CONCURS: Castiga un weekend la Odorheiu Secuiesc!

UPDATE 17.12.2014: Intrucat Stefania Bretan nu a putut fi contactata si nu a raspuns mesajelor noastre, am extras un nou castigator. Premiul va merge la LETITIA CIOBANU, care se va bucura de un weekend la Hotelul Villa Vitae Wellness & SPA din Odorheiu Secuiesc

UPDATE 2.12.2014: Am extras castigatorul concursului. Fericitul castigator se numeste STEFANIA BRETAN si va petrece un weekend la Hotelul Villa Vitae Wellness & SPA din Odorheiu Secuiesc. Ii uram Stefaniei sa aiba parte de un weekend minunat!

——————-

CONCURS: Spune-ne unde iti petreci vacanta de iarna si poti castiga doua nopti de cazare in Odorheiu Secuiesc!

In curand incepe sezonul vacantelor de Craciun cu cei dragi! Ce ar fi mai frumos decat un weekend in doi admirand peisajele secuimii si degustand mancarea delicioasa din zona?

wellness3.max

Villa Vitae Wellness & Spa este un hotel intim, cu numai 9 camere duble, aflat in mijlocul unei gradini de doua hectare. Are restaurant propriu cu mancare traditionala romaneasca, din zona secuimii, si o zona de spa cu piscina si bazine cu apa minerala de la Baile Seiche. Detalii suplimentare despre hotel, gasiti si aici.

Cum poti participa la concurs?

SIMPLU. Rezerva-ti cinci minute din timpul tau si completeza formularul de mai jos pana la data de 28 Noiembrie 2014.

Dupa incheierea concursului, premiul va fi acordat prin tragere la sorti dintre toti participantii inscrisi in competitie. Castigatorul va fi anuntat pe acest blog, Marti, 2 Decembrie 2014.

Voucher-ul de cazare este valabil pana pe 10 Aprilie 2015, iar perioada in care poate fi folosit va fi stabilita de comun acord cu Villa Vitae Wellness & Spa. Valoarea voucher-ului este de 640 RON si include cazarea pentru doua nopti, doua persoane, cu demi-pensiune si acces la zona de spa. Voucher-ul nu este valabil in perioada sarbatorilor de iarna.

Regulamentul concursului este disponibil aici.

Ce poti vizita in zona secuimii?

Departe de agitatia si aglomeratia oraselor mari, Odorheiu Secuiesc din judetul Harghita va asteapta sa il descoperiti, bucurandu-va de natura si de ospitalitatea secuilor. Mai mult, intr-o ora puteti ajunge la Salina Praid, una dintre cele mai mari mine de sare din Europa, o adevarata sursa de sanatate. In 2 ore veti fi la Targu Mures, unde va puteti rasfata cu un gulas fierbinte si o vizita in Cetatea Medievala. Mai multe sfaturi despre ceea ce puteti vizita in secuime, gasiti in acest articol.