Cazare in Romania – 5 sugestii de cazare pe litoral sub 150 lei/noapte

Hotel Meridian, CostinestiSuntem in plin sezon estival, temperaturile din Bucuresti si in general din sudul si sud-estul tarii sunt caniculare, asadar este momentul perfect sa mergi la mare. In plus, pana la jumatatea lunii iulie beneficiezi inca de preturi foarte bune la cazare.

5 oferte de cazare pe litoralul romanesc:

Casa Nanu, Eforie Nord

Casa Nanu este situata la intrarea in statiunea Eforie Nord, in apropierea bazei de tratament Bretania, oferind conditii excelente de a petrece concediile sau weekend-urile. Unitatea de cazare dispune de 23 de camere si 4 apartamente, fiecare camera fiind prevazuta cu baie separata, frigider si televizor.

Tarif*: 90 lei/camera/noapte

Vila Daren, Costinesti

Vila este situata intr-o zona linistita la doar 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii si de plaja. Aceasta dispune de camera duble si apartamente dotate cu baie proprie, TV, frigider. De asemenea, turistii beneficiaza de o bucatarie complet utilata, terasa cu gratar si parcare proprie.

Tarif*: 100 lei/camera/noapte

Vila Zaharia, Eforie Nord

Vila este situata intr-o zona linistita, la 3 minute de centrul statiunii. Fiecare camera are mobilier nou si modern, TV, baie proprie si frigider. 4 camere au aer conditionat care se tarifeaza suplimentar cu 25 lei/zi/camera. Turistii au la dispozitie o bucatarie situata la parter pentru preparate usoare, curte cu gratar, balansoar, mese. Internetul wireless este disponibil in toata pensiunea.

Tarif*: 105 lei/camera/noapte

Hotel Meridian, Costinesti

Amplasat intr-o zona linistita, la aproximativ 800m de plaja, hotelul are confortul si dotarea unui hotel de clasa, oferind conditii de cazare moderne si elegante. Hotelul Meridian are 43 de camere care pot adaposti pana la 86 de persoane.

Tarif*: 105 lei/camera/noapte

Vila Casa Mea, Eforie Nord

Vila este amplasata la aproximativ 500m de faleza (5 – 7 minute de mers pe jos) si ofera camere dotate modern, cu TV, frigider si baie proprie. Exista un apartament si 4 camere duble. Daca te cazezi la Vila Casa Mea vei avea acces la bucatarie, piscina supraterana cu o suprafata de 20 mp, living, terasa cu bar.

Tarif*: 120 lei/camera/noapte

Mai multe unitati de cazare pe litoral gasiti pe site-ul nostru, Travelminit.

*Tarifele sunt valabile pentru weekendul 9 – 10 iulie 2016