Cele mai frumoase pensiuni din Transilvania

Transilvania este populara atat in tara cat si peste hotare datorita peisajelor de vis, caselor traditionale pastrate cu grija de catre batranii de la sate si obiceiurilor transmise din generatie in generatie. Fie ca vorbim despre partea de sud care gazduieste cele mai frumoase castele din tara sau de partea de nord unde se afla unele dintre cele mai importante asezari medievale, Transilvania reprezinta, fara nicio indoiala, o mostenire culturala importanta pentru urmasii nostri.

Care sunt cele mai frumoase pensiuni din Transilvania?

Daca vrei sa te bucuri de aer curat, trasee montane spactaculoase sau lacuri care mai de care mai frumoase, Transilvania este cu siguranta locul pe care trebuie sa il vizitezi. Pentru a veni in ajutorul tau, echipa Travelminit a ales cele mai frumoase pensiuni din Transilvania pe care trebuie neaparat sa le vizitezi daca te afli in vacanta in centrul tarii.

1. Rigo Villa din Sovata

Pensiunea Rigo se afla la aproximativ 500 de metri de Lacul Ursu, singurul lac de la noi din tara care detine trei recorduri mondiale. Camerele din pensiune sunt dotate cu mini-frigider, televizor, baie privata si balcon. O noapte de cazare intr-o camera dubla costa de la 115 RON.

2. Pensiunea “La Broscuta” din Campia Turzii

Complexul turistic “La Broscuta” este format din pensiunea care dispune de 20 de locuri de cazare, restaurantul cu o capacitate de aproximativ 400 de persoane, o baza sportiva si strand. O noapte de cazare intr-o camera dubla costa de la 110 RON.

3. Hovirag Panzio din Borzont

Pensiunea Hovirag se afla intr-o zona linistita, pe drumul dintre Gheorgheni si Praid. Constructie noua, cu 10 camere confortabile cu toaleta si baie proprie, cabina de dus, televizoare LED si centrala, pensiunea Hovirag este alegerea potrivita pentru un weekend petrecut departe de agitatia orasului.  O noapte de cazare intr-o camera dubla costa de la 150 RON.

4. Pensiunea Gyongyvirag din Lupeni

Pensiunea Gyongyvirag din Lupeni pune la dispozitia oaspetilor 9 camere complet mobilate si un restaurant in care te asteapta cele mai gustoase preparate traditionale. O noapte de cazare intr-o camera dubla costa de la 81 RON.

5. Pensiunea Ioana Lavita din Vadu Izei

Pensiunea Ioana Lavita se afla in apropiere de drumul principal, intr-o zona retrasa si linistita. Cu o curte spatioasa, gradina plina cu flori si camere amenajate in stil traditional, pensiunea Ioana Lavita este locul ideal sa redescoperiti valorile satului romanesc si traditiile din Ardeal. O noapte de cazare intr-o camera dubla costa de la 60 RON.

6. Pensiunea Eden din Praid

Pensiunea Eden este locatia perfecta pentru o vacanta cu cei mici. Unitatea de cazare este placut amenajata si pune la dispozitia oaspetilor diverse activitati pentru familiile cu copii. O noapte de cazare intr-o camera dubla costa de la 90 RON.

7. Marmot Residence din Predelut

Marmot Residence este situata la doar 2 kilometri de celebrul Castel Bran intr-o zona linistita si plina de verdeata. Pensiunea se afla intr-un cadru de poveste avand o panorama extraordinara asupra Muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Magura Branului, padurea care se gaseste in aproprierea unitatii de cazare. O noapte de cazare intr-o camera dubla costa de la 165 RON.

8. Vila Vlad din Zalau

La poalele muntilor Meses, la intrarea in orasul Zalau, a fost ridicata Vila Vlad. Pe langa pensiunea cu 5 camere duble, in complexul din Zalau se mai gaseste un restaurant modern cu o capacitate de aproximativ 50 de locuri. Vila Vlad este ideala pentru calatorii de afaceri sau o escapada de weekend cu prietenii. O noapte de cazare intr-o camera dubla costa de la 200 RON.

9. Pensiunea Varpatak din Gheorgheni

Pensiunea Varpatak din Gheorgheni incurajeaza toti oaspetii sa vina insotiti de copii si animale de companie, sa petreaca o vacanta alaturi de toti membrii familiei. Cu numeroase facilitati pentru cei mici si camere frumos amenajate, unitatea de cazare din Gheorgheni este locul perfect pentru o mini-vacanta reusita. O noapte de cazare intr-o camera dubla costa de la 109 RON.

10. Pensiunea Isuica din Sovata

Pensiunea Isuica se afla la aproximativ 8 kilometri de bazele de tratament din Sovata, intr-un cadru natural desprins din povesti. Curtea interioara a pensiunii este spatioasa si ofera intimitate pentru tine si familia ta, iar copiii se pot juca in siguranta in spatiul de joaca special amenajat. O noapte de cazare intr-o camera dubla costa de la 160 RON.

*Preturile mentionate sunt valabile astazi, 24 februarie 2017, pentru data de 7 aprilie 2017.