Cinci hoteluri de pe litoral care au piscina

Cazare pe litoralNu-i vorba, toti cei care merg pe litoral, o fac nu doar pentru atmosfera de vacanta si pentru distractia continua, ci mai ales pentru o baie in mare. Inotul printre valuri a castigat intotdeauna teren in fata celui din piscina, dar ce te faci atunci cand valurile sunt atat de mari incat salvamarul iti sugereaza ca ar fi mai bine sa ramai pe uscat? Sau cand, in urma unor furtuni in larg, tarmul se imbraca in alge? Piscina de la hotel ramane cea mai buna optiune in aceste cazuri. Iar daca nu stii ce hoteluri de pe litoralul romanesc au piscina in curtea proprie, Travelminit iti ofera 5 sugestii:

Hotel Grand*** din Eforie Nord

Complexul hotelier Grand din Eforie Nord poate fi locatia ideala pentru cei care prefera sa inoate in piscina, mai ales ca aceasta este deschisa tot anul. Hotelul Grand este amplasat langa Sanatoriul Grand, la circa 300m distanta de plaja larga, cu nisip si intrare lina in mare. Complexul dispune de un centru Spa & Wellness cu piscina interioara, sala de fitness cu acces gratuit pentru oaspetii hotelului, jacuzzi, salon de cosmetica, masaj si tratamente faciale si corporale. De asemenea, la Sanatoriul Grand se pot trata afectiuni ale aparatului respirator, locomotor, dermatologice si ginecologice.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor 37 de camere duble, 8 camere triple, 3 apartamente si 2 duplexuri dotate cu aer conditionat, balcon, minibar, TV LCD cu programe prin cablu, internet wireless gratuit, baie cu cabina de dus si hidromasaj, uscator de par, mocheta pe jos, zona de relaxare cu fotolii. Apartamentele au living si dormitor, iar cele de lux au in plus sauna si masa de biliard.
Tarif*: 270 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Pensiunea Siera**** din Navodari

Construita in anul 2009, pensiunea Siera din Navodari este o locatie exclusivista amplasata intr-o zona linistita, la 200m distanta de plaja cu nisip fin si intrare lina in mare. Cluburile Kazeboo si Ibiza sunt in imediata apropiere, locatia fiind astfel perfecta pentru cei care doresc o vacanta rafinata la malul marii. Deschisa pe tot parcursul anului, pensiunea dispune de o piscina exterioara si terasa amenajata la piscina cu sezlonguri si umbrele de soare. Oaspetii au la dispozitie 14 camere spatioase si confortabile, cu dotari care satisfac chiar si cele mai exigente asteptari: balcon sau terasa mobilata, aer conditionat, internet WiFi gratuit, TV LCD cu programe prin cablu, frigider, baie proprie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, minibar, zona de relaxare cu canapea sau fotolii.
Tarif*: 290 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Hotel Cocor Spa**** din Neptun-Olimp

Situat la numai 50m de plaja cu nisip fin a statiunii Neptun-Olimp, complexul hotelier de 4* Cocor Spa isi asteapta oaspetii cu facilitati pentru un sejur relaxant de invidiat. Centrul Spa al resortului ofera servicii wellness variate care va ajuta sa scapati de stres, sa va detoxifiati corpul si sa va relaxati. In plus, exista sauna, jacuzzi, piscina interioara si exterioara, terasa amenajata cu umbrele si sezlonguri la piscina exterioara, masaj.

Cele 242 de camere decorate in nuante calde ofera o atmosfera calma si vederi frumoase la gradina complexului sau la Marea Neagra. Cele 242 unitati de cazare dispun de aer conditionat, balcon mobilat, baie proprie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, internet WiFi gratuit, seif, minibar, TV LCD cu programe prin cablu. De asemenea, in incinta hotelului exista restaurant si bar.
Tarif*: 540 de lei camera dubla/noapte (cu demipensiune)

Hotel Laguna** din Vama Veche

Este singurul hotel din Vama Veche cu o arhitectura inspirata din cea gaudiana. Situat in zona de sud a statiunii, la numai 70m distanta de plaja, hotelul este amplasat langa restaurantul Corsaru’. Pozitia privilegiata a complexului si serviciile de calitate il transforma intr-o locatie deosebita, perfecta pentru o vacanta la malul marii, petrecuta impreuna cu familia sau cu prietenii. Cele 3 corpuri de cladiri incadreaza o piscina exterioara frumoasa, marginita de sezlonguri si umbrele de soare, un bar si un loc de joaca special amenajat pentru copii.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor 48 de spatii de cazare decorate clasic, dar cu gust, care denota un aer de eleganta si o atmosfera relaxanta. Toate au baie proprie cu dus, minibar, birou, TV cu programe prin cablu.
Tarif*: 180 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Pensiunea Oasis*** din Costinesti

La mai putin de 2km de plaja larga din Costinesti se afla Pensiunea Oasis, care pune la dispozitia oaspetilor 8 camere modern, dotate cu baie proprie cu dus, uscator de par, minibar, aer conditionat, TV cu programe prin cablu, seif, internet wireless gratuit si telefon. In plus, in incinta pensiunii exista o bucatarie complet utilata (pusa la dispozitia turistilor), terasa cu gratar, o piscina pentru adulti, o piscina pentru copii, un bar pe plaja si un teren de sport cu gazon. Cei care doresc sa pescuiasca sau sa se plimbe pe mare, pot inchiria salupa aflata la dispozitia pensiunii.
Tarif*: 204 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Nota: *tarifele sunt valabile pentru weekendul 30 – 31 iulie 2016