CONCURS: Ce planuri aveti pentru mini-concediul de 1 mai

Cat de bine cunosti Romania

UPDATE  27.04.2015: Din cei 230 de participanti, cu ajutorul site-ului random.org am selectat cei 3 castigatori care vor primi drept premiu cate un Ghid Verde Michelin – Romania. Acestia sunt:

1. Aliona Chistol (s-a inscris in concurs pe pozitia 117)

2. Osip Cristina (s-a inscris in concurs pe pozitia 102)

3. Daniel Grusea (s-a inscris in concurs pe pozitia 8)

Castigatorii vor fi contactati pe e-mail, pentru a putea intra in posesia premiului. Ii rugam sa raspunda cat de repede posibil.

_____________________

Povesteste-ne despre planurile tale cu privire la mini-concediul de 1 mai si Hotel Guru te premiaza cu  Ghidul Verde Michelin despre Romania. Ghidul prezinta Romania prin ochii Michelin, in paginile sale regasindu-se obiective turistice ca Sibiu, biserica fortificata de la Prejmer, Vaile din Maramures, manastirile pictate din Bucovina sau Delta Dunarii. Toate aceste atractii turistice au primit 3 stele Michelin, garantia frumusetii turistice recunoscuta in toata lumea.

Spre deosebire de anii trecuti, in 2015 ziua de 1 mai cade cum nu se poate mai bine, intr-o vineri. Hotelierii si proprietarii pensiunilor au lansat oferte speciale pentru 2 sau 3 nopti de cazare si asteapta un numar mare de turisti, atat pe litoral sau la munte, cat si in alte zone din Romania. Si cum vremea se anunta numai buna pentru o mica evadare din oras, tot ce ramane de facut este sa profitati de aceste zile libere.

Cum poti participa la concurs?

Este foarte simplu. Rezerva-ti doua minute din timpul tau si completeaza formularul de mai jos pana pe data de 26 aprilie 2015, ora 24:00. Trebuie sa raspunzi la 10 intrebari si sa iti completezi datele la final.

Dupa incheierea concursului, dintre toti participantii inscrisi vom alege 3 castigatori printr-o tragere la sorti pe site-ul random.org. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 28 aprilie 2015 printr-un update la acest articol si vor fi contactati pe e-mail pentru a putea intra in posesia premiului.

Regulamentul concursului este disponibil aici.

Mult succes!