The Color Run – maratonul culorilor pe litoral

The Color RunThe Color Run este o cursa euforica in culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea. The Color Run este o cursa necronometata de 5 kilometri, in cadrul careia, la finalul fiecarui kilometru parcurs, participantii sunt vopsiti din cap pana-n picioare in diverse culori. Nu conteaza cine ajunge primul la finish, castigatori vor fi toti cei care vor lua parte la eveniment. Daca parcurgi un singur kilometru ai doar o culoare pe tine, daca parcurgi mai multi kilometri…esti multicolor.

Prima cursa The Color Run din Romania a fost cea din Bucuresti de pe 26 aprilie, urmand apoi pe 13 iulie orasul Cluj – Napoca. Cea mai mare nebunie se anunta, fara indoiala, la Mamaia, in weekendul acesta. Sambata, 26 iulie, The Color Run Mamaia promite sa transforme aceasta statiune intr-un curcubeu presarat cu energie, adrenalina si multa culoare.

Exista doar doua reguli de urmat: incepe cursa in haine albe si treci linia de sosire scaldat in culori.

Cum se desfasoara The Color Run?

Cursa colorata va porni din dreptul Hotelului Rex si se va alerga prin stanga si dreapta lui, inclusiv pe faleza. Aici sunteti asteptati Sambata, 26 iulie, incepand cu ora 17:00, pentru a va ridica kit-urile de concurs. Mai multe detalii despre ridicarea kit-urilor de concurs si documentele necesare puteti gasi aici.

Cursa incepe la ora 19:00 si se alearga in grupe de cate 150 – 200 de participanti. La ora 20:00 incepe party-ul organizat de Kiss FM, iar dupa eveniment, incepand cu orele 22:30, toti participantii de la The Color Run au acces gratuit la After Party.

Mai multe detalii despre program puteti gasi aici.

Cum te inscrii la the Color Run?

Inscrierile se pot face direct pe site-ul evenimentului sau la punctele fixe din Maritimo Shopping Center, intre 19 – 25 iulie. In functie de locurile disponibile se mai pot face inscrieri si in ziua evenimentului in parcarea Hotelului Rex.

Taxa de participare este de 65 lei / persoana, putand participa oricine, indiferent de varsta. Totusi, copiii sub 14 ani trebuie sa fie insotiti de adulti, cei sub 6 ani avand intrarea gratuita.

The Color Run ofera culoare si persoanelor cu dizabilitati permitandu-le accesul gratuit, lui si insotitorului sau, in zona evenimentului.

Oferte speciale pentru grupuri (cel putin 3 persoane)

Pentru ca acest maraton celebreaza bucuria si pentru ca cel mai amuzant este sa participi impreuna cu prietenii, grupurile de cel putin 3 persoane au parte de un pret special. Daca va rezervati locul pana Miercuri la miezul noptii, fie pe site, fie la Maritimo Center, atunci veti beneficia de pretul special de 55 lei / persoana.

Inscrierile se pot face pe site-ul oficial The Color Run Romania.