Cele mai interesante centre SPA din Bucuresti

Pescariu Sports & SPARecunoaste! Ce placere este mai mare decat aceea in care stai intins pe un sezlong sau pe o canapea, cu ochii inchisi, ascultand o muzica dumnezeiasca, pe care o simti prin toti porii? Cum sa nu iti placa sa faci un dus cu cromoterapie, intr-o ambianta completata de parfumuri si uleiuri esentiale? Daca acest rasfat vine dupa o zi de lucru infernala, in care a trebuit sa jonglezi cu prezentari, sedinte sau dead-line-uri, atunci placerea este cu atat mai mare.

Important este insa ca pentru cateva ore de rasfat nu este nevoie sa cumperi nici bilet de avion si nici sa faci o cerere de concediu. In Bucuresti exista multe centre SPA, gata pregatite sa te destreseze. Iata care ni se par cele mai interesante:

Orhideea Spa

Centrul SPA se afla la parterul Orhideea Residence, in cadrul complexului rezidential Orhideea Gardens. Este cel mai mare centru de acest gen din Bucuresti in care te poti relaxa dupa o zi plina la birou. Poti sa-ti programezi o sedinta de masaj, mai ales daca lucrezi foarte mult cu computerul – masajul antistress pentru cap, ceafa si umeri este cel mai indicat. Daca vrei doar sa te relaxezi si sa te energizezi, opteaza pentru „Swedish Relaxation Massage”.

Un tratament facial personalizat, realizat de un profesionist, te va face sa luminezi la propriu, dar si la figurat, pentru ca starea de bine din interior va razbate, cu siguranta. Daca jobul iti solicita mainile si picioarele, poti alege o terapie SPA cu un tratament de ingrijire pentru maini si picioare (exfoliere, masca si hidratare), hidratant si revigorant.

Dusul Vichy este extrem de popular in strainatate, iar bucurestenii pot simti acum pe pielea lor toate beneficiile: dupa o sedinta de 30 de minute, circulatia sangelui va fi imbunatatita, pielea – mult mai hidratata, iar nivelul de stres mult mai redus.

Si daca vrei cu adevarat o experienta de neuitat, chiar si in Bucuresti, incearca hamam: nu doar ca este o terapie extrem de benefica pentru organism, dar te va face sa te simti ca in ”1001 de nopti” – incepi cu o baie turceasca si continui cu un dus scotian. Urmeaza sauna cu infrarosii si iarasi dusul scotian, pentru ca la final sa fii pregatit pentru sauna finlandeza si, bineinteles, dusul scotian.

Adresa: Calea Plevnei nr. 145B
Programari si abonamente: 021 569 63 60

Pescariu Sports&Spa

Daca alegi sa te relaxezi la clubul unui fost tenismen de performanta, Dinu Pescariu, iti vom spune ca ai facut o alegere foarte buna. Un sportiv care stie ce inseamna sa fii tensionat si sa ai nevoie de o clipa de relaxare, indiferent de anotimp, va sti cu siguranta si cum trebuie „rezolvata” aceasta problema. Iar complexul Pescariu Sports&Spa dispune de toate mijloacele necesare.

Poti opta pentru o sedinta de sauna uscata sau umeda – care este ideala mai ales in sezonul rece, pentru ca elimina racelile din faza incipienta. Iar tenul tau va fi cel mai fericit! In plus, ai la dispozitie si dusul cu cromoterapie, galeata cu apa rece sau un frigidarium cu cristale de gheata. Nu stii ce e un frigidarium? O terapie bazata pe tehnici vechi, folosite inca de pe vremea romanilor. Stiau ei ce stiau. Dupa ce mergeau la sauna, foloseau apa rece sau chiar gheata pentru inchiderea porilor si echilibrarea temperaturii corpului (care depaseste 38 de grade in timpul saunei). Contrastul cald – rece accelereaza metabolismul si caleste organismul, tonificandu-l.

Daca vrei ceva mai putin „solicitant”, poti alege pachetul de relaxare cu paturi incalzite: alegi o carte buna si te asezi comod pe unul din paturile sau sezlongurile incalzite. Sau renunti la carte, inchizi ochii si te lasi purtat de ritmurile muzicii ambientale. Curat rasfat!

Adresa: Strada Glodeni nr.3, sector 2, Bucuresti
Programari si abonamente: 021 242 16 15

Eden Spa

Poti sa alegi aceasta locatie in functie de nevoile pe care le ai: de relaxare antistres, ingrijire, slabire si tonifiere. Sau esti pe cale sa devii mamica, dar nu doresti sa asisti pasiv la modificarile organismului tau. Complexul organizeaza petreceri la SPA si chiar teambuildinguri la SPA.

Iar terapiile pe care le vei intalni la Eden Spa sunt dintre cele mai moderne: terapii holistice, yoga si pilates, dar si terapiile traditionale (masaj de tonifiere si relaxare, tratamente faciale, exfolieri si impachetari sau masaje holistice de vindecare).

Iesind putin din zona traditionala de SPA, ajungem intr-una mai neobisnuita, in sensul ca un SPA adevarat vizeaza atingerea unei armonii intre minte si corp. Pentru asta, Eden SPA a introdus sectiunea „SPA Wellness Coaching Individual”, unde ai ocazia sa porti o discutie cu un coach, care iti va deschide noi perspective asupra ta si a vietii tale, va integra aspecte pe care nu le stiai cum sa le pui in lumina si te va ajuta sa depasesti obstacolele pe care le credeai de netrecut. Daca nu esti convins inca de cum te poate sprijini un program de wellness coaching, iti poti programa o conversatie de 30 de minute (gratuita) in prima sau a doua marti a fiecarei luni, la centru.

Adresa: Strada Pictor Ion Negulici, nr.4, Bucuresti
Programari si abonamente: 021 316 81 48