FOTO – 20 de hoteluri si pensiuni frumoase din Moldova

Dintre cele peste 1700 de pensiuni si hoteluri din Romania care sunt disponibile pentru rezervare pe Travelminit, am hotarat ca in acest articol sa alegem un numar de 20 de unitati de cazare din zona Moldovei cu fotografii care iti fac pofta instant de calatorie. Nu avem pretentia ca aceasta este o lista completa si de aceea orice comentariu este bine-venit. Aceste hoteluri pot fi rezervate, fara comision si fara plata in avans cu cardul, pe site-ul nostru.

1. Pensiunea Elena este situata la baza dealului Magura, avand in vecinatate muntii Nemira, pe una dintre linistitele strazi din centrul orasului Targu – Ocna. Pensiunea dispune de 5 camere elegante, dotate cu grupuri sanitare individuale si balcoane.

Pensiunea Elena - Targu Ocna

2. Vila Teleconstructia din Slanic Moldova este situata in inima statiunii, asteptand oaspetii cu o gama diversificata de servicii: petreceri sau mini-vacante, intruniri de afaceri, traininguri sau alte activitati de acest gen.

Vila Teleconstructia

3. Complexul turistic Creanga este situat in statiunea balneoclimaterica Targu Ocna, in imediata apropiere a salinei Targu Ocna.

Complex Turistic Creanga - Targu Ocna

4. Pleiada Boutique Hotel este un hotel de 5 stele elegant si primitor, situat la 5 km de centrul orasului Iasi, departe de zgomot si aglomeratie.

Pleiada Boutique Hotel Iasi

5. Pasind in Central Plaza Hotel din Piatra Neamt, patrunzi intr-un ambient modern si rafinat. Hotelul dispune de 155 de camere, 2 restaurante, crama, sali de conferinta si bar.

Hotel Central Plaza Piatra Neamt

6. Pensiunea Crystal II dispune de cel mai generos spatiu, oferind clientilor eleganta unui restaurant select, exuberanta unei terase racoroase precum si un numar de 6 camere ce prezinta eleganta si confort.

Pensiunea Crystall II Iasi

7. Hotelul Coroana Moldovei este situat in centrul statiunii Slanic Moldova, foarte aproape de izvoare. Este un hotel “boutique” cu 15 camere, fiecare camera este personalizata si are stilul, luxul si rafinamentul aristocratiei de odinioara.

Hotel Coroana Moldovei Slanic - Moldova

8. Pensiunea Elena, este amplasata pe DN 15 D la iesirea din municipiul Piatra Neamt si este locul potrivit pentru a-ti petrece o noapte, un weekend ori un sejur in apropierea frumosului oras Piatra Neamt.

Pensiunea Elena - Turturesti

9. Situat in centrul orasului Botosani, Hotelul Rapsodia ofera camere luminoase si moderne, cu mobilier de lemn si acces gratuit la internet prin cablu.

Hotel Rapsodia Botosani

10. Spatiul de cazare al Pensiunii Casa Alba din Slanic Moldova cuprinde 6 camere cu 2 paturi, 4 camere cu 3 paturi si 1 apartament (in care pot sta 2 sau 4 persoane), fiecare cu dus propriu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

11. Lavric Pension Bistro se afla in Iasi, la 1 km de centrul istoric. Ofera restaurant cu terasa care serveste preparate din bucataria internationala bistro si gourmet. Wi-Fi este disponibil gratuit in intreaga cladire.

Lavric Bistro Pension Iasi

12. Hotel Bellaria din Iasi isi primeste oaspetii in 47 camere de 4****, oferind servicii de cazare de cea mai inalta calitate.

Hotel Bellaria Iasi

13. Complexul Hotelier Maria este situat in centrul municipiului Botosani, la scurta distanta de mers pe jos de centrul comercial. De asemenea, in apropiere se afla si cele mai importante obiective turistice.

Complex Hotelier Maria Botosani

14. Hotelul Dumbrava este situat in Bacau si ofera camere cu aer conditionat, un restaurant cu specific romanesc si o zona de spa. Accesul la internet Wi-Fi si parcarea privata sunt gratuite.

Hotel Dumbrava Bacau

15. Hotel Belvedere se afla in pitorescul oras Botosani, la doar cateva minute de mers pe jos de cele mai importante obiective culturale si administrative.

Hotel Belvedere Botosani

16. Pensiunea Calina, se afla la 800 de metri de DN24 Iasi – Vaslui, pe dealul Bucium, una din cele 7 coline ale orasului Iasi, la 10 km de centrul orasului Iasi, in zona verde, intr-o oaza de liniste.

Pensiunea Calina Paun

17. Pensiunea Novis este amplasata la intrarea in Iasi, in zona Bucium, si dispune de camere complet mobilate, cu bai ultramoderne.

Pensiunea Novis Iasi

18. Hotelul Europa din Iasi dispune de 76 de camere si 4 apartamente, restaurant, bar, sali de conferinte si parcare gratuita.

Hotel Europa Iasi

19. Pensiunea Montana este situata la 3 km de Slanic Moldova, fiind amplasata pe 30.000 de metri patrati de zona verde. Pensiunea are o piscina interioara, un teren de tenis si loc de joaca pentru copii.

Pensiunea Montana Slanic - Moldova

20. Hotel Premier Class este situat la intrarea in Iasi si ofera cazare in 16 camere double si 4 suite junior, toate dotate ultramodern.

Hotel Premier Class - Iasi

* Daca vreti sa va delectati cu alte fotografii, atunci nu ratati nici acest articol: 33 de hoteluri si pensiuni frumoase din Romania.

* Update: Pentru ca avem niste cititori de nota 10, carora le multumim tare mult, am fost informati ca Hotelul Europa din Iasi s-a inchis (multumim Georgiana Lucache!).