Arad – 5 oferte de cazare sub 150 lei/noapte

Pensiunea Sergiu & Geanina - AradDatorita amplasarii sale, la granita cu Ungaria, orasul Arad a avut si are parte de multe influente austro-ungare – de la arhitectura cladirilor, specifica perioadei de secesiune vieneza, pana la Cetatea Aradului (una dintre cele mai mari inchisori ale Imperiului habsburgic).

Aradul nu este un oras foarte mare: un singur bulevard ii brazdeaza centrul si este marginit de faleza verde a Muresului (pe de o parte) si de strandul Neptun (pe cealalta parte). Poate si de aceea, multi dintre cei care ajung sa traverseze orasul Arad, o fac doar pentru ca se afla intr-o zona de tranzit, fara sa incerce macar sa-i descopere secretele si frumusetile. Astfel, ar fi putut afla ca merita sa vizitezi Palatul Bohus, Casa Hirschl, Casa cu Lacat, Palatul Sarbesc sau Biserica Ortodoxa Sarbeasca ”Sf. Petru si Pavel”.

Si daca totusi v-ati hotarat sa va prelungiti sederea in Arad, ca sa puteti admira toate aceste monumente, iata mai jos 5 oferte de cazare cu un tarif de sub 150 de lei pe noapte.

Hotel Crisana***

Daca sunteti in trecere prin Arad si doriti sa va cazati intr-un hotel cat mai aproape de gara, dar si de centrul orasului, Hotelul Crisana este o alegere foarte potrivita. Este amplasat pe drumul principal dintre Arad si Oradea, la o distanta de numai 3 minute cu masina fata de centrul orasului si la 5 minute distanta de Gara Arad. Hotelul dispune de 21 de camere duble, triple, matrimoniale, single si suite.

Camerele sunt mobilate modern si dispun de aer conditionat, baie cu dus si uscator de par, TV, frigider si minibar, conexiune Wi-Fi gratuit. restaurantul de la parterul hotelului serveste preparate specifice romanesti si internationale. La Salonul Boieresc, intr-o atmosfera rustica, veti avea ocazia sa gustati mancaruri traditionale romanesti.

Tarif*: 145 lei camera dubla/noapte* (cu mic dejun)

Pensiunea Christiana***

Construita in anul 2010, pensiunea Christiana este relativ noua, situata la intrarea in oras, venind dinspre Deva. Ca punct de reper, locatia este amplasata langa service-ul auto Micalaca. Christiana este o pensiune mica si cocheta, cu doar sase camere si un apartament, amenajata cu mobilier modern. Camerele dispun de aer conditionat cu control individual, baie proprie, TV, frigider. Daca sunteti cu masina, nu trebuie sa va faceti griji pentru parcare – ea exista si este pazita.

Tarif*: 100 lei camera twin /noapte* (fara mic dejun)

Pensiunea Select***

Pensiunea Select este amplasata intr-o zona rezidentiala din oras, la numai 2 kilometri distanta de Cetatea Aradului. Dar daca ajungeti vara prin zona, trebuie sa stiti ca piscina Neptun se afla la numai 15 minute de mers pe jos de la hotel. Cele 11 camere si un apartament din incinta pensiunii au aer conditionat, baie cu dus, balcon, TV cu ecran plat, internet Wi-Fi gratuit pe toata suprafata pensiunii, facilitati de calcat. In restaurantul din incinta puteti servi mancaruri traditionale romanesti (duminica, in restaurant se serveste doar micul dejun).

Tarif*: 120 lei camera twin superior/noapte (fara mic dejun)

Pensiunea Sergiu & Geanina***

La doar 3 kilometri distanta de centrul orasului Arad veti descoperi aceasta micuta pensiune, dar foarte primitoare, decorata in culori calde. Daca ajungeti cu trenul in Arad, aveti de mers doar 5 minute cu taxiul pana la aceasta pensiune, iar daca sositi cu avionul, aeroportul international din Arad se afla la fel de aproape – la o distanta de 10 minute cu masina, fata de pensiune.

Camerele dispun de aer conditionat si terase amenajate cu scaune si bancute, baie proprie cu cada sau dus (cateva au jacuzzi), internet Wi-Fi gratuit, TV cu programe satelit. In incinta pensiunii exista o bucatarie complet utilata, care poate fi folosita de oaspeti. Cafeaua, ceaiul si apa plata sunt din partea casei.

Tarif*: 120 lei camera twin/noapte (fara mic dejun)

Pensiunea Etap**

Daca tocmai v-ati intors dintr-o calatorie in Ungaria sau Germania, sau va aflati in tranzit prin Arad, Pensiunea Etap va asteapta chiar pe soseaua de Centura Zona Vestica, in cartierul aradean Gai (pentru cei care au mai trecut prin oras), pe drumul care duce spre Punctul de Frontiera Vama Nadlac si Vama Turnu spre Ungaria. Pensiunea este modesta, dar dispune de 15 camere frumoase, dotate cu baie proprie si cabina de dus cu hidromasaj, internet wireless gratuit, TV si parcare proprie pazita si supravegheata video. De asemenea, pensiunea are si un spatiu amenajat pentru copii si o terasa in aer liber amenajata cu gratar.

Tarif*: 100 de lei camera twin/noapte (cu mic dejun)

Nota: *tarife valabile in perioada 25 – 26 aprilie 2015, conform Travelminit.ro