Cazare in Bucuresti in perioada concertului Iron Maiden

Iron Maiden

Yulia Grigoryeva / Shutterstock.com

Ti-ai facut planuri pentru sfarsitul lunii iulie? Daca nu pleci in vacanta si esti fan Iron Maiden, ai putea sa faci o excursie pana la Bucuresti, ca sa participi la festivalul Rock The City 2016. Travelminit ti-a pregatit cateva sugestii de cazare in Bucuresti in perioada concertului Iron Maiden, impreuna cu taifele practicate de acestea.

Hotel Eos**

Construita la inceputul secolului XX de unul dintre arhitectii marcanti ai acelei perioade, cladirea a fost introdusa, dupa un amplu program de restaurare si modernizare, in reteaua hoteliera. Numele Eos a fost ales dupa inspiratia din mitologia greaca in care zeita Eos cu degete trandafirii, vestita pentru legaturile sale amoroase, a fost pedepsita de Afrodita sa fie o vesnica indragostita.

Proximitatea cu centrul Capitalei si cu zona comerciala Bucur Obor, tarifele atractive si accesul la toate tipurile de transportul public, fac din aceasta locatie alegerea potrivita pentru toti cei aflati in trecere prin Bucuresti. Hotelul dispune de 20 de camere si restaurant cu terasa. Camerele au aer conditionat, baie cu dus, balcon, frigider, internet WiFi gratuit, TV LCD.
Tarif*: 140 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Hotel Alma***

Aproape de centrul Capitalei, dar departe de zgomotul acesteia, hotelul Alma este amplasat in zona de sud, fiind usor accesibil fanilor care ajung in oras pe soseaua Bucuresti – Giurgiu. Complexul ofera oaspetilor un cadru intim, elegant si confortabil si servicii de cazare de inalta calitate. Hotel Alma dispune de 21 de camere spatioase, cu un design modern si numeroase facilitati: minibar, telefon, internet wireless, aer conditionat, TV LCD si baie proprie complet utilata, cu cabina de dus si uscator de par.
Tarif*: 157 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Rainbow Accommodation

Cladirile Rainbow din Bucuresti ofera oaspetilor cazare confortabila in apartamente si camere-studio situate in cladiri rezidentiale din centrul orasului. Toate apartamentele sunt foarte curate, complet echipate, cu design modern, si sunt situate in aceeasi zona, intre Piata Universitatii, Piata Romana, Sala Palatului (Piata Revolutionarilor) si Piata Victoriei.

Unele dintre cele mai importante atractii turistice (centrul istoric, Palatul Parlamentului, gradina Cismigiu, Muzeul National de Arta, Ateneul Roman, Caru cu Bere si Hanul lui Manuc) se afla foarte aproape de complexul de apartamente Rainbow Accommodation – practic, la mai putin de 10 minute de mers pe jos. Toate spatiile de cazare bucatarii complet mobilate cu frigider, masina de spalat, filtru de cafea, farfurii si ustensile, cuptor si cuptor cu microunde, acces gratuit la internet WiFi non-stop.
Tarif*: 157 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Bucharest Boutique Accommodation

Aceasta vila cocheta se afla la numai 1km distanta de centrul istoric al Capitalei si ofera oaspetilor trei spatii de cazare confortabile si placut amenajate (doua camere duble si un apartament), precum si parcare gratuita. Toate sunt decorate individual, au aer conditionat si sunt prevazute cu internet wireless gratuit, balcon, baie cu uscator de par, TV LCD.
Bonus Travelminit: la sosire veti primi o sticla de vin din partea unitatii de cazare, consum nelimitat la ceai si cafea.
Tarif*: 157 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Palazzetto San Pietro Residence***

Vila este situata in Piata Regina Maria din Bucuresti (la rondul George Cosbuc), intre Palatul Parlamentului si Palatul Patriarhiei (aflate la numai 500m distanta), pe una dintre stradutele ce amintesc de atmosfera vechiului Bucuresti si care va conduce spre Parcul Carol. Creat si amenajat ca un hotel de tip boutique, intr-o cladire veche cu 4 etaje fara ascensor, Palazzetto “San Pietro” Residence ofera camere elegante cu aer conditionat, zona de relaxare, minibar, TV LCD si room service non-stop. De asemenea, exista o parcare publica gratuita.
Tarif*: 175 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Residence Villa Edera***

Este o vila moderna, amplasata ideal aproape de multe atractii turistice si la doar 1km de centrul expozitional Romexpo. Cu cele 5 apartamente si un suite, complexul ofera un nou concept si o noua imagine a turismului in Bucuresti. Toate camerele sunt spatioase, oferind conditii excelente pentru un sejur relaxant.
Tarif*: 171 de lei apartamentul/noapte (fara mic dejun)

Hotel Ibis Gara de Nord***

Pentru cei care ajung in Capitala cu trenul, hotelul Ibis Bucuresti Gara de Nord poate fi alegerea perfecta: este chiar langa gara si ofera cazare in 250 de camere placut mobilate si confortabile. In plus, sunt acceptate animalele de companie in incinta hotelului. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie cu dus, internet wireless gratuit, TV LCD.
Tarif*: 177 de lei apartamentul/noapte (fara mic dejun)

Nota: *tarifele sunt valabile pentru perioada 29 – 30 iulie 2016