Festivalul Rock The City – informatii utile si sugestii de cazare

Rock the city, foto Anna Omelchenko

Anna Omelchenko / Shutterstock.com

Vara asta este rock! Dupa concertul Queen de luna trecuta si trupa Scorpions, alaturi de care vei canta pe 16 iulie, urmeaza Rock The City! Adica inca trei zile de muzica rock de calitate, cu formatii renumite, pe care abia asteptai sa le vezi: Muse, Birth of Joy, Iron Maiden si KILLCODE sunt cateva dintre ele. Daca nu ti-ai luat pana acum bilete la Rock The City, nu e timpul pierdut; mai jos vei gasi toate informatiile necesare si, bonus, iti vom oferi si cateva sugestii de cazare, in cazul in care nu esti din Bucuresti.

Cat costa biletele la festivalul Rock The City

Este bine sa stii ca organizatorii festivalului rock de la Bucuresti, D&D East Entertainment East European Production, pun la dispozitia fanilor bilete pentru fiecare zi de concert, dar si abonamente pentru primele doua zile, oferind ca bonus intrarea libera in ultima zi a festivalului, cand va avea loc concertul celor de la Twisted Sister. Iata care sunt tarifele:

• Abonamente pentru doua zile (29 – 30 iulie 2016): categoria Diamond Circle – 464,4 lei, categoria Golden Circle – 367,2 lei si categoria General – 270 lei.
• Bilete pentru “Ziua Muse” (29 iulie 2016): categoria Diamond Circle – 356,4 lei, categoria Golden Circle – 270 lei si categoria General – 194,4 lei.
• Bilete pentru “Ziua Iron Maiden” (30 iulie 2016): categoria Diamond Circle – 291,6 lei, categoria Golden Circle – 226,8 lei si categoria General – 172,8 lei.
• Bilete pentru “Ziua Twisted Sister” (31 iulie 2016): categoria Diamond Circle – 248,4 lei, categoria Golden Circle – 194,4 lei si categoria General – 162 lei.

Cine va concerta la Festivalul Rock The City

Pe 29 iulie, pe scena amenajata in Piata Constitutiei din Bucuresti vor fi prezenti cei de la Volbeat si Birth of Joy, care vor canta in deschiderea mult-asteptatului concert al celor de la Muse. Trupa Muse nu este pentru prima data la Bucuresti, insa anul acesta isi va promova albumul “Drones” lansat in vara anului 2015. Printre noile melodii isi vor face loc si hituri mai vechi, astfel ca fanii isi vor putea auzi idolii (Bellamy – chitara, voce, Dominic Howard – bass si Christopher Wolstenholme – baterie) cantand magistral si o parte din piesele pentru care au primit de-a lungul timpului peste 50 de premii, dintre care trei trofee Grammy.

Ziua de 30 iulie este rezervata celor de la Iron Maiden si The Raven Age, care vor deschide seara de rock. Spectacolul celor de la Iron Maiden face parte din turneul de promovare a albumului “The Book Of Souls 2016”, lansat in toamna anului trecut si care a avut un succes rasunator: a ajuns in topul a peste 40 de clasamente muzicale nationale. In plus, fanii il vor putea revedea in forma maxima pe solistul trupei, Bruce Dickinson, care a urmat un tratament intensiv de recuperare dupa ce a fost depistat cu o tumora canceroasa.

Pe 31 iulie vor concerta cei de la KILLCODE si, pentru prima data in Romania, cei de la Twisted Sister.

Si lista surprizelor nu se incheie aici: organizatorii evenimentului promit ca scena va fi “altfel” anul acesta. Va avea 20 de metri lungime, 15 metri adancime si 18 metri inaltime, dar si un sistem inovator de sunet si lumini care va uimi publicul prezent la festival. Daca nu ii credeti pe cuvant, mergeti si convingeti-va singuri.

Ce mai trebuie sa stii despre Rock The City:

copiii mai mici de 7 ani nu vor avea acces la concerte, oricat de infocati fani ar fi;
copiii care au intre 7si 16 ani vor avea acces la concerte doar cu bilet valid si insotiti de adulti.
ora de incepere a concertelor este 17:00.

Cauti cazare in Romania? Iata unde te poti caza in Bucuresti in perioada Festivalului Roch The City:

Hotel Amphitryon Bucharest***

Amplasat aproape de centrul orasului, la numai 3km de Piata Unirii (foarte aproape de Piata Constitutiei, unde va avea loc Festivalul Rock The City), hotelul Amphitryon Bucharest ofera cazare in 25 camere frumos decorate in nuante de pamant, dotate cu baie proprie cu dus sau cada, zona de relaxare, aer conditionat, TV cu programe prin cablu, internet WiFi gratuit si birou. La restaurantulhotelului puteti degusta preparate traditionale romanesti excelente. De asemenea, va puteti conecta la internet prin reteaua wireless disponibila in hotel.
Tarif*: 225 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Hotel Helvetia***

Unitatea este situata intr-o zona centrala, usor accesibila, la doar 100m de statia de metrou Aviatorilor, Parcul Herastrau si Piata Charles de Gaulle. Cele 8 camere pe care le pune la dispozitia oaspetilor sunt dotate cu aer conditionat, internet WiFi gratuit, minibar, TV cu program prin cablu, baie proprie cu dus si balcon (in unele camere).
Tarif*: 225 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Nota: *tarifele sunt valabile pentru weekendul 29 – 31 iulie 2016.