CONCURS Travelminit: Castiga o vacanta de trei zile in Vatra Dornei

Sursa foto: Iulius Agency/Shutterstock.com

Ai calatorit vara aceasta prin Romania? Spune-ne si noua experienta ta si TravelMinit.ro te premiaza cu un weekend in doi la Vatra Dornei, la Pensiunea Cris ****.

Cu natura care te inconjoara si te intampina inca dinainte sa ajungi la destinatie, Pensiunea Cris 4* construita in stil traditional rustic, iti pune la picioare un peisaj de poveste cu o priveliste asupra muntilor si padurilor de brazi care iti taie rasuflarea.

Cum poti participa la concurs?

Simplu! Completeza formularul de mai jos pana pe 10 septembrie. Intrebarile sunt despre obiceiurie tale de calatorii. Spune-ne unde iti place sa calatoresti si care este parerea ta despre unitatile de cazare din Romania. Dureaza doar 2 minute, iar formularul il poti completa direct la finalul acestui articol.

Premiul consta in 2 nopti de cazare cu demipensiune pentru 2 persoane, in perioada 20-22 septembrie 2019, la Pensiunea Cris 4* din Vatra Dornei. 

Castigatorul va fi anuntat pe data de 10 septembrie 2019 printr-un update la acest articol si va fi contactat pe e-mail, pentru a putea intra in posesia premiului.

Pentru participarea la concurs te rugam sa completezi formularul de mai jos.

Succes!