Bucuresti – localuri unde poti urmari finala EURO 2016

Euro la Therme Bucuresti

www.therme.ro

Chiar daca nu esti foarte pasionat de fotbal, cu siguranta vei dori sa fii alaturi de prietenii tai in seara marei finale a Campionatului European de Fotbal EURO 2016. Si unde ati putea sa va simtiti mai bine decat la o terasa sau intr-un local din oras, care sa va ofere posibilitatea de vedea finala pe un ecran mare, cu o halba de bere in fata, la fel de mare?

Probabil ca ai luat in calcul deja aceasta posibilitate, dar nu stii care sunt acele localuri in care poti urmari finala EURO 2016. Nu-i nimic, Travelminit este pregatit sa iti ofere cateva sugestii din care sa alegi.

Terasa Promenada

Terasa de pe acoperisul complexului Promenada din Capitala este perfecta pentru seara finalei. Acolo isi dau intalnire toti iubitorii jocului cu balonul rotund, asa ca-i musai sa te numeri printre ei. Atmosfera este fenomenala si, in plus, vei putea sa tipi si sa ovationezi cat te tin plamanii; esti in aer liber, pe iarba, la inaltime. Nici nu iti vei da seama ca te afli pe acoperisul unui mall. Ai la dispozitie doua ecrane uriase, preparate culinare si bauturi din belsug. Si inca ceva: la Promenada ai ocazia sa castigi chiar si un premiu (o vuvuzela, o minge de fotbal, un voucher, o esarfa EURO 2016 sau un set de 6 doze de bauturi racoritoare)!

Cetatea Berarilor

Cele cinci LCD-uri pe care le pune la dispozitie Cetatea Berarilor pentru iubitorii fotbalului sunt perfecte pentru o seara incendiara petrecuta alaturi de prieteni. Berea rece, mancarurile delicioase si gustarile va vor tine companie cat veti dori, intr-o atmosfera aproape la fel de frumoasa ca pe stadion. Terasa mare a Cetatii Berarilor se deschide in fiecare zi la ora 18:00, astfel ca pana la inceperea meciului ai suficient timp ca sa depanezi amintiri cu prietenii sau cu cei dragi.

Arcade Café

Cafeneaua din centrul istoric al Bucurestiului este si ea pregatita sa primeasca suporterii celor doua echipe de fotbal care se vor bate pe 10 iulie pentru cupa Campionatului EURO 2016. Localul cu atmosfera calda si placuta are un design deosebit, care te poarta cu gandul la mansardele pariziene. Ai la dispozitie trei zone diferite in care sa vizionezi marea finala a campionatului: salonul Arcade Café, o terasa interioara WinterGarden si spatiul de la subsol – Pub & Lounge, unde este amplasat barul.

Oktoberfest Pub

Daca vrei sa vezi meciul intr-o berarie cu suflet, alege Oktoberfest Pub din centrul vechi al Capitalei. Cladirea istorica iti sta la dispozitie cu spatii amenajate la demisol, parter si etaj, dar si cu o terasa aflata “la rascruce de drumuri”. Acolo au fost montate televizoare, special pentru acest campionat de fotbal. Nu trebuie decat sa-ti aduci prietenii, sa comandati bere, mici sau celebrii wursti (te afli doar la o terasa cu specific german) si sa te bucuri de atmosfera si o seara frumoasa in compania prietenilor. Personalul iti sta la dispozitie cat e seara de lunga. Ce-ti poti dori mai mult?
Trebuie insa sa stii ca nu poti face rezervari pentru locurile de pe terasa; acolo, functioneaza regula “primul venit, primul servit”.

Gradina Eden

Poti urmari finala campionatului de fotbal si intr-o gradina selecta, de poveste, aflata in spatele Palatului Stirbei din Capitala. Gradina Eden isi asteapta microbistii cu bere rece, preparate delicioase si o atmosfera placuta si relaxanta.

Patinoarul Drumul Taberei

Nu, nu este o greseala, vorbim de terasele pe care poti urmari finala EURO 2016, si nu de locurile in care poti sa patinezi in plina vara. Dar patinoarul Drumul Taberei a devenit in aceasta perioada o terasa amenajata pentru iubitorii fotbalului: exista mese, scaune si un ecran de 30mp pe care poti sa urmaresti meciul. Daca vrei sa-ti iei intreaga familie sa traiasca evenimentul, nu-i nicio problema: poti sta cu sotia la o bere rece, in timp ce copilul se joaca in locul special amenajat pentru ei.

Therme

Ecranul led de la Therme Bucuresti este un motiv suficient de bun pentru care sa alegi aceasta locatie in seara marelui eveniment: este mare cat un bloc de trei etaje! Este cel mai mare ecran led instalat vreodata in Romania – are 144mp si este amplasat langa zona “The Palm”, pe noua plaja amenajata in aer liber.

Si unde mai pui ca in timp ce vizionezi meciul poti sa te balacesti sau sa te relaxezi pe un sezlong, cu o bere rece alaturi. Si cu prietenii.
Proprietarii locatiei spun ca meciurile se vad pe acest ecran mai bine decat pe stadion. Ce zici, mergi la Therme sa te convingi? Daca vremea nu va fi pe placul microbistilor si va ploua, proprietarii Therme au solutii: meciul va putea fi vazut in interior, in zona Galaxy, pe un ecran de 54mp.

Cazare poti gasi aici!