Haideti la piscina, in centrul Bucurestiului

Piscina la Ateneul RomanLa ce temperaturi caniculare se anunta in Bucuresti, cu siguranta ca vestea amplasarii unei piscine in centrul orasului a facut multi bucuresteni fericiti.

In perioada 18 – 26 Iunie 2016, la initiativa Cameliei Potec, in Piata George Enescu din Capitala, chiar in fata Ateneului Roman, a fost amplasata o piscina lunga de 20 de metri si lata de 10 metri.

Piscina are adancimea de 1,5 metri si scopul ei este de a promova miscarea in apa si de a-i convinge pe Bucuresteni sa mearga la bazinul de inot.

Evenimentul este organizat de fosta campioana Camelia Potec si se desfasoara pana pe 26 iunie 2016. “Arta sportului”, caci asa a fost denumit, propune cursuri de inot pentru copii, activitati sportive precum aqua gym, aqua fitness, aqua bike sau aqua boxing.

In fiecare seara piscina este disponibila pentru bucurestenii dornici sa se relaxeze.

Toate activitatile sunt gratuite dar este necesara totusi o adeverinta medicala care sa demontreze ca persoana este apta pentru efort si un aviz epidemiologic.

Cei care nu doresc sa intre in apa sau pur si simplu si-au uitat costumul de baie acasa, se pot bucura de activitati recreative, workshop-uri de pictura, desen, fotografie si multe alte surprize.

Cu aceasta ocazie, Camelia Potec s-a retras oficial din activitatea de sportiva, aceasta declarand ca “Aceasta festivitate de retragere nu o fac pentru propria persoana, ci pentru a le multumi celor care mi-au fost alaturi, celor care timp de 22 ani din activitatea mea sportiva si-au pus amprenta asupra calitatii mele de om, de sportiv dar si asupra performantelor mele. Organizez impreuna cu prietenii si partenerii mei un eveniment inedit, o festivitate de retragere inedita, un proiect de suflet pentru a atrage cat mai multa lume si de a incuraja locuitorii acestei tari si din Bucuresti sa faca miscare. Sa constientizeze ca intr-o piscina de inot nu trebuie doar sa stii sa inoti. Intr-o piscina poti face mai multe activitati si poti face miscare ca si pe uscat”.

Cazare poti gasi aici!

*Sursa foto: Cristian Preda