Doua oferte de cazare pentru un cadou inedit de 8 Martie

Twins Aparthotel - oferta de 8 MartieStim, se apropie 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii, si ca in fiecare an te dai de ceasul mortii cum sa faci sa o uimesti si de data asta cu un cadou inedit. Ploua cu oferte in jurul tau si te intrebi pe care dintre ele sa le alegi. Sau sa mergi pe varianta clasica, cu o floare si o declaratie de dragoste? Nu, asta ai facut de Dragobete…
Nu ti-ar surade un cadou inedit, de care sa va bucurati amandoi? Cum ar fi de pilda o iesire la munte sau, de ce nu, la Vidra. Arunca-ti putin ochii pe ce am scris mai jos, poate te inspira vreuna din cele doua oferte de cazare alese pentru tine.

1. Pensiunea Craiul***, Vidra (Alba)

Aici poti sa te indragostesti a doua oara – de data aceasta, de Apuseni si de Pensiunea Craiul. Desi este construita din copaci, pensiunea este foarte primitoare, intima si confortabila. Ia-ti iubita si invit-o la munte, la Vidra! Iti garantam ca o sa va placa. Oferta pentru 8 martie cuprinde doua nopti de cazare, mic dejun si cina, o cina romantica in restaurantul pensiunii. Si pentru ca nu puteti sa stati doar la masa, veti fi invitati la o plimbare cu caruta/sania trasa de cai (in functie de vreme) la obiective turistice: Rezervatia paleontologica ”Dealul cu melci”, Cascada ”Pisoaia” si Expozitia etnografica Vidra. Seara se lasa cu foc de tabara si bauturi calde (tuica/vin/ceai).
Adresa: Comuna Vidra, sat Lunca, judetul Alba
Tarif: 230 de lei/persoana camera matrimoniala / pachet 8 martie 2015

2. Twins Aparthotel****, Brasov (Brasov)

Daca alegi sa petreci trei zile de vis intr-un oras de poveste, poti sa optezi pentru aceasta locatie, aflata la numai 5 minute distanta de centrul Brasovului. Apartamentul este foarte romantic, dispune de gradina si chicineta proprie, cu aparat de cafea/ceai, cuptor cu microunde, frigider, conexiune la internet, halate de baie, uscator de par, seif, LCD, TV satelit, aer conditionat.
Pachetul special oferit in perioada 6-8 martie 2015 include cazare doua nopti in acest apartament elegant, un cadou special pentru doamne sau domnisoare si check-out tarziu (pana la ora 16:00), ca sa va bucurati de cat mai multe momente fericite. La cerere, poate fi servit micul dejun in apartament (pentru un tarif de 18 lei/persoana/zi).
Adresa: Strada Calcarului nr.9, Brasov
Tarif: 428 lei/ 2 persoane / apartament / pachet 8 martie 2015