Iasi – 5 sugestii de cazare sub 150 lei/noapte

Cazare in IasiAi chef sa hoinaresti prin tara si te-ai decis sa fugi pentru cateva zile la Iasi? Ai facut o alegere foarte buna, pentru ca vechea capitala a Moldovei are cu ce sa te surprinda de fiecare data: biserici si manastiri, cladiri de poveste, parcuri si cafenele in care sa-ti savurezi cafeaua asa cum o faceau odinioara scriitorii si poetii fascinati de aerul aristocratic al “Iesilor”.

Ce sa vezi intr-un weekend in Iasi? Daca ajungi in acest oras incantator si vrei sa-i scormonesti toate cotloanele, sa iei la pas toate bulevardele si stradutele, ca sa te bucuri de farmecul orasului ai nevoie de cel putin cateva zile. Iti oferim, asadar, cateva sugestii de cazare la un pret onorabil, sub 150 de lei/noapte.

Hanul Dacilor***

Situat intr-o zona deosebita din Iasi – langa Plopii lui Eminescu – cu un farmec aparte si un adevarat izvor de inspiratie pentru marelepoet roman, Hanul Dacilor este locul in care ai vrea sa te intorci mereu. Arhitectura cladirii si designulpe care-l vei intalni te vor purta in timp si te vor ajuta sa retraiesti vremuri demult apuse. Dar Hanul Dacilor dispune de o multime de facilitati si servicii gandite sa satisfaca nevoile oricarui calator. Camerele sunt dotate cu TV LCD, programe prin satelit, baie proprie cu cada cu hidromasaj, internet WiFi gratuit. De asemenea, exista un restaurant care serveste preparate traditionale romanesti (mamaliguta cu branza de burduf si ou, sarmalute, tochitura moldoveneasca, placinte si platouri cu mancaruri personalizate) si muzica live in weekend.

Tarif*: 130 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Pensiunea Rosemont***

Amplasata in zona Bucium, pensiunea Rosemont este perfecta pentru cei care doresc sa petreaca un sejur intr-o locatie eleganta si confortabila. Oaspetii au la dispozitie 17 camere si 3 camere familiale, sala de conferinte, bar, sala de business si parcare proprie, foisor in curte, terasa.

Tarif*: 140 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Pensiunea Garofita***

Tot in zona Bucium, la numai 15 minute distante de centrul orasului Iasi este Pensiunea Garofita, considerata de turisti o adevarata oaza de verdeata si relaxare. Aerul curat si peisajul deosebit ofera conditiile ideale unei sederi confortabile si placute. Pensiunea are o capacitate de cazare de 10 camere, punand la dispozitia oaspetilor, in functie de necesitatile acestora, camere single, duble, triple si paturi suplimentare. De asemenea, exista o curte superba de 5000mp cu livada de pomi fructiferi si vita de vie, pasari, porumbei si fazani, gratar in curte si salon cu semineu.

Fiecare camera este dotata cu baie proprie cu dus, uscator de par, TV LCD, aer conditionat, acces gratuit la internet, frigider.

Tarif*: 120 de le camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Pensiunea Contour**

Pensiunea Contour este situata in zona centrala a orasului Iasi, la numai 10 minute de stadionul Emil Alexandrescu si la doua minute de centrele comerciale Palas Mall si Iulius Mall. Este o locatie excelenta pentru cei care vor sa calatoreasca pana la Iasi cu trenul, pentru ca pensiunea se afla la aproximativ 500 de metri de Gara Iasi. In plus, Centrul Spa Nicolina se afla la 500m distanta de complexul turistic, iar Manastirea Bucovina – la 2 km. Oaspetii au la dispozitie 20 de locuri de cazare repartizate in camere duble, single si un apartament. Toate sunt dotate cu internet WiFi gratuit, TV cu ecran platsi canale prin cablu, baie proprie cu dus. Pensiunea dispune de un restaurant unde se poate servi micul dejun in fiecare dimineata (tip bufet) si un bar.

Tarif*: 100 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Pensiunea Casa Oana***

Casa Oana este amplasata intr-o zona centrala din Iasi (in zona “Podul de Fier”), la cateva minute de mers pe jos fata de centrul vechi al Iasiului si la doar 5 minute cu masina fata de aeroport. Palatul Culturii, Piata Stefan cel Mare si Manastirea Golia sunt la mai putin de un kilometru distanta de complexul turistic. Zona este foarte linistita si plina de verdeata, iar pensiunea este complet renovata si dotata cu mobilier nou. Oaspetii au la dispozitie 11 spatii de cazare (camere duble si triple) dotate cu baie proprie, internet WiFi gratuit, aer conditionat si incalzire, TV cu ecran plat. De asemenea, in incinta pensiunii exista o zona de luat masa, terasa in aer liber si o bucatarie comuna.

Tarif*: 110 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)