Cazanele Dunarii – 5 oferte de cazare

Pensiunea Danubia, Cazanele DunariiAi putea spune ca paradisul se intinde pe cei noua kilometri care ti se dezvaluie de o parte si de alta a Cazanelor Dunarii, una dintre cele mai frumoase si mai pitoresti zone din tara, pe care merita sa o vizitezi cel putin o data in viata.

Drumul care serpuieste alaturi de Dunarea ce traverseaza Muntii Carpati in drumul ei spre Marea Neagra este in sine o adevarata destinatie de vacanta sau chiar de week-end (depinde doar cat de departe te afli de aceasta zona).

Dar trebuie sa stii ca odata ajuns la “Cazane”, ai ocazia sa vizitezi toate obiectivele turistice din zona, pentru ca sunt foarte accesibile, cu masina sau pe jos. Chipul lui Decebal, Cetatea Trikule, Tabula Traiana, Manastirea Mraconia sau Portile de Fier sunt adevarate atractii pentru turistii iubitori de frumos.

Ca sa ai insa timp pentru toate, este bine sa alegi cel putin o noapte de cazare in zona cazanelor Dunarii – cel mai bine, intr-una din localitatile Orsova (unde poti ajunge cu masina sau cu trenul), Eselnita sau Dubova. Noi iti dam 5 sugestii de cazare, iar tu poti opta pentru cea care ti se pare mai atragatoare sau mai convenabila.

Pensiunea Iulia, Eselnita

Avantajul acestei pensiuni este ca se afla chiar pe malul Dunarii, iar de la geamul camerei vei avea o priveliste senzationala chiar spre Cazanele Mici. Pensiunea ofera oaspetilor 7 camere duble si 2 triple, toate avand baie proprie cu cadita de dus, aer conditionat, TV program prin cablu, conexiune WiFi in camera si incalzire centrala. Daca timpul iti permite, poti practica un sport nautic sau pescuitul sportiv, pentru ca pensiunea ofera facilitati de acest gen. Poti sta la soare pe plaja amenajata sau, de ce nu, la o cafea pe terasa acoperita.

Tarif*: 140 de lei camera dubla/noapte (fara masa)

Casa Verde, Orsova

Cabana Casa Verde este alegerea ideala pentru cei care doresc sa doarma pe fundalul Valurilor Dunarii. Amplasata pe malul Dunarii, in zona Gratca a municipiului Orsova, pensiunea pune la dispozitia oaspetilor 2 apartamente, 4 camere duble si o camera single cu amenajari moderne. In plus, locatia iti ofera ocazia sa pescuiesti sau sa te plimbi cu hidrobicicleta pe Dunare. Daca ti-e teama de apa, poti alege o plimbare off-road cu jeep-ul. Orice varianta ai alege, la Casa Verde nici nu vei simti cand trece timpul, pentru ca va trece extrem de frumos!

Tarif*: 111 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Pensiunea Danubia, Eselnita

Complexul Danubia este compus din doua cladiri: Danubia 1 (construita in 2009) si Danubia 2 (construita in 2013), cu un numar total de 17 spatii de cazare. Toate camerele duble ale pensiunii Danubia 2 au vedere la Clisura Dunarii si geamuri mari care dau in balcoane pline cu flori, de unde puteti admira soarele rasarind de dupa muntii Serbiei. In curtea complexului vei gasi o piscina, loc de joaca pentru copii, o terasa la malul Dunarii si ponton suspendat pe apa. Iar in camere te vei bucura de prezenta aerului conditionat, a bailor cu cabine de hidromasaj, accesul la WiFi si televizoul LCD.

Tarif*: 200 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Casa de vacanta Cazanele Dunarii, Dubova

Nici nu se poate o cazare mai nimerita in zona Cazanelor Dunarii decat la o casa de vacanta care-i poarta numele, aflata la doi pasi de obiectivul turistic. Ai muntele, apa si natura chiar in fata ta, iar posibilitatile de recreere sunt nenumarate: de la o plimbare cu barca spre Cazanele Mari (venita la pachet cu vizitarea pesterii Ponicova si a Grotei Veterani) sau spre Cazanele Mici (unde poti vedea Chipul lui Decebal si golful Mraconia), pana la traseele montane pe care le poti parcurge plecand din aceasta locatie si pana la Ciucarul Mare si Mic. Daca vrei sa explorezi doar imprejurimile casei de vacanta,o poti face cu bicicleta inchiriata. Orice ai alege, seara petrecuta intr-una din camere sau in foisorul din curte va fi memorabila, cu siguranta.

Tarif*: 90 de lei camera/noapte (fara mic dejun)

Hotel Meridian***, Orsova

Conditii mai mult decat decente vei gasi si la Hotelul Meridian din Orsova, foarte aproape de Cazanele Dunarii. Pe langa camerele cu balcon, internet WiFi, baie proprie cu dus si uscator de par, aer conditionat si incalzire centrala, minibar, telefon, TV LCD si programe prin cablu, vei avea la dispozitie 2 restaurante, terasa, baruri de zi si de noapte si o sala de jocuri. Mai adaugam un singur “amanunt”: la acest hotel poti sa-ti aduci si animalutul de companie!

Tarif*: 180 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Nota*: Tarifele sunt valabile pentru weekend-ul 26 – 27 septembrie 2015.