Craciun, idei de cadouri pentru cei dragi

cadou-craciun-foto-theera-disayaratStim ca perioada Sarbatorilor de iarna este in fiecare an o provocare, cel putin prin prisma cadourilor pentru cei dragi. Un cadou original este primit intotdeauna si pastrat cu drag, chiar daca nu a costat o avere. Cadourile de suflet sunt si mai apreciate, pentru ca ele vin cu o bucatica din sufletul celui care ti le ofera. Insa nu toata lumea poate fi originala, drept pentru care ne-am gandit sa va sugeram cateva idei de cadouri de Craciun, pe care le puteti oferi celor dragi. Iata ce ati putea oferi anul acesta de sarbatori:

1. Sosete sau pulovere haioase

Un pulover haios, cu model de Craciun, este nu doar un cadou dragut pe care poti sa-l faci de sarbatori, ci si util. Atat sosetele cu fulgi sau oameni de zapada nasosi, cat si puloverele rosii cu motive de Craciun se asorteaza perfect cu costumul de schi sau tinuta de munte. Nemaivorbind de momentele placute de relaxare in fata semineului, cu o ceasca de ceai sau ciocolata calda.

2. Selfie stick

Tot in categoria cadourilor utile intra si selfie stick-urile, care sunt perfecte pentru pasionatii de fotografie si persoanele foarte active pe retelele de socializare. Nu sunt foarte scumpe si pot fi foarte distractive, daca le utilizezi nu doar pentru fotografiat, ci si ca sa filmezi intalnirile cu prietenii.

3. Butoni pentru camasa

Daca cel caruia te gandesti sa-i faci cadou de Craciun obisnuieste sa poarte tinute office, atunci butonii pentru camasa sunt o idee. Indiferent daca sunt din gama produselor de lux (argintati sau auriti) sau din gama celor haioase – pentru nonconformisti -, butonii sunt primiti cu mare bucurie de „corporatisti”.

4. Rama foto digitala

Este un lucru stiut ca numarul celor care mai printeaza fotografii in ziua de azi este in continua scadere. La fel de bine insa, fotografiile digitale risca sa fie uitate in fisierele ascunse ale computerelor – sau, mai rau, sa fie pierdute pentru totdeauna. O rama foto digitala este cea mai buna solutie in acest caz.

5. Vouchere cadou

O sedinta foto, un masaj de relaxare, manichiura si in general orice serviciu oferit de un salon de infrumusetare este o alegere inspirata pentru cadoul de Craciun. Daca la un voucher cadou adaugati si un produs cosmetic, bucuria este garantata. Dublu garantata.

6. Tricouri personalizate

Barbatii sunt in general fani declarati ai tricourilor inscriptionate cu tot felul de mesaje. Daca sunteti in impas si nu stiti ce cadou sa-i faceti sotului/tatalui/iubitului de sarbatori, optati pentru un tricou „cu mesaj”. Important este ca mesajul sa fie dragut, personalizat si sa dezvaluie ceva din stilul de viata al purtatorului.

7. Pahare sau cani cu Mr./Mrs.

Poate fi un cadou dragut si util pentru cupluri sau indragostitii care obisnuiesc sa savureze impreuna o cafea in aburii diminetii sau o limonada racoritoare in miezul unui weekend. Alegeti doua recipiente din gama celor preferate, inscriptionati-le la centrele specializate, ambalati-le cu stil si…cadoul de Craciun este gata.

8. Un weekend la munte sau un city-break

O excursie de weekend intr-o destinatie convenabila sau un city-break intr-un oras din Romania sau din strainatate este un cadou interesant si binevenit, chiar daca cel care-l primeste se va bucura de el anul viitor. Pe Travelminit gasesti o multime de idei si poti face rezervare din timp la preturi avantajoase.

9. Incarcator mobil pentru telefon

Sigur vi s-a intamplat de multe ori sa va lase bateria telefonului mobil in cele mai importante momente. Tocmai de aceea, un incarcator mobil este ideal pentru cei care obisnuiesc sa „inroseasca” telefonul. Pe piata exista suficiente modele din care sa alegeti, dintre cele care functioneaza cu baterie sau nu. Oricum, un astfel de incarcator mobil prelungeste viata mobilului cu inca doua ore.

10. Gadgeturi sau seturi de bucatarie

Daca printre cei dragi tie exista si pasionati de gatit, despre care stiti ca isi doresc de multa vreme un gadget sau cine stie ce set util in bucatarie, Craciunul este cea mai buna ocazie pentru a le face un astfel de cadou. Aveti la dispozitie suficiente magazine online din care sa va informati si sa umpleti sacul Mosului.

Stim de asemenea ca cel mai frumos, mai util si mai de pret cadou nu poate fi, din pacate, nici cumparat, nici ambalat – timpul. El trebuie rupt cate putin din sufletul fiecaruia si oferit celui drag ori de cate ori simtiti nevoia, nu doar de Craciun.