Festivalul SpellGround – informatii utile si sugestii de cazare

SpellGround

www.romanianmusicnews.ro

Timp de trei zile, litoralul romanesc va deveni gazda Festivalului SpellGround, care isi propune – chiar de la prima editie – sa demonstreze ca si in Romania exista festivaluri adevarate, cu trupe consacrate si muzica de calitate. Este un MUST-SEA festival, cum spun organizatorii, introducand in acest logo si locatia festivalului: zona Constanta-Navodari. Astazi iti oferim toate informatiile utile legate de acest festival de muzica de la malul marii si, bonus, cateva sugestii de cazare.

Info despre Festivalul SpellGround

Programat initial sa aiba loc la Capidava, pe malul Dunarii, Festivalul SpellGround a fost mutat intr-o zona foarte frecventata de tineri si turisti: Constanta – Navodari. Noua locatie cuprinde cinci zone de distractie: Masterground, Playground, Let’s Park!, Campground si Beachground.

Masterground se va desfasura in zona Campusului Universitar Ovidius si va reprezenta centrul de comanda al festivalului.
Playground este locul in care poti sa-ti provoci prietenii la un meci de fotbal, tenis sau baschet in timp ce astepti inceperea concertelor. Il vei gasi amenajat la Baza sportiva Universitatea Ovidius.
Let’s Park!, amenajat in Parcul Tabacariei, va fi zona cu acces liber a festivalului si zona rezervata celui mai mare picnic, desfasurat pe muzica unor DJ de renume.
Campground va fi amenajat in Campingul Enigma si va avea patru spatii diferite, amenajate pentru toate gusturile si buzunarele: Terra Village, Venta Village, Aqua Village, Sol Village. De asemenea, vor exista si zone de relaxare, puncte de incarcare electronica si multe altele.
Beachground te asteapta pe plaja Kudos, acolo unde petrecerile vor fi fara sfarsit.

Intr-un astfel de cadru magic veti putea asculta cea mai buna muzica live a trupelor aflate pe val, va veti relaxa la cel mai bun cinema in aer liber, veti savura cea mai buna mancare gourmet si veti locui – daca vreti – in cel mai interesant camping de la malul marii, de unde nu vor lipsi petrecerile pe plaja, competiile sportive si activitati care mai de care mai interesante. Va fi una dintre cele mai frumoase povesti pe care le veti trai la mare, timp de trei zile si trei nopti!

Line-up-ul este format din 17 artisti internationali si 44 artisti romani, printre care Röyksopp, Oscar and The Wolf, Andre Hommen, Carla’s Dreams, COMA, Aylin and The Lucky Charms, Loungerie II, Toulouse Lautrec, The Kryptonite Sparks, Omelette, The Kooks, Doctor Dru, Robin and The Backstabbers, The Mono Jacks, Byron, ROA, Grimus, Pixels, Helen, The Bread Pits, Rockabella, Electric Tuxedo, Biffy Clyro, Soul Clap, Zdob & Zdub, Golan live, Yelllow, Maga & Tudoran, We Singing Colors, Les Elephants Bizarres, S.P.O.C., Otherside, Editors, Chopstick & JohnJon, si Melting Dice.

Cand are loc Festivalul SpellGround si unde se desfasoara

Intre 12 si 14 august 2016
Vor fi amenajate trei scene mari, in zone diferite din Constanta – Navodari: Masterground (care va avea doua scene, Master Stage si Ground Stage) si Beachground, unde va exista Electronicwave Stage.

Cat costa biletele si de unde le poti cumpara

Bilete de o zi: 160 de lei/ adult
Bilete abonament pentru 3 zile de festival: 330 de lei/adult
Biletele pot fi cumparate din retelele eventim.ro, infomusic.ro, vreaubilet.ro, iconcert.ro.

Cauti cazare in Romania? Iata cateva sugestii in zona Constanta-Navodari:

Vila Rafi din Navodari

Complexul de apartamente in sistem self-catering este amplasat in Navodari, la doar 300m de plaja. Cele 4 apartamente puse la dispozitia oaspetilor au aer conditionat, internet WiFi gratuit, acces la terasa comuna, chicineta complet echipata, TV LCD cu programe prin cablu, living cu canapea extensibila si dormitor, balcon, baie proprie cu dus, masina de spalat, frigider.
Tarif: 680 de lei camera dubla (fara mic dejun) in perioada 12-14 august 2016

Hotel Class*** din Constanta

Un hotel confortabil si intim, cu un design rafinat, care raspunde tuturor cerintelor si exigentelor si dispune de 26 camere si apartamente. Beneficiind de o locatie excelenta, la kilometrul 0 al orasului Constanta si foarte aproape de mare (numai 100m il despart de tarm), complexul hotelier poate fi o alegere foarte potrivita pentru cei care vor sa se bucure de cele trei zile de Festival SpellGround. Camerele au aer conditionat, baie privata cu dus, TV LCD cu program prin cablu, internet wireless gratuit, telefon si minibar.
Tarif: 410 lei camera dubla (cu mic dejun) in perioada 12-14 august 2016

Pentru alte idei, intra aici!