Baile Herculane – 7 oferte de cazare sub 150 de lei/noapte

Hotel Golden Spirit - Baile HerculaneStatiunea Baile Herculane, parte din Parcul National Valea Cernei – Domogled, a fost construita pe vremea romanilor, in locul unei vechi falii vulcanice. Zona este renumita in primul rand pentru izvoarele termale, dar si pentru frumusetea sa naturala. La Baile Herculane exista multe stranduri, iar cel mai faimos este Strandul 7 Izvoare, cu apa termosalina. Este foarte usor sa ajungi la el, chiar daca se afla la 5 km de statiune, pentru ca exista curse regulate de microbuze, care circula la fiecare jumatate de ora. Poti sa te numeri si tu printre zecile de mii de turisti care-l viziteaza an de an, fiind cel mai mare din statiune. Si daca vrei sa zabovesti cateva zile prin zona, iti oferim mai jos 7 oferte de cazare ieftine, sub 150 de lei pe noapte.

Pensiunea Eden***
Mergand pe Valea Cernei pana aproape de noul centru al statiunii Baile Herculane, ai sa descoperi aceasta pensiune de 3*, care se bucura nu doar de linistea zonei, ci si de privelistea minunata a muntilor Domogled. In plus, pensiunea se afla la doar 100 de metri de un bazin cu apa termala si de un centru de recuperare medicala, asa ca este foarte potrivita pentru cei care doresc o cura de tratament. Pensiunea are un aer intim – dispune de 5 camere cu paturi matrimoniale si o gradina foarte frumos amenajata, cu foisor si gratar in curte.
Tarif*: 100 de lei camera dubla pe noapte (fara mic dejun)

Pensiunea Charisma***
Putina relaxare nu strica niciodata, iar pensiunea Charisma din Baile Herculane are tot ce-i trebuie: camere duble, frigider, TV, bucatarie complet echipata, gratar, balansoare, loc de joaca pentru copii, piscina in aer liber. In plus, aici poti face electroterapie sau terapie combinata, laseroterapie, masaj sau acupunctura. Cu asa oferte, nu ai cum sa nu te simti minunat in aceasta pensiune, mai ales ca se afla intr-un cadru rustic foarte frumos amenajat.
Tarif*: 80 de lei camera dubla pe noapte (fara mic dejun)

Hotel Golden Spirit***
Hotelul modern de 3* se afla chiar in centrul statiunii Baile Herculane, iar dotarile camerelor (birou si acces gratuit la internet Wi-Fi) sunt excelente chiar si pentru cei care nu renunta la lucru nici macar in vacanta sau la tratament. Restaurantul de la Golden Spirit are bucatarie traditionala romaneasca si internationala, iar daca iti e teama ca preparatele sunt prea bune si nu te poti abtine, ai la dispozitie si un centru de fitness.
Tarif*: 95 de lei camera twin pe noapte (fara mic dejun)

Pensiunea Casa Mario***
Cum spuneam, statiunea Baile Herculane este renumita in primul rand pentru baile si strandurile termale, iar Casa Mario iti pune la dispozitie o baza moderna de tratament si posibilitatea de a face cure in izvoare cu apa termala si sulfuroasa. Cat despre dotari, ai la dispozitie 6 camere cu paturi matrimoniale si 2 apartamente, in fiecare existand baie, TV cablu si frigider.
Tarif*: 135 de lei camera dubla pe noapte (fara mic dejun)

Hotel Cerna**
Construit in 1936, hotelul Cerna se afla in centrul vechi al statiunii Baile Herculane si dispune de camere si apartamente cu baie proprie, TV cablu si telefon. Puteti sa va relaxati la piscina din aer liber, la salonul de masaj sau la sala fitness. De asemenea, aici veti gasi un centru pentru curele de tratament.
Tarif*: 95 de lei camera dubla pe noapte (fara mic dejun)

Casa Radoi
Daca vrei sa te relaxezi si sa uiti de problemele cotidiene, incearca sa stai cateva zile la aceasta pensiune. Este amplasata intr-o zona linistita, cu un peisaj unic. Vei putea alege o camera din cele patru de care dispune Casa Radoi, doua dintre ele fiind cu pat matrimonial si doua cu paturi twin. De asemenea, exista o bucatarie utilata modern, dar si o curte frumos amenajata.
Tarif*: 67 de lei camera dubla pe noapte (fara mic dejun)

Vila Anghelina***
Este locatia perfecta daca vrei sa fii in centrul orasului Baile Herculane si la un sfert de ora de mers pe jos de la gara. Amplasata intr-un cadru natural pitoresc, oferit de minunata Vale a Cernei, Vila Anghelina ofera trei camere duble cu fotolii-pat (numai bune daca vrei sa mergi acolo cu copiii) si un living cu o masa pentru 12 persoane. Camerele au baie proprie, TV, radio, incalzire centrala. In plus, exista o terasa cu bucatarie utilata complet (doar pentru turisti), cu frigider, gratar in curte, balansoar si o zona verde in care iti poti savura linistit cafeaua de dimineata.
Tarif*: 80 de lei camera cvadrupla pe noapte (fara mic dejun)

Nota: *tarifele sunt valabile in perioada 23 – 24 mai 2015