Blaxy Resort – locul de mers vara la mare pentru familii cu copii

Blaxy este cel mai mare resort din Romania, avand o suprafata de 72.000 de metri patrati si 3 cladiri cu 540 de apartamente de tip studio. Pe langa locurile de cazare, turistii care aleg Blaxy Resort se pot relaxa la una dintre piscinele exterioare sau pe plaja privata dedicata exclusiv oaspetilor Blaxy Resort.

Standarde ridicate pentru vacanta de vara la noi in tara

La numai un kilometru distanta de statiunea Olimp a fost inaugurat in anul 2014 si si-a facut debutul pe piata hoteliera anul trecut in plin sezon estival. Complexul Blaxy functioneaza in regim de proprietate periodica ceea ce implica faptul ca oricine isi poate achizitiona o proprietate permanenta aici, insa va fi proprietar numai pentru o saptamana pe an. Acestia pot alege sa lase in seama administratorilor resortului apartamentul care va fi inchiriat de catre doritori sau isi pot petrece vacantele de vara in propria locuinta – in saptamana alocata.

Pentru turisti, complexul Blaxy este echivalentul a ceea ce marile resorturi din Turcia sau Grecia ofera celor care decid sa isi faca vacantele in afara tarii. Daca esti in cautarea unor unitati de cazare care sa se ridice la standardele europene, dar sa nu te tina departe de Romania, Blaxy resort poate fi una dintre cele mai bune optiuni disponibile pe piata hoteliera din tara.

Care sunt conditiile de cazare?

Administratorii resortului pun la dispozitie apartamente de tip studio in care pot fi cazati 2 adulti si 2 copii in conditii excelente. Camerele complet mobilate vor fi puse la dispozitia ta pe toata perioada sejurului. Facilitatile apartamentelor includ televizor, aer conditionat, baie proprie si un balcon cu vedere la mare sau la lacul Tatlageac.

Pretul unei nopti petrecute intr-unul dintre apartamentele din cadrul resortului variaza intre 360 de lei si 670 de lei. In pret este inclus si micul dejun, iar la cerere, se pot acorda si servicii de pensiune completa la pretul de 90 de lei/zi/persoana.

Blaxy Resort este ideal pentru familiile cu copii

Datorita numeroaselor facilitati oferite in cadrul resortului, acesta este alegerea perfecta pentru o vacanta cu cei mici. In incinta complexului sunt organizate:

  • lectii de dans
  • lectii de pictura
  • lectii de teatru
  • workshop-uri pentru gatit
  • workshop-uri de moda
  • workshop-uri de lucru manual

Distractia celor mici este garanta in timpul vacantei de programele variate si animatorii care intretin atmosfera si organizeaza concursuri la care pot participa toti copiii din resort.

Cum ajungi la Blaxy Resort?

Blaxy Resort este accesibil din toate punctele importante ale tarii. Situat la numai 70 de kilometri de aeroportul din Constanta, poti ajunge cu usurinta la locul in care este amplasat resortul cu masina mergand pana in statiunea 23 august pe drumul E87, iar de aici virati la prima stanga dupa ce treceti de lacul Tatlageac.

Daca veniti din Bucuresti, sau treceti prin Bucuresti in drumul spre mare, urmati drumul obisnuit pana in statiunea Eforie Sud, iar de aici trebuie sa ajungeti la 23 august de unde urmati instructiunile de mai sus.