Ce petreceri sunt anuntate vara aceasta pe litoral?

Liberty ParadeVara de vara, litoralul romanesc devine gazda petrecerilor de amploare, a muzicii de calitate si a tinerilor frumosi plini de chef de viata. Plajele de pe litoralul romanesc se umplu an de an cu DJ de exceptie pentru a transforma nisipul, briza si valurile marii in cadrul ideal pentru cele mai mari petreceri de muzica electronica si dance.

Petreceri pe litoral in vara anului 2014

1. Life in Color

  • Locatie: LOFT Mamaia
  • Data: Sambata 12 Iulie

LIFE IN COLOR face parte din seria de petreceri care au ca tema diversitatea, energia, tineretea fara varsta si pofta de viata. Petrecerile COLOR sunt cel mai nou trend in materie de evenimente ce implica armonios toate simturile ducand experienta muzicala la un alt nivel.

Life in Color aduce si la Mamaia energia, atitudinea pozitiva si distractia la superlativ intr-o petrecere pe litoral care isi propune sa inspire tinerii de toate varstele sa vada viata altfel, intr-o ploaie de culoare care filtreaza aspectele gri in care este pictata monoton viata de zi cu zi.

Participantii sunt invitati sa se prezinte in haine albe si sa fie pregatiti pentru muzica dance de cea mai buna calitate si una dintre cele mai mari batai cu vopsele viu colorate din intreaga lume. Life in Color este un stil de viata spun organizatorii, o alta definitie pentru libertate.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim. Pretul unui bilet este de 100 de lei sau 130 de lei in ziua evenimentului.

2. Bellagio Club Mamaia

  • Locatie: Club Bellagio, Mamaia
  • Data: pe tot parcursul sezonului estival, joi, vineri si sambata

Bellagio Club din Mamaia devine centrul distractiei in fiecare weekend din perioada estivala. Cunoscut pentru organizarea de petreceri tematice, celebrul club din Mamaia nu se lasa mai prejos nici vara aceasta avand petreceri programate pentru fiecare weekend pana la sfarsitul sezonului estival.

Turistii din Mamaia cu chef de distractie se pot astepta la petreceri cu teme nationale, petreceri italienesti, grecesti, tiganesti sau indiene, petreceri speciale pentru femei, petreceri retro, petreceri studentesti si petreceri cu muzica live.

3. Liberty Parade

  • Locatie: Plaja Venus – Saturn
  • Data: Sambata 26 Iulie

Liberty Parade, una dintre cele mai mare petreceri de muzica dance se intoarce in 2014 pe plaja dintre Venus si Saturn pentru a fi mai mare, mai zgomotoasa, mai colorata si mai plina de energie. Petrecerea din 2014 urmareste sa doboare recordul de iubitori de muzica buna si distractie cu care a umplut plaja vara trecuta.

In acest sens, organizatorii Liberty Parade aduc nume sonore din lumea muzicii dance dintre care primul confirmat este DJ Optick, unul dintre cei mai cunoscuti DJ romani pe plan international.

Petrecerea organizata anual de radio 21 si-a lansat deja imnul oficial pentru 2014, Set Me Free fiind piesa cantata de Alexandra Stan ft. Dj. Andi.

Mai multe informatii vor fi postate de Radio 21 mai aproape de ziua evenimentului.

4. Kudos Fest

  • Locatie: Kudos Beach Club Mamaia
  • Data: 25 – 28 Iulie

Ajuns la a treia editie in 2014, Kudos Fest este deja considerat unul dintre cel mai bune festivaluri de muzica electronica de pe litoralul romanesc. Plaja Kudos este locul in care nisipul arzator si valurile marii intalnesc muzica de calitate, basul puternic si bautura rece intr-una dintre cele mai mari petreceri din Mamaia.

Intre 25 si 27 se asteapta ca plaja Kudos sa devina pentru cateva seri centrul distractiei din intreaga tara. Organizatorii sunt motivati pentru a-si mentine renumele castigat prin forte proprii si realizarea de petreceri inedite in fiecare sezon estival.

Pentru petrecerea de anul acesta la Kudos Fest au fost confirmate cateva nume sonore. Primul dintre acestea este Matthew Dekay cunoscut pentru groove-urile romanice si playlist-urile memorabile. Daca Matthew aduce romantismul, Steve Bug aduce inovatia pentru care este cunoscut ca pioner si ambasador al muzicii electronice in Germania dar si intreaga lume.

Festivalul Kudos de la Kudos Beach Club Mamaia va umple statiunea de vibe-uri si culoare pentru weekendul dintre 25 si 28 iulie astfel ca iubitorii muzicii electronice ar trebuie sa isi planifice concediul si sa marcheze data pe calendar.

5. Sunwaves 16

  • Locatie: Sunwaves Beach, Navodari
  • Data: 15 – 17 august

Festivalul Sunwaves este o celebrare a acelor momente in care muzica uneste, transforma, purifica si relaxeaza. Pentru cei care duc muzica la nivel de traire profunda dar nu uita ca in definitiv am fost facuti sa iubim muzica pentru ca ne face sa ne miscam, festivalul SoundWaves este an de an locul de intalnire.

Pe plaja din Navodari are loc in 2014 cea de-a 16-a editie a festivalului dedicat oamenilor simplii, oamenilor frumosi care nu uita cum sa se bucure de viata. Artistii care vor concerta si DJ-ii adusi sunt nume deja consacrate pe plaja din Navodari, acestia fiind veniti din intreaga lume pentru a oferi cateva zile de detasare, distractie si maxim de energie celor care aleg sa se deconecteze de la cotidian luand parte la una dintre cele mai mari petreceri de pe litoral.