Cum rezervi cazare pe HotelGuru.ro

HotelGuru.roHotelGuru.ro a intrat pe piata din Romania ca parte a Szallas.hu, lider al pietei de online booking din Ungaria. Obiectivul principal al HotelGuru.ro este acela de a arata ca procesul de realizare a unor rezervari online nu trebuie sa fie deloc unul complicat. In acest sens urmarim sa oferim un proces simplificat, usor de inteles pentru orice utilizator indiferent de nivelul de experienta in domeniul utilizarii site-urilor de acest tip.

Avantajele HotelGuru.ro

Consideram ca feedbackul primit de la utilizatori vorbeste de la sine si facem tot posibilul sa tinem pasul cu cerintele acestora. Nu urmarim sa intram intr-o competitie directa cu alte site-uri de acest gen ci sa oferim o alternativa de a face lucrurile diferit, mai simplu, mai sigur si mai convenabil pentru utilizatori.

HotelGuru.ro ofera un sistem de rezervari online diferit pentru ca am ales sa ascultam vocile utilizatorilor nostri. De aceea:

  • HotelGuru este singurul site care nu cere niciodata datele de pe card utilizatorilor;
  • HotelGuru nu percepe taxe sau plata in avans pentru realizarea rezervarilor online;
  • HotelGuru isi imbogateste in permanenta baza de date cu hoteluri din intreaga tara si face eforturi sustinute pentru a prezenta intotdeauna informatia corecta si de actualitate;
  • HotelGuru va pune la dispozitie peste 1700 de optiuni de cazare in tara si peste 13.000 de optiuni de cazare in intreaga Europa de Est;

Rezervari pentru vacanta, in doar cativa pasi simpli

Rezervarea hotelului inainte de plecarea in vacanta este unul dintre principalele avantaje pe care accesul la internet il ofera turistului modern. Cu rezervarea facuta din timp va puteti asigura ca nu veti intampina probleme neplacute care sa dea un start prost vacantei mult asteptate. Rezervarile online inseamna un stres in minus si mai mult timp pentru a va bucura de vacanta imediat ce ati ajuns la destinatie.

Pe HotelGuru.ro am facut toate eforturile pentru ca rezervarile online sa poata fi realizate in doar cateva minute, cat se poate de simplu si cu garantia seriozitatii nascute din experienta vasta pe care o avem in acest domeniu.

Pasul 1 – Selectarea unitatii de cazare

Procesul de realizare a unei rezervari online incepe cu intrebarea cea mai importanta:

  • Unde doriti sa calatoriti?

Pe pagina de start a site-ului va intampinam cu un formular simplu in care nu trebuie sa completati decat orasul, locatia sau hotelul de care sunteti interesati, data exacta de sosire si plecare si numarul exact de persoane. Odata ce aceste date au fost completate corect, va invitam sa apasati butonul galben de cautare.

Va asteapta o lista de locatii de cazare ce se potrivesc criteriilor dumneavoastra de cautare. In submeniul din partea stanga a paginii, in josul hartii puteti personaliza cautarea alegand exact tipul de cazare de care sunteti interesati (hotel, pensiune, student hostel, casa de vacanta, apartament, etc).

Facand click pe fiecare locatie in parte puteti accesa pagina cu mai multe detalii legate de preturile practicate si facilitatile fiecarei unitati de cazare in parte.

Tot pe pagina de start a site-ului, daca faceti click in stanga sus a paginii pe “Cautare pe harta”, aveti posibilitatea de a alege unitatile de cazare folosindu-va de harta. Aceasta varianta este utila de exemplu atunci cand doriti sa plecati in strainatate cu masina.

Pasul 2 – Detalii

In partea de sus a paginii dedicate fiecarei unitati in parte puteti accesa butonul “Cerere de oferta” pentru a continua procesul de rezervare online. Pagina nou deschisa va va prezenta in partea dreapta detaliile cererii dumneavoastra, iar in partea stanga se pot modifica si completa detaliile precum perioada, numarul de persoane, tipul de camere dorite si modalitatea de plata aleasa. Exista inclusiv o sectiune speciala pentru intrebari suplimentare.

Pasul 3 – Datele dvs. personale si confirmarea

In partea stanga a paginii veti fi rugati sa completati datele dumneavoastra personale. Acestea pot fi completate manual sau automat prin conturile de Google + ori Facebook. Detaliile cerute de HotelGuru.ro sunt minimum de detalii necesare pentru realizarea unei oferte personalizate: nume, adresa de email si numarul de telefon.

Odata ce solicitarea a fost primita, HotelGuru.ro se angajeaza sa va raspunda cu oferta ideala pentru cerintele dumneavoastra in termen de 24 de ore.

Este simplu, comod si cel mai important, nu trebuie sa impartasiti date personale precum detaliile cardului de credit.