CONCURS: Castiga un weekend pentru 2 persoane la Sovata!

Concurs Sovata

START CONCURS: spune-ne cum calatoresti si poti castiga un weekend pentru doua persoane, la Hotelul Szeifert Sovata***.

SOVATA este una dintre zonele naturale cele mai frumoase din tara noastra, o destinatie recomandata pentru relaxare si odihna.

Aflata in muntii Gheorghiului, Sovata este o statiune perfecta pentru un weekend in care sa descoperiti atractiile acestei zone. Printre acestea se numara Salina Praid, strandul cu apa sarata de la Praid, ceramica de Corund si Lacul Ursu, singurul lac heliotermic din Europa.

Daca v-am starnit curiozitatea, participati la concursul nostru si puteti castiga un weekend in Sovata, la Hotel Szeifert Sovata*** pentru 2 persoane, 2 nopti, cu demipensiune inclusa!

Ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie in concurs?

Pentru a va inscrie in concurs, tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de mai jos pana pe 3 August. Completarea formularului nu dureaza mai mult de 5 minute si cuprinde intrebari despre sezonul in care preferati sa calatoriti, unde va petreceti vacanta de vara, etc.

Urmariti-ne apoi in continuare, caci pe 5 august vom anunta castigatorul acestui concurs printr-un update la articol. *

Voucher-ul de cazare este valabil pana pe 30 iunie 2015, iar perioada in care poate fi folosit va fi stabilita de comun acord cu Hotelul Szeifert Sovata***. Valoarea voucher-ului este in valoare de 640 RON.

Hotelul se gaseste in centrul statiunii Sovata, in vecinatatea Lacului Negru – cel mai vechi lac sarat din Sovata si la numai 250 metri departare de renumitul Lac Ursu. Asezat in mijlocul naturii, intr-un mediu linistit, sanatos si fara zgomot, acest hotel promite sa va incarce cu energie pozitiva si sa uitati astfel de aglomeratia de la oras. Mai multe detalii despre Hotelul Szeifert Sovata*** sunt disponibile, aici.

Regulamentul competitiei este disponibil, aici.

* Fericitul castigator al concursului se numeste TONICA OCTAVIAN si va petrece un weekend la Hotelul Szeifert din Sovata. Ii uram lui Octavian sa aiba parte de un weekend minunat.

Va multumim tuturor pentru participare!