bucura de statutul de cel mai mare complex wellness bazat pe ape termale din Europa. Acestea fiind spuse, Bucurestiul va deveni, incepand de anul viitor, noua capitala termala a Europei, alaturi de orase ca Viena, Budapesta sau Roma