FOTO – 25 de hoteluri si pensiuni frumoase din Bucovina

Asa cum deja v-am obisnuit dupa articolele despre cazari in Romania si Moldova, a sosit vremea pentru zona Bucovinei. Hotelurile pot fi rezervate, fara comision si fara plata in avans cu cardul, pe site-ul nostru – Travelminit. Nu avem pretentia ca aceasta lista de pensiuni este completa si de aceea orice comentariu este bine-venit.

1. Hilde’s Residence din Gura Humorului ofera cadrul natural, linistea si relaxarea, intr-o fericita armonie si prietenie cu natura.

Hilde's Residence Gura Humorului

2. Hotel Eden se afla la poalele Masivului Rarau, pe E85, in Municipiul Campulung Moldovenesc. Pozitia este una privilegiata, imprejurimile fiind de o frumusete naturala rar intalnita, cu peisaje deosebite, specifice tinutului de vis al Bucovinei.

Hotel Eden Campulung Moldovenesc

3. Complexul turistic Le Baron din Vatra Dornei ofera servicii ireprosabile si multiple posibilitati de a petrece timpul liber.

Complex Turistic Le Baron Vatra Dornei

4. Pensiunea Teea este situata pe valea Bistritei (DN17B) in localitatea Calinesti la 17 km de Vatra Dornei.  Are o capacitate de 16 locuri respectiv 8 camere, fiecare avand baie proprie, un salon cu 24 de locuri si o bucatarie utilata.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Best Western Bucovina este recunoscut de multa vreme ca fiind unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Bucovina, avand prestigiul brandului hotelier recunoscut la nivel international.

BEst Western Bucovina Gura Humorului

6. Complexul turistic Zamca din Suceava dispune de un hotel cu o capacitate de 36 camere si o pensiune cu capacitate de 21 camere. Cele doua unitati de cazare sunt situate la 160 metri distanta una fata de cealalata, si sunt amplasate in imediata apropiere a Manastirii Zamca.

Hotel Zamca Suceava

7. Pensiunea Cristiana din Manastirea Humorului dispune de 7 dormitoare duble si triple, cu bai proprii, salon spatios, bucatarie complet utilata, foisor cu gratar, spatiu de joaca pentru copii, camping pentru rulote si corturi.

Pensiunea Cristiana Manastirea Humorului

8. Aflata la iesirea din Gura Humorului, la doar cativa km de faimoasele Manastiri Voronet (3km), Humor (5km) si 1km de Partia Soimul, Pensiunea Casa Humor ofera 46 locuri de cazare in camera spatioase.

Pensiunea Casa Humor Gura Humorului

9. Pensiunea Elegance se afla la numai 2 km de centrul orasului Gura Humorului, intr-un peisaj specific bucovinean care iti incanta vederea.

Pensiunea Elegance Gura Humorului

10. Pensiunea Manoir Mignon Campulung Moldovenesc ofera 19 camere dotate cu bun gust.

Pensiunea Manoir Mignon Campulung Moldovenesc

11. Fiind amplasata intr-o zona linistita, pitoreasca, la poalele varfului Toaca, Pensiunea Anastasia beneficiaza de o locatie aparte, chiar in inima Bucovinei, Gura Humorului.

Digital StillCamera

12. Pensiunea Sandru si centru SPA Aqua Alpin din Campulung Moldovenesc va ofera conditii excelente de odihna si relaxare intr-un cadru natural de munte.

Pensiunea Sandru Campulung Moldovenesc

13. Casa Paltin din Poiana Stampei este situata la altitudinea de aproximativ 1000 m pe DN17 intre Vatra Dornei (18 km) si Bistrita (65 km), intre munti si paduri nesfarsite de brazi, marginita de apa Dornisoarei si lacul propriu.

Casa Paltin Poiana Stampei

14. Pensiunea Nadianca din Gura Humorului dispune de 11 camere cu 25 de locuri de cazare si un restaurant traditional cu mancaruri din Bucovina.

Pensiunea Nadianca Gura Humorului

15. Pensiunea Loredana din Gura Humorului este situata in inima Bucovinei , in imediata apropiere a renumitelor manastiri Voronet, Humor, Moldovita, Sucevita, Putna, pe cursul raului Humor , la poalele muntilor.

Pensiunea Loredana Gura Humorului

16. Pensiunea Iriana, Manastirea Humorului, este localizata la poale de munte, in susur de apa curgatoare si miresme de brad oferind ceea ce ne dorim cu totii : natura in splendoarea ei, netulburata.

Cabana Iriana Manastirea Humorului

17. Pensiunea Casa di David este situata in centrul statiunii Vatra Dornei, in apropierea celor 3 partii de schi. Pensiunea dispune de un restaurant cu specific italian si traditional foarte bine cotat in zona.

Pensiunea Casa Di David Vatra Dornei

18. Situata in una dintre cele mai pitoresti zone ale Moldovei, la trecatoarea dintre Ardeal si Bucovina, Vila Irina clasificata la 4 margarete reprezinta locul ideal pentru sejurul sau concediul dumneavoastra.

Vila Irina Poiana Stampei

19. Pensiunea Ambiance este locul perfect atunci cand doriti sa gasiti tot confortul binemeritat dar si o atmosfera calda, familiara.

Pensiunea Ambiance Scheia

20. Hotelul Silva este situat in centrul orasului Vatra Dornei, in cel mai central punct. Este un hotel care prezinta conditii bune si o politica foarte flexibila in ceea ce-i priveste pe turisti.

Hotel Silva Vatra Dornei

21. Deschis in 2007, Gerald’s Hotel este unul dintre cele mai bune si moderne hoteluri din Bucovina, oferind servicii de inalta clasa pentru turistii romani si straini.

The Gerald's Hotel Radauti

22. Casa Elvira din comuna Vama este situata exact la intersectia magistralei rutiere transcarpatice Suceava – Cluj Napoca (E576) cu drumul istoric spre Manastirea Vatra Moldovitei, la 100 metri de raul Moldovita.

Casa Elvira Vama

23. Vila Doina – Voronet este situata la numai 200 m de vestita manastire Voronet si va asigura linistea si confortul necesar unei vacante perfecte in Bucovina.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

24. Vila Andreea din Manastirea Humorului este plasata intr-un cadru mirific, inconjurata de peisaje deosebite precum si de obiective accesibile datorita diverselor trasee turistice.

Vila Andreea Manastirea Humorului

25. Pensiunea Popasul Domnesc din Voronet se afla in “tara manastirilor pictate”, a peisajelor impresionante, a traditiilor vechi si a ospitalitatii,

Pensiunea Popasul Domnesc Voronet