Cazare in Romania – 5 sugestii in Eforie Nord

Eforie Nord

Gabriela Insuratelu / Shutterstock.com

Eforie Nord este singura statiune estivala de pe litoralul romanesc al Marii Negre care isi intampina oaspetii cu o plaja larga si zona de promenada, baza de tratament, port de agrement si multe posibilitati pentru practicarea sporturilor nautice (scubadiving, navigatie, schi nautic). Are o multime de unitati de cazare moderne, cu facilitati pentru toate buzunarele: de la vile si pensiuni, pana la hoteluri de lux, cu centre Spa si dotari de ultima generatie, precum Ana Aslan Health Spa Eforie Nord sau Mirage MedSpa Hotel.

Pentru cei care au luat in calcul petrecerea unui weekend sau a unei vacante in Eforie Nord, Travelminit vine cu 5 sugestii de cazare.

Vila Maryland***

Amplasata foarte aproape de plaja, Vila Maryland ofera oaspetilor o priveliste de invidiat, mai ales ca toate ferestrele celor 25 de camere sunt orientate catre mare. Nu va fi nevoie sa coborati din hotel ca sa vedeti rasaritul – este suficient sa iesiti pe balcon. Construit in anul 1997 si renovat recent, complexul isi intampina oaspetii cu camere decorate individual, in culori diferite, pastelate. Baile au cadita de dus, iar camerele sunt dotate cu aer conditionat, frigider, minibar si TV cu programe prin cablu. In plus, terasa restaurantului – cu vedere superba la mare – este perfecta pentru serile relaxante petrecute in compania valurilor si a pescarusilor. Daca se intampla sa ploua sau pur si simplu nu aveti chef de plimbare, retrageti-va la masa de biliard, pentru o partida alaturi de prieteni sau de familie.
Tarif: 180 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Casa Royal***
Vila este situata in zona Belona, pe cea mai larga plaja din statiunea Eforie Nord, intre mare si Lacul Techirghiol. In acelasi timp, complexul se afla in centrul statiunii – un plus pentru cei care isi doresc sa fie “in mijlocul actiunii”. Cele 17 camere cu dotari moderne si conditii optime de cazare au balcoane mobilate care ofera privelisti deosebite spre lac sau spre mare. Toate unitatile de cazare sunt foarte spatioase, au mobilier nou, parchet, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, TV cu programe prin cablu, aer conditionat, frigider, birou si internet WiFi gratuit.
Tarif: 300 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Hotel Clas***
Construit in vara anului 2011, hotelul Clas din Eforie Nord este amplasat la numai 200m de plaja. Dispune de 42 de camere duble sau twin, precum si 2 apartamente pentru 4 persoane. Toate unitatile ofera conditii excelente de cazare pentru un sejur relaxant alaturi de prieteni sau familie: frigider sau minibar, telefon, TV LCD cu programe prin cablu, internet wireless gratuit, aer conditionat si baie proprie cu dus si uscator de par. De asemenea, in incinta hotelului exista un calculator conectat la internet (la dispozitia turistilor), masa de tenis, loc de joaca pentru copii si parcare gratuita, monitorizata cu camere video. Si tot pentru relaxarea turistilor au fost amenajate doua terase in aer liber – la etajele 1 si 6 ale hotelului.
Tarif: 230 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Hotel Hefaistos**
Situat in centrul statiunii Eforie Nord, la numai 10 minute de plaja cu nisip fin, hotelul Hefaistos se bucura de o amplasare excelenta, intre valurile inspumate ale Marii Negre si lacul Techirghiol, recunoscut pentru namolul sapropelic cu proprietati terapeutice. Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 360 de locuri, bar de zi, sala de conferinte, parcare proprie (contra cost). Cele 153 de camere ale complexului sunt dotate cu baie proprie cu dus, balcon, frigider, TV LCD cu programe prin cablu. In complex sunt acceptate si animalele de companie, contra cost.
Tarif: 196 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Decebal**
Complexul hotelier Decebal din Eforie Nord este amplasat la 500m de plaja lata cu nisip fin a statiunii, marginita in partea de nord de faleza inalta – perfecta pentru promenada. Hotelul este format din doua anexe cu o capacitate de 90 de locuri de cazare amenajate in camere duble si apartamente. Cele 20 de camere au baie proprie cu dus, frigider si TV LCD cu programe prin cablu.
De asemenea, la parterul hotelului exista o sala de conferinta cu masa de consiliu pentru 15 persoane (capacitate totala de 45 de persoane), aer conditionat, TV LCD si minibar.
Tarif: 130 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)