CONCURS: Spune-ne ce destinatie de city break alegi, iar noi iti oferim cazare in valoare de 200 Euro

City break

UPDATE 07.11.2016: Cu ajutorul site-ului random.org am selectat castigatorul care va primi drept premiu un voucher de cazare in valoare de 200 euro, pe care il puteti folosi la orice unitate de cazare de pe site-ul HotelGuru.ro. Fericita castigatoare se numeste Mladinovici Oana Catalina.

A venit vremea unui nou concurs pe blog! HotelGuru.ro v-a pregatit un concurs care va poate aduce o vacanta de vis, intr-o destinatie la alegere din Romania.

Desi a trecut perioada concediilor, multi dintre noi inca ne gandim la vacanta si la cum sa planuim urmatoarea calatorie. Daca va aflati in aceasta situatie, noi va intrebam: ce planuri de calatorie aveti pentru urmatoarea perioada? Veti merge intr-un city break intr-un oras din Romania sau in afara tarii?

Cum se desfasoara concursul?

Este foarte simplu! Tot ce trebuie sa faceti este sa acordati cateva minute completarii chestionarului de mai jos si intrati automat in cursa pentru un voucher de cazare in valoare de 200 Euro, pe care il puteti folosi la orice unitate de cazare de pe site-ul HotelGuru.ro.

Chestionarul il gasiti la finalul acestui articol, iar completarea lui nu dureaza mai mult de 7 minute.

Regulamentul concursului este disponibil aici.

Concursul se desfasoara in perioada 25 Octombrie – 4 Noiembrie 2016.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorți cu ajutorul random.org si anuntat Luni, 7 Noiembrie 2016 printr-un update la acest articol.

Copyright fotografie: Fly_dragonfly/shutterstock