Despre HotelGuru.ro

Viziunea noastra la HotelGuru.ro este sa va oferim tot ce aveti nevoie, intr-un singur loc, pentru alegerea corecta a unei locatii de vacanta intr-un weekend-break, o calatorie de afaceri sau o vacanta prelungita de vara sau de iarna.

Prin intermediul blogului HotelGuru.ro dorim sa va oferim idei de vacante, sa va inspiram pentru a calatori mai mult in Europa de Est si sa va prezentam locuri din Romania despre care poate inca nu ati aflat.

HotelGuru.ro este un portal de rezervari de cazare care ofera peste 1.800 de unitati de cazare din Romania, din totalul celor 127.000 de unitati de cazare din intreaga lume, afisate pe site. Avantajul site-ului HotelGuru.ro este ca nu platiti nimic atunci cand faceti rezervarea si nici nu trebuie sa introduceti numarul de card bancar.

Pe HotelGuru.ro pot fi facute rezervari atat la pensiuni, cat si la hoteluri de 5 stele. HotelGuru.ro este parte a grupului Szallas.hu din Ungaria, ce a generat rezervari de peste 25 de milioane de euro, anul trecut, in Europa Centrala si de Est. Szallas.hu a fost desemnata de catre Deloitte in raportul sau “Technology Fast 50 in Central Europe” drept compania activa in domeniul tehnologiei cu cea mai mare crestere din Europa Centrala si de Est.

Daca veti gasi pe acest blog o locatie de cazare sau o idee care va inspira si daca veti dori sa aflati mai multe detalii legate de oportunitatile de cazare din zona respectiva, nu trebuie decat sa dati click pe bannerul din lateral cu “Rezervare cazare”. Veti fi imediat transferati catre toate ofertele noastre si veti putea cauta oferte in orice destinatie din Romania, sa filtrati rezultatele dupa pret, categoria de confort sau alte servicii oferite de proprietar.

In cazul in care aveti nevoie de asistenta, ne puteti contacta oricand via email la adresa info@hotelguru.ro, sau pe Skype la HotelGuru.ro, ori prin telefon la 031.710.61.14 de luni pana vineri in intervalul 9:30 – 17:00.

Speram sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor dumneavoastra si sa gasiti pe acest blog idei interesante si utile de vacanta.