Anul Nou pe Valea Prahovei – 7 oferte sub 150 lei/noapte

Oferte de cazare pentru Anul NouValea Prahovei este probabil cea mai apreciata destinatie de vacanta in perioada Craciunului sau pentru Anul Nou. Aerul curat de munte, partiile de ski, obiectivele turistice si pensiunile moderne, calduroase si ospitaliere au transformat Valea Prahovei intr-o zona turistica performanta.

Turistii pot alege o relaxare de cateva zile in preajma Anului Nou in statiuni precum Comarnic, Breaza, Sinaia, Busteni, Azuga sau Predeal. Pentru aceasta perioada, exista mai multe optiuni de cazare in Valea Prahovei, la preturi foarte accesibile: sub 150 lei/persoana/noapte.

  1. Pensiunea Casa Dunarea

Pensiunea Casa Dunarea se afla chiar in mijlocul statiunii Predeal si are 24 de camere, pentru o capacitate de cazare de 40 de persoane. Distanta de la pensiune la statiunea de ski Sinaia este de mai putin de 50 de km. Pensiunea ofera si instructor de ski si echipamente de ski la preturi avantajoase, precum si ATV-uri de inchiriat. Pensiunea are parcare proprie, sala de restaurant, acces la bucatarie, gratar, foisor, spatiu de joaca pentru copii si diferite jocuri (carti, table, rummy).

Pretul unei camere duble matrimoniale pentru perioada Anului Nou porneste de la 55 de RON/persoana/noapte.

  1. Hotel Cabana Schiorilor****

Cabana Schiorilor este situata chiar la baza partiei de ski Clabucet Sosire, fiind si un punct de plecare catre traseele montane si obiectivele turistice din Valea Prahovei.

Cu o capacitate de 21 de camere si 2 apartamente, hotelul ofera cazare confortabila si dotari precum internet, TV, minibar si baie in fiecare camera. Restaurantul se afla chiar in hotel si are o capacitate de 80 de locuri unde se pot servi preparate romanesti si internationale. Pentru evenimente corporate, conferinte si team-buildinguri, hotelul are si o sala de conferinte.

Pretul unei camere pe noapte porneste de la 50 de lei pentru o persoana intr-o camera dubla si de la 90 lei/persoana/noapte pentru o camera single cu balcon.

  1. Pensiunea Gabriel

Sinaia este probabil cea mai indragita statiune montana din Romania, atat datorita partiilor, posibilitatilor de drumetie si locatiilor de cazare, cat si datorita obiectivelor istorice, precum Castelul Peles.

Pensiunea Gabriel se afla chiar in statiune si are o capacitate de cazare de 29 de persoane dispusa in 13 camere, Pensiunea Gabriel din Sinaia ofera turistilor o cazare premium intr-o locatie pe 4 nivele, cu o atmosfera rustica. Turistii au un nivel optim de confort: apa calda si incalzire centralizata, mic dejun, salon pentru masa si bucatarie, TV si grup sanitar in camera.

Pentru o camera single, turistii vor trebui sa plateasca 79 lei/camera/noapte, iar pentru o camera dubla, 50 de lei/persoana/noapte.

  1. Complex Caprioara Resort & SPA

Cu o disponibilitate de 14 camere, complexul Caprioara Resort & Spa ofera cazare de lux, cu centru SPA, parcare, acces gratuit la Wireless si panouri de hidromasaj in fiecare camera. Complexul are restaurant propriu si ofera la cerere servicii de pensiune, cu toate mesele incluse.

De la Complexul Caprioara, turistii pot achizitiona diverse pachete turistice pentru odihna si relaxare, ce includ cazare, masa la restaurant si servicii spa.

Pretul unei camere duble cu vedere spre padure este de 80 de lei/noapte, ceea ce inseamna un tarif de 40 lei/noapte/persoana.

  1. Hotel Iri Busteni***

Hotelul are o capacitate de 70 de locuri de cazare, iar turistii pot alege intre camere cu pat matrimonial, twin sau apartamente de 2 camere.

Fiecare camera are grup sanitar propriu, TV, frigider, terasa si internet si cazarea la hotel include accesul gratuit la o parcare supravegheata non-stop. Hotelul Iri organizeaza seri speciale pentru turisti si ofera servicii de instructaj ski. Turistii pot avea acces la mic – dejun, bar si foisor.

Pretul unei camere duble este de 75 ron/persoana/noapte.

  1. Pensiunea Flora Alpina****

Pensiunea Flora Alpina are 12 camere si o capacitate de cazare de 30 de locuri. Amplasata ideal in Azuga, turistii vor avea de mers 8 km pana in Predeal si 12 km pana in Sinaia. Hotelul ofera o frumoasa priveliste catre partiile de ski Sorica si Cazacu, aflate la numai 5 minute de hotel.

Pensiunea are si restaurant propriu, iar optiunile din meniu sunt diversificate si gustoase. Pensiunea Flora Alpina este o destinatie excelenta pentru o relaxare de un weekend si pentru petrecerea Anului Nou.

Pentru noaptile din preajma Anului Nou, pretul de cazare este de 95 lei/persoana/noapte.

  1. Pensiunea Comarnic

Pensiunea are 10 camere si o capacitate de cazare de 24 de locuri si se afla la doar 15 kilometri de statiunea Sinaia. Fiecare camera are cablu TV, baie proprie, balcon si acces la internet. Turistii au acces la parcarea hotelului si la servicii ospitaliere de restaurant.

Pretul pentru o noapte este de 40 ron/persoana/noapte pentru camerele duble.